Sonus Faber Toy Towers

Και να μην τα ακούσεις δεν εγινε κάτι, πάρτα με κλειστά μάτια, ειχα καταλήξει(1,5μήνα άκουγα διάφορα...) σε αυτά αλλά λόγω του χώρου μου(60τμ.) πήρα τα mini dancer2 με τον 300άρι krell...

Εμένα ο χώρος μου είναι ο μισός από το δικό σου (31,5 τ.μ.). Ύψος έχω 2,6 μέτρα.

Χαίρομαι που σου άρεσαν τόσο, αλλά και με κλειστά τα μάτια; Δεν ξέρω... Σε άλλο νήμα που άνοιξα (γιατί εδώ δεν κινιόταν τίποτα για δύο μέρες) μου πρότειναν τα Chario Cygnus ή τα Pegasus. Αυτά τα έχεις ακούσει;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=81582

Τα pegasus ναι, αλλά και πάλι στα toy θα κατέληγα, aw, κατέβα μια βόλτα να τα ακούσεις και θα ενθουσιαστείς...

ενοχλητικο χαμηλο,αλλα για να μη σε παρω στο λαιμο μου, καλυτερα κατεβα να τα ακουσεις και τα δυο, μια φορά παίρνεις ηχεία(τουλάχιστον εγώ...).

Παιδιά τα συγκεκριμένα ηχεία θα παίξουν το 100% σε 50τμ με έναν Magnum IA-200 (2X100watt rms)?
Σε τί τιμούλα πωλούνται σήμερα; Θεσσαλονίκη μπορεί να τα ακούσει κανεις;

Παιδιά τα συγκεκριμένα ηχεία θα παίξουν το 100% σε 50τμ με έναν Magnum IA-200 (2X100watt rms)?
Σε τί τιμούλα πωλούνται σήμερα; Θεσσαλονίκη μπορεί να τα ακούσει κανεις;

τα συγκεκριμμενα ηχεια ειναι ηχεια δαπεδου για μικρους το πολυ πολυ μεσαιους χωρους, για 50τμ ειναι μικρα. H τιμη τους ειναι στα 1800 ευρω. Προσανατολισου σε Pegasus

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΑΚΙΔΕΣ)! ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!! ΕΞΕΧΟΥΝ ΔΛΔ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΩ! ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΕΙΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ? ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ!

Υπάρχουν φωτό από το 2010 με την φαρδιά βάση και στις μπροστινές ακίδες.
Πρακτικά η φαρδιά βάση είναι μια μεταλική πλάκα η οποία βιδώνει κάτω από το ηχείο (στις τρύπες των ακίδων) και πάνω σε αυτήν οι ακίδες.
Αγοράζωντας άλλη μία πλάκα μπορείς να έχεις φαρδιά βάση και για τις μπροστινές ακίδες προσφέροντας καλύτερη ευστάθεια.

Δε γνωρίζω αν έχουν βγει διαφορετικές εκδόσεις (δε νομίζω πάντως)

Για σιγουριά επικοινώνησε και ρώτα τον αντιπρόσωπο.
http://www.sonus-hifi.gr/contactus.php?cat=26
κος Σάκης Χατζηδημητρίου

Re: Απάντηση: Sonus Faber Toy Towers

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΑΚΙΔΕΣ)! ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!! ΕΞΕΧΟΥΝ ΔΛΔ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΩ! ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΕΙΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ? ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ!

Καλωσόρισες στο φόρουμ. Θα σε παρακαλούσα μόνο να μη γράφεις με κεφαλαία, όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις στο συνομιλητή σου. Και πάλι καλωσόρισες.