Sony 32BX400 ή 32'' Philips 32PFL5405H για PS3

Sithassassin96

New member
27 May 2010
28
παιδια σε 3 μερες αγοραζω PS3 και θελω να παρω μια καινουργια τηλεoραση με την οποια το ps3 αποδιδει καλυτερα.Εχω καταληξει σε αυτες τις 2
Sony KDL-32BX400 LCD TV 32''
Philips 32PFL5405H LCD TV 32''
ποια πιστευετε πως ειναι πιο καταληλη;;
(θα την χρησιμοποιω κυριως για gaming)
budget:500-600e
Βοηθεια!

Φίλε Sithassassin96 υπάρχει το παρών θέμα σουhttp://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61453 που είναι ήδη ανοιχτό για την απορία σου και στο οποίο όποιος έχει κάποια γνώμη μπορεί να στην πει.

Δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste σε όλα τα νήματα το ίδιο μήνυμα, με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσει κανείς να σε βοηθήσει.

Ελπίζω τώρα που άρχισες να λαμβάνεις απαντήσεις να σταματήσεις να κάνεις copy-paste το ίδιο μήνυμα και να ανοίγεις συνεχώς νέα post με το ίδιο θέμα, ηρέμησε και μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν...ευχαριστώ και καλώς ήρθες.

Συνεχίζουμε επί του θέματος του φίλου μας.

Last edited:
Προσωπικά θα έπαιρνα Samsung LE32B650.

Τι απόσταση θέασης θα έχεις;

Παρα το γεγονος οτι εχω την Β650 και ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση , για αποκλειστικη χρηση PS3 , δεν θα την προτεινα .Τωρα που εχω και την U10 και παιζω εκει , ειμαι σε θεση να διαπιστωσω το lag της 650 , το οποιο δεν εχοχλει ιδιαιτερα , αλλα για καποιον φανατικο που παιζει συγκεκριμενα παιχνιδια , μπορει να ειναι θεμα .

Σαν ποιότητα και lcd είναι εξαιρετική για την τιμή της,αλλά για το Lag που λες δεν ξέρω,αν ενοχλεί τότε ίσως θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη με λιγότερο.

Με 1-1.5 μέτρο απόσταση θέασης πιο Normal θα ήταν μια 32" αλλά θα μπορούσε να πάρει μια Panasonic Plasma 37-42" και με λίγο προσοχή στις στατικές εικόνες όπως Lifebars κτλ να είχε άλλον αέρα στα Games.

Σαν ποιότητα και lcd είναι εξαιρετική για την τιμή της,αλλά για το Lag που λες δεν ξέρω,αν ενοχλεί τότε ίσως θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη με λιγότερο.

Με 1-1.5 μέτρο απόσταση θέασης πιο Normal θα ήταν μια 32" αλλά θα μπορούσε να πάρει μια Panasonic Plasma 37-42" και με λίγο προσοχή στις στατικές εικόνες όπως Lifebars κτλ να είχε άλλον αέρα στα Games.
Βασικα επειδη εχω ακουσει πολλες κακες ιστοριες για gaming στις Plasma(Burn-in) λεω να τις αφησω...

Αν κάνεις σωστή χρήση και ένα στρωσιματάκι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς,αντιθέτως θα αλλάξει ο τρόπος που έπαιζες! -bye-

Αν κάνεις σωστή χρήση και ένα στρωσιματάκι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς,αντιθέτως θα αλλάξει ο τρόπος που έπαιζες! -bye-
Οταν λες σωστη χρηση τι ενοεις;;

Το ίδιο θέμα έχει συζητηθεί εκατοντάδες φορές η πιο πρόσφατη είναι στο νήμα

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61282

όπου περιέχονται πολλές απόψεις και προτείνω να διαβάσεις για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα...;)

Επίσης σχετικά με το Burn in μπορείς να διαβάσεις το θέμα που υπάρχει στη Γενική Συζήτηση... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153&page=29

Ρε παιδιά, αποσταση 1 μετρο, χρηση ps3 και του προτείνετε πλάσμα 42"? Ήμαρτον δηλαδη..

Εγώ προσωπικά στο γραφείο/κρεβατοκάμαρα το μετάνιωσα που δεν πήρα μια 42" για 50e παραπάνω... Για γύρο στα 50cm που κάθομαι συνήθως είναι εντάξει,αλλά από 1 μέτρο και μετά το μόνο που καταλαβαίνεις είναι απλά ότι υπάρχει μια TV μπροστά σου,για κάτι παραπάνω χρειάζεσαι κιάλια! :flipout:

Υπάρχουν και 37" Plasma για όσους οι 42" φαίνονται μεγάλες... -bye-

Εγώ προσωπικά στο γραφείο/κρεβατοκάμαρα το μετάνιωσα που δεν πήρα μια 42" για 50e παραπάνω... Για γύρο στα 50cm που κάθομαι συνήθως είναι εντάξει,αλλά από 1 μέτρο και μετά το μόνο που καταλαβαίνεις είναι απλά ότι υπάρχει μια TV μπροστά σου,για κάτι παραπάνω χρειάζεσαι κιάλια! :flipout:

Υπάρχουν και 37" Plasma για όσους οι 42" φαίνονται μεγάλες... -bye-

Κοιτα, και εγω πλασμα εχω, αλλα νομιζω οτι εαν οι ειδικοί του φόρουμ προτείνουν 42 πλασμα για τη χρηση που θελει ο φιλος, τοτε να το "κλεισουμε" το μαγαζι και να βάλουμε ταμπελα "παρτε μια πλασμα 50-100 ίντσες και μην μας ζαλιζετε με ερωτησεις".

Παιδια θα χρησημοποιω την TV κατα 80% για Ps3 gaming...
Με βαση το budget μου ποια ειναι μια πολυ καλη TV για gaming;
Επισης συμφωνω με τον φιλο etien οτι 42 ιντσων για την αποσταση μου ειναι καπως...

Κοίταξε μια 37" δεν είναι και τραγικά μεγάλη,αλλά παίζει το πως βολεύει τον καθένα... Ας πούμε όπως είπα εγώ που πήγα από 22" σε 32" έλεγα κοίτα πόσο μεγάλη είναι,και τώρα όταν κάθομαι πίσω γύρο στο 1.5 μέτρο την χάνω,ενώ στα 2.5 μέτρα δηλαδή πίσω στον τοίχο δεν την ευχαριστιέσαι,σε σημείο όταν βλέπω ευκαιρίες να σκέφτομαι μήπως την "διώξω" για μεγαλύτερη.
Επίσης άλλοι έχουν 32" σε σαλόνια με 4μ+ απόσταση και λένε είναι τεράστιες... Είναι το πως θέλει να βλέπει κανείς... :ernaehrung004:

Μια Plasma για Gaming δεν είναι κακή επειδή παραμονεύει το Burn In,αλλά αν κάποιος θέλει να πάρει μια τηλεόραση να την ευχαριστιέται απ'την πρώτη στιγμή και να έχει το κεφάλι του ήσυχο στο να μην ξεχαστεί σε καμιά στατική εικόνα,είναι απόλυτα σεβαστό.

Όσο για το Lag μόνο κάτοχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν καθαρά γιατί με μια ματιά δεν καταλαβαίνεις.

Προσωπικά μόνο για την Philips θα μπορούσα να απαντήσω,και αυτό μόνο αν είναι ίδια με την 5604...

Δεν την έχω συνδέσει ποτέ με HDMI,αλλά με VGA στο PC Mode έχει ένα μικρό Ghosting το οποίο παρατηρείς σπάνια και με κάτι ρυθμίσεις που έκανα στο PC το έφτιαξα κάπως,αν και ούτε με πειράζει ούτε και κατάλαβα ποτέ σε τι ενοχλεί στα Games πέραν από το ότι είναι ένα μεγάλο κατά της τηλεόρασης.:Banane0:

Κατά τα άλλα για την τιμή της είναι αρκετά καλή,αν και το μαύρο πάει περίπατο λόγο του ότι η Philips νόμιζε ότι χωρίς επιλογές πλήρους ελέγχου Backlight,παρα μόνο με έναν ανεξέλεγκτο Light Sensor πετυχαίνεις μαύρα Πλάσματος... :ADFADF1: