Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Πω τελικά μετά από μια ώρα τα διάβασα όλα από την αρχή! Πονοκέέέέέέέφαλοςςςςςςς!!!!!

Γειά και από μένα! Μυρτώ νομίζω ότι ήδη μέσα σου την έχεις βρεί την λύση με όλα όσα διάβασα.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω κάτι, στα έχουν πεί όλα ή τα περισσότερα τα παιδιά.
Ένα έχω να πω, που εμένα σίγουρα θα με προβλημάτιζε και θα μ' έκανε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι άμα γίνοταν αυτό,
#να πας και να του δώσεις το link αυτού του thread γραμμένο σε ένα χαρτάκι#.
That's all.

Πω τελικά μετά από μια ώρα τα διάβασα όλα από την αρχή! Πονοκέέέέέέέφαλοςςςςςςς!!!!!

Γειά και από μένα! Μυρτώ νομίζω ότι ήδη μέσα σου την έχεις βρεί την λύση με όλα όσα διάβασα.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω κάτι, στα έχουν πεί όλα ή τα περισσότερα τα παιδιά.
Ένα έχω να πω, που εμένα σίγουρα θα με προβλημάτιζε και θα μ' έκανε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι άμα γίνοταν αυτό,
#να πας και να του δώσεις το link αυτού του thread γραμμένο σε ένα χαρτάκι#.
That's all.

:flipout::flipout::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: Τα διάβασες όλα βρε θηρίο??? Μπράβο!!!

Το κορυφαίο είναι ότι μου πέρασε η καούρα. Δέν τον θέλω πια!!!!

Το κορυφαίο είναι ότι μου πέρασε η καούρα. Δέν τον θέλω πια!!!!

Τόσο γρήγορα;

Τότε μάλλον το πραγματικό πρόβλημα είναι όντως σοβαρό, αντίθετα με το πρόβλημα του πρώτου μηνύματος! Θες τις συμβουλές εδώ ή να ανοίξεις καινούριο θέμα.

Τότε μάλλον το πραγματικό πρόβλημα είναι όντως σοβαρό, αντίθετα με το πρόβλημα του πρώτου μηνύματος! Θες τις συμβουλές εδώ ή να ανοίξεις καινούριο θέμα.

Αχαχαχαχαχχαχαχχ:flipout:

Τόσο γρήγορα;

Τι άλλο θέμα πια? Το εξαντλήσαμε νομίζω. Αλλά μπορείς να μου πεις τη γνωμή σου, ούτως ή άλλως.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, λέω να ανοιξω κανά δυο ακόμη.

Αχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!:flipout:

Μπραβο....απ ολα ειχε το Gallup poll!!!:music-smiley-006:

Αν δεν ησουν τοσο ειρωνικη, εως απαξιωτικη, αναφορικα με το γυναικειο (μας) ενστικτο...
Από ΑΝΤΡΕΣ!! εννοείται. Από γυναίκες???? Και μη χειροτερα!!!!

....αν δεν ελειπα σε διακοπες στην Καραιβικη,εκεινη την "φλογερη" για σενα περιοδο....-δηλαδη πριν απο δυο σχεδον εβδομαδες-....:

Eυχαριστως θα "εβαζα κι εγω το λιθαρακι μου" στον πυργο που ηθελες να χτισεις...

Φιλικη συμβουλη:Μην υποτιμας τις πρωτες υλες,καθως και το υπεδαφος του υπο κατασκευη κτιριου.....:grandpa:

Αχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!:flipout:

Μπραβο....απ ολα ειχε το Gallup poll!!!:music-smiley-006:

Αν δεν ησουν τοσο ειρωνικη, εως απαξιωτικη, αναφορικα με το γυναικειο (μας) ενστικτο...

....αν δεν ελειπα σε διακοπες στην Καραιβικη,εκεινη την "φλογερη" για σενα περιοδο....-δηλαδη πριν απο δυο σχεδον εβδομαδες-....:

Eυχαριστως θα "εβαζα κι εγω το λιθαρακι μου" στον πυργο που ηθελες να χτισεις...

Φιλικη συμβουλη:Μην υποτιμας τις πρωτες υλες,καθως και το υπεδαφος του υπο κατασκευη κτιριου.....:grandpa:

Eπειδή η απάντησή σου με θίγει θα σου απαντήσω σοβάρά.

Κατ' αρχήν είσαι ειρωνική εσύ. Κατα δεύτερον εγώ απαξιωτική??? Γιατί??????? εεε??

Η ερώτηση απευθυνόταν αποκλειστικά στο αντρικό φύλο γιατί αν ήθελα γυναικεία γνώμη, πίστεψέ με έχω και φίλες και διαίσθηση. Οπότε προς τι το απαξιωτική????

Μάλλον είσαι λίγο μπερδεμένη γιατί φαίνεται δεν ξεκουράστηκες αρκετά στην Καραϊβική!!!

Και δεν υποτιμώ, όπως πολύ μεταφορικά το έθεσες, το δικό μου φύλο. Απλά ήθελα μια αντρική γνώμη, αλλά για καλή μου τύχη είχα πολλές.