Σοβαρος Γιαπωνεζος audiophile

Re: Απάντηση: Σοβαρος Γιαπωνεζος audiophile

Πικαπ.

Μερικές δεκαετίες μετά ανακάλυψαν τις "μαγικές" ιδιότητες των ακρυλικών
icon12.gif

Μας δουλεύετε κ. Σκαλούμπακα; Αυτό δεν είναι το μηχάνημα που χαράζει βινύλια (το πρωτότυπο, όχι όλα);

Νομίζω ότι πρέπει να είστε πιο επιεικείς με τον άνθρωπο. Μην ξεχνάτε, ότι στην Ιαπωνία ο χώρος είναι πολύ ακριβός, κυρίως λόγω υπερπληθυσμού, (πάνω από 150 εκατομμύρια κάτοικοι σε έκταση μόλις διπλάσια της Ελλάδας). Έτσι, όταν κάποιος έχει κάποια άνετη κατοικία, ανήκει σαφώς στα υψηλά εισοδηματικά στρώματα. Εκτός αυτού, θυμηθείτε ότι οι Ιάπωνες δεν έχουν το χρόνο να ταξιδέψουν, ούτε να διασκεδάσουν, ούτε, ούτε..., επειδή δουλεύουν. Επομένως, κάπου πρέπει να ξοδέψουν τα χρήματά τους. Πέραν αυτών, τρέφουν μια μάλλον κακώς εννοούμενη μανία για ο,τιδήποτε Ευρωπαϊκό, ίσως σε υψηλότερο βαθμό από τους Αμερικανούς. Πάρτε για παράδειγμα τα BBCιά: Οι μόνοι που ασχολούνται μαζί τους πλέον, είναι κάτι κολλημένοι Ιάπωνες, εκείνος ο ανεκδιήγητος ο Kessler και κάποιος από εδώ μέσα, ονόματα δε λέμε, γιατί μας παρακολουθεί με το αυστηρό του βλέμμα.

Ότι κ να είναι ο άνθρωπος, καλά να είναι να τα χαίρετε όλα αυτά που έχει αποκτήσει, γιατί μιλάμε για φοβερά μηχανήματα, φοβερά αυτοκίνητα, απίστευτα ερπετά, φοβερή δισκοθήκη.....μια ωραία ζωή...

Κοίτα ρε που πάνε τα λεφτά!!!!!!!

Θυμάμαι σε εναν γάμο ρε παιδιά που είχα πάει, ενός εφοπλιστή (μην ρωτάτε πως προέκυψε, πάντως δεν έχω τετοιους κύκλους). Σκάω με την μηχανή και από έξω από την βίλα παρκαρισμένα από BMW μέχρι Ferrari. Καθόμουν και χάζευα τον κόσμο που έσκαγε με τα τουτου. Στο τέρμα ο ΛΕΠΑ να ακούγετε από 10 στενά πιο πάνω, και να βγαίνουν κάτι τυρέμποροι κοιλαράδες από μέσα με κάτι τσόλια για γυναίκες (καρα-μαυρισμένες χειμωνιάτικα, και να μην κουνιέτε φύλλο στο πρόσωπο τους από τις ενέσεις μπότοξ, α ναι και όλες με χρυσαφί γόβες, ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ) και τα μπουμπούκια τους καμένα από κοκό και πάνω και έλεγα πάλι το ίδιο δηλαδή "Κοίτα ρε που πάνε τα λεφτά!!!!!!!"""

Πάρτε για παράδειγμα τα BBCιά: Οι μόνοι που ασχολούνται μαζί τους πλέον, είναι κάτι κολλημένοι Ιάπωνες, εκείνος ο ανεκδιήγητος ο Kessler και κάποιος από εδώ μέσα, ονόματα δε λέμε, γιατί μας παρακολουθεί με το αυστηρό του βλέμμα.

τουλάχιστον εγώ έχω δυό ζευγάρια μόνο (1+ 1 ρεζέρβα)
ο ανεκδιήγητος που έχει 6 ?:flipout:

η ρεζέρβα είναι πραγματικά ρεζέρβα. Διαλυμένη, απλά υπάρχουν τα υλικά.

Αν θέλεις σου δανείζω τα κανονικά. (αλλά μια μέρα θα φέρεις και συ τα dynaudio να τα ακούσουμε στη σοφίτα...)

Τότε καλύτερα να έρθω εκεί και τ' ακούμε όλα. Με το Nad ψιλοφοβάμαι γιατί άρχισε να γουργουρίζει πάλι (βζζζζζζ)...