Software αναπαραγωγης μουσικης

Το J.River MediaCenter μέχρι πριν λίγες μέρες κατέβαινε δωρεάν
(γι'αυτό το πρότεινε μάλλον ο φίλος Bart).

Από πλευράς ήχου, παίζει καλύτερα κατά την γνώμη μου από τους υπόλοιπους mediaplayers (ίσως γι'αυτό να το προτείνει και η AYRE :grinning-smiley-043 ).

Αν το θέλει κάποιος, ας στείλει ένα p.m -bye-

Βασίλη σ'ευχαριστώ,
Τελικά ψάχνοντας τα downloads μου βρήκα την version 12 σε κανονική έκδοση και την 13.0.151 σε portable version.

Βασίλη σ'ευχαριστώ,
Τελικά ψάχνοντας τα downloads μου βρήκα την version 12 σε κανονική έκδοση και την 13.0.151 σε portable version.

-bye-
Κι'εγώ την 12 έχω, μιά χαρά είναι
αφού ο κώδικας είναι ίδιος σε όλες τις versions.

Re: Απάντηση: Software αναπαραγωγης μουσικης

Η ver12 βρίσκεται εδώ -bye-
Φίλε Βασίλη ευχαριστώ για το link με τις πρόσφατες πληροφορλιες. Από παλιά επιθυμούσα νσ δοκιμάσω το player με τους ASIO drivers στα διάφορα audio interfaces που χρησιμοποιώ. Με αποθάρρυνε το γεγονός πως δεν υπήρχε (μέχρι τώρα) κάποια free version.

Πάντως σε περιβάλλον Windows, όπου μπορώ να μιλήσω υπεύθυνα ασιαμφισβήτητος νικητής από την άποψη της audiophile αναπαραγωγής είναι το Foobar2000 και έπεται το Media Monkey, που έχει όμως κορυφαίο Media Management.
Επιφυλάσσομαι όμως να γράψω αναλυτικά συμπεράσματα γι' αυτά και για άλλα software players που έχω δοκιμάσει σε μελλοντικό post..

Re: Απάντηση: Software αναπαραγωγης μουσικης

Η ver12 βρίσκεται εδώ -bye-

Το δοκίμασα κι εγώ αλλά το άφησα.

Οχι στην αναπαραγωγή γιατί τα προβλήματα ήταν πολύ πιο σοβαρά. Η βιβλιοθήκη αποτελείται σε πλειοψηφία απο CUE+APE/FLAC. Για κάποιο παράξενο λόγο δεν αναγνώρισε περίπου τα μισά απ αυτά.
Το Foobar2000 που χρησιμοποιώ δεν έχει κανένα πρόβλημα.