Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

Αμ πως! Εδώ είμαστε χαϊεντάδες ακόμη και στα κούτσουρα!
Ή αλλιώς "πως να πουλήσεις ξύλα στα 250 τον τόνο".
Τα πουλάς σε συσκευασία φοντάν...

Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

Ναι.... βέβαια αυτή τη στιγμή έχει 8 βαθμούς στην Αθήνα, 0 στη Θεσσαλονίκη. Να μην μιλήσουμε για Καστοριές και Φλώρινες.

Όλα είναι σχετικά Τάσο...
Μπορεί να έχεις 10 βαθμούς και να σε τσακίζει, και να έχεις 0 και να νιώθεις μια χαρά...
Παράδειγμα, αυτή τη στιγμή από ένα widget στο κινητό μου...
Νέα Ιωνία: 9 βαθμοί, feel like: 5 βαθμοί.
Καλλιθέα: 11 βαθμοί, feel like: 16 βαθμοί.

Ο κουμπάρος μου δεν κρυώνει στην Αγγλία που μένει μόνιμα και κρυώνει όταν έρχεται Αθήνα... :p

Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

Μπορεί να έχεις 10 βαθμούς και να σε τσακίζει, και να έχεις 0 και να νιώθεις μια χαρά...

Ο κουμπάρος μου δεν κρυώνει στην Αγγλία που μένει μόνιμα και κρυώνει όταν έρχεται Αθήνα... :p
μπορεί νάχεις και -3 όπως είχα εγώ το πρωί και να νιώθεις για -10...(όταν έβγαλα στις 7 τον σκύλο...) με ένα πενταρακι μποφορακια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

Τώρα αυτό είναι επιχείρημα υπέρ της Θεσσαλονίκης; Με αέρα και υγρασία νιώθουμε μονίμως 5 κάτω από ό,τι δείχνει αυτή την εποχή :flipout:

Θυμάμαι πριν καμιά 10ριά χρόνια, είχα πάει με κάποια Ουκρανή-Ρωσίδα τι ήταν θα σε γελάσω, στο Μεταγωγών για συγγενή της. Το Μεταγωγών είναι στη Σίνδο, σε ανοικτό πεδίο. Εάν θυμάμαι καλά, είχε οριακά πάνω από τους 0. Η καημένη τουρτούριζε. Χαριτολογώντας σχολίασα, καλά, πόσο πιάνει στον τόπο σου τον χειμώνα; Επιτρέπεται να κρυώνεις εδώ με μόλις 0 βαθμούς; Μου είπε, ότι και -20 όταν πιάνει στον τόπο της, δεν είναι όπως οι 0 που έχουμε σε αυτή την περιοχή των ποταμών και των ανέμων. Τώρα εάν θέλεις το πιστεύεις.

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες έχεις αγαπητέ @send, ιδανικές για "ζέσταμα". Τύφλα νάχει η ενδοδαπέδια... :-))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

Τώρα αυτό είναι επιχείρημα υπέρ της Θεσσαλονίκης; Με αέρα και υγρασία νιώθουμε μονίμως 5 κάτω από ό,τι δείχνει αυτή την εποχή :flipout:

Θυμάμαι πριν καμιά 10ριά χρόνια, είχα πάει με κάποια Ουκρανή-Ρωσίδα τι ήταν θα σε γελάσω, στο Μεταγωγών για συγγενή της. Το Μεταγωγών είναι στη Σίνδο, σε ανοικτό πεδίο. Εάν θυμάμαι καλά, είχε οριακά πάνω από τους 0. Η καημένη τουρτούριζε. Χαριτολογώντας σχολίασα, καλά, πόσο πιάνει στον τόπο σου τον χειμώνα; Επιτρέπεται να κρυώνεις εδώ με μόλις 0 βαθμούς; Μου είπε, ότι και -20 όταν πιάνει στον τόπο της, δεν είναι όπως οι 0 που έχουμε σε αυτή την περιοχή των ποταμών και των ανέμων. Τώρα εάν θέλεις το πιστεύεις.

αυτοί που αντέχουν περισσότερο στο κρύο είναι οι ναυτικοί. Να κυκλοφορείς στην κουβέρτα του πλοίου σε -15 και να φυσά ένα 8άρι.... και να πρέπει να δουλέψεις!!

Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

πες μας ότι κρυώνετε κι όλας...

Nαι αλλά το καλοκαίρι την περνάτε φίνα.
42 η Αθήνα, 34 η Θεσσαλονίκη.
Έχετε και τον Βαρδάρη φυσικό air condition ........ακούς Στουρνάρα;
:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

πες μας ότι κρυώνετε κι όλας...

Γιατί καλέ κύριε; Εμάς φίδι μας γέννησε; :rofl:

Τώρα αυτό είναι επιχείρημα υπέρ της Θεσσαλονίκης; Με αέρα και υγρασία νιώθουμε μονίμως 5 κάτω από ό,τι δείχνει αυτή την εποχή

Ουχί!
Απλά παράδειγμα στο ότι δεν έχει σημασία τόσο η θερμοκρασία όσο άλλοι παράγοντες.
Π.χ. έχω βρεθεί στο Καρπενήσι χειμώνα, έξω να χιονίζει και κυκλοφορούσα με το κοντομάνικο...

Ντροπή! Δεν την έτριβες την κοπέλα να ζεσταθεί;
Γιατί να μην σε πιστέψω; Αφού το ίδιο πράγμα λέμε. :p

Να φορολογηθει και ο Βαρδαρης.....

Το νερό το πουλάμε
Τον αέρα γιατί όχι ?
Άλλωστε το έχουν οραματιστεί συγγραφείς … πεστο επιστημονική φαντασία …

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σόμπα υγραερίου ή καλοριφέρ?

δε μας τα'λεγες αυτά τρελλοδικηγόρε, όλο για φωτογραφίες και τα 801 μιλάς όταν βρισκόμαστε... :2thumb22sup:

Και την ομίχλη να πουλήσουμε!
Σήμερα με -4, όπου ακούμπαγε πάγωνε... σε κεραμίδια, στα φυτά, στο δρόμο...

Νεώτερα από τον φίλο χαρτίδη με την Α/Θ σε επιδαπέδια.
Απογοήτευση πλήρης...
Εψές στις 20:00 -5
Σήμερις στις 7:55 -8
Στις 15:00 -1
Η Α/Θ αγκομαχούσε χωρίς λόγο... (Hitachi 17KW)
Θερμοκρασία εξόδου νερού μόλις 38 βαθμοί!
Εισόδου δεν μπήκε καν στον κόπο...
Πάνε τα 8Κ... πακέτο με τα COP και τα ρέστα.

Αυτές ζεσταίνουν αέρα που ζεσταίνει το νερό ή ζεσταίνουν το νερό άμεσα;
Γιατί το να βάλεις κάτι που θα ζεστάνει τον παγωμένο αέρα ο οποίος θα προσπαθήσει να ζεστάνει το παγωμένο νερό, είναι λογικό ότι θα έχει τρελές απώλειες...

To bing και το meteo λένε οτι η περιοχή μου έχει 2 βαθμούς, (feels like -1,-2) και το εξ.θερμόμετρό μου δείχνει 9 βαθμούς... Αλλ'αντ'άλλων...

Last edited:
To bing και το meteo λένε οτι η περιοχή μου έχει 2 βαθμούς, (feels like -1,-2) και το εξ.θερμόμετρό μου δείχνει 9 βαθμούς... Αλλ'αντ'άλλων...

Άλλη φορά να ψωνίζεις θερμόμετρα από μετεό ή bing να συντονίζονται...:Banane0: