SONY 32" (W5500,S5500,V5500)

Nanaki

New member
26 March 2009
2
Καλημέρα σε όλους !

Σκέφτομαι σύντομα, μάλλον πολύ άμεσα, να αγοράσω μία τηλεόραση για το δωμάτιο μου. Το οικονομικό δεν το σκέφτομαι, αφού υπάρχουν οι δόσεις. Είμαι "κολλημένη" με τη Sony και κατέληξα στα:
KDL-32W5500
KDL-32S5500
KDL-32V5500
Αλλά ως αδαής, δεν καταλαβαίνω τις διαφορές τους. Η απόσταση υπολογίζω να είναι 2 μέτρα και θα την έχω σε βάση, όχι τοίχο. Η χρήση κυρίως θα είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και σίγουρα ταινίες DVD. Τώρα για σύνδεση με το pc δεν είναι άσχημη ιδέα γιατί ο υπολογιστής είναι κοντά στην tv! Αλλά δεν είναι το βασικό μου κριτήριο.

Τι μου προτείνετε ? Μήπως υπάρχουν και άλλες 32" άλλης μάρκας
καλύτερες ?

Ευχαριστώ

για την αποσταση αυτη μπορεις να πας ανετα σε 40",για πες μας το budget σου ομως

Στα 2 μέτρα 40´:slapface::bebored: ?????
Υπερβολές!!!!!
Το επίκεντρο του δωματίου η TV.
Το δωμάτιο TV.

Υπαρχουν μερικοι που προτεινουν και 50αρες για 2 μετρα(φανταστειτε να ειστε στην πρωτη θεση ενος κινηματογραφου για να παρετε μια ιδεα πως θα βλεπετε). Επισης θυμαμαι οταν ηταν να παρω monitor για θεαση απο αποσταση 80cm ,πολλοι προτειναν 24αρες εως και 30αρες.

Πριν αγορασεις οτιδηποτε κανε το εξης. Μετρησε τις διαστασεις της τηλεορασης και βαλε ζιλοτειπ στον τοιχο ή φτιαξε ενα κουτι με αυτες τις διαστασεις για να καταλαβεις πως θα βλεπεις. Στα μαγαζια δεν καταλαβαινεις την πραγματικη διασταση της τηλεορασης ,γιατι ο χωρος των μαγαζιων ειναι τεραστιος και σε μπερδευει.

Στα 2 μέτρα 40´:slapface::bebored: ?????
Υπερβολές!!!!!
Το επίκεντρο του δωματίου η TV.
Το δωμάτιο TV.

Ακομα και μονο blu ray να βλεπεις θα ησουν στο οριο. Για τηλεοπτικο σημα δεν το συζηταω. Θα βλεπεις μονο μια θολουρα με κακιστη ποιοτητα

Καλα με εσωτερικη κεραια βλεπεις εσυ η μενεις στο Καστελόριζο και ολο ακουμε για "θολουρα"?-bye-

Αν τα καλωδια ειναι κεντρικης εγκαταστασης πολυκατοικιας 30ετιας και βαλε μπορει να τα εχουν φαει και τα ποντικια και να μην φαινεται τιποτα.:flipout:

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας !!!

Όσο για το Budget δεν έχω περιορισμό.