Sony 32D3000 αξιζει η προσφορα?

Που την ξετρύπωσαν αυτή ?

Μια από τις καλύτερες περσινές 32άρες, την πήρε γνωστός μετά από προτροπή μου και παίζει μια χαρά:a0210:. Δεν ξέρω πως συγκρίνεται με την φετινή φουρνιά, αλλά η τιμή της είναι αρκετά καλή.

Κι εγω πριν λιγο ειδα την τιμη και μου εκανε εντυπωση!Αν υπαρχει καποιος που μπορει να αποφανθει για τι διαφορες μιλαμε σχετικα με μια φετινη στην ιδια τιμη, θα με βοηθουσε πολυ γιατι με νοιαζουν αρκετα τα 100Hz και ειμαι σχεδον ετοιμος να την χτυπησω...

Ειναι λιγο χειροτερη απο την φετινη 32W4000 σε εικονα αλλα και παλι για την τιμη της σιγουρα αποτελει ευκαιρια.

Αν παντως δεν εχεις κονσολα και δεν σε νοιαζει η συνδεση με PC μπορεις να κοιταξεις και την Panasonic 37PX8.

εμενα δε μου φαινεται και τοσο καλη η τιμη γιατι δεν ειναι fullhd και με λιγα παραπανω παιρνεις ειτε 32αρα fullhd χωρις υποτιθεμενη προσφορα ειτε και 40αρα fullhd με ακομα λιγα παραπανω αλλα προφανως και με πολυ καλυτερο value4money τελικα (αν ζυγισουμε και το μεγεθος). Και δε μιλαω για κανα ιδιαιτερο ψαξιμο, στο ιδιο μαγαζι που εδωσες link κοιταξα και απλα πατησα στις τηλεορασεις να δειξει μονο τις fullhd και ξεκινουσαν απο τα 683 και σε 32 και σε 40...

Εγώ την είχα αγοράσει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν(την έχω πουλήσει τώρα-λόγω του ότι θέλω να αγοράσω μεγαλύτερη) και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.

Την είχα συνδεδεμένη με ένα HTPC, και έκανα τα πάντα. Απο παιχνίδια, DVD, HD-Video, και επίγεια λήψη.

Μόνο στην εικόνα απο επίγεια λήψη δεν ήμουν πολυ ικανοποιημένος(βλέπε ψιλομάπα κεντρική κεραία πολυκατοικίας). Απο ρυθμίσεις-καλούδια κλπ απλά
ΑΨΟΓΗ.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

At Yperion: Θελω να συνδεσω ps3 και pc και γι' αυτο με προβληματιζε η Panasonic 37PX8.

Αt Blinky: Tην θελω για δωματιο την τηλεοραση με μεγιστη αποσταση τα 2,5μ, και αυτο αν ειμαι παντα κολλημενος στον τοιχο.Υπο κανονικες συνθηκες >1,5μ.Οποτε δεν σκεφτομαι για μεγαλυτερη.Εχοντας διαβασει εδω το σχετικο θεμα με τις αναλυσεις εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν θα δω διαφορα με full hd σε 32''.Και το τελευταιο ειναι πως δεν βρισκω αυτη τη στιγμη ΤV με 100hz σε τετοια τιμη.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο οι πιο καινουργιες LCD χωρις 100Hz αντισταθμιζουν τα 100Hz.Mε ενδιαφερει πολυ η ομαλοτητα στην κινηση στις γρηγορες σκηνες.

At Yperion: Θελω να συνδεσω ps3 και pc και γι' αυτο με προβληματιζε η Panasonic 37PX8.

Αt Blinky: Tην θελω για δωματιο την τηλεοραση με μεγιστη αποσταση τα 2,5μ, και αυτο αν ειμαι παντα κολλημενος στον τοιχο.Υπο κανονικες συνθηκες >1,5μ.Οποτε δεν σκεφτομαι για μεγαλυτερη.Εχοντας διαβασει εδω το σχετικο θεμα με τις αναλυσεις εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν θα δω διαφορα με full hd σε 32''.Και το τελευταιο ειναι πως δεν βρισκω αυτη τη στιγμη ΤV με 100hz σε τετοια τιμη.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο οι πιο καινουργιες LCD χωρις 100Hz αντισταθμιζουν τα 100Hz.Mε ενδιαφερει πολυ η ομαλοτητα στην κινηση στις γρηγορες σκηνες.

Προσωπικες αποψεις :
1) Τα 2 μετρα, ουτε καν τα 2.5 ειναι μια χαρα για 40αρα.
2) Ναι οντως στις 32αρες το fullhd ειναι χλωμο να καταλαβεις διαφορα, αλλα μιλαμε για χρηση bluray...αν συνδεσεις PC (σε μεγαλυτερο βαθμο) ή ps3 (σε μικροτερο) θα εχεις μια εμφανως καλυτερη εμπειρια. Και τελικα ναι ισχυει οτι δεν αξιζει το 1080p στην 32αρα, αλλα αυτο το λεγαμε καποτε που οι fullhd ειχαν τα διπλα λεφτα και βαλε απο τις 720p , τωρα που μιλαμε για 20% πανω το θεωρω κακη επενδυση μελοντικα το να μην παρεις full hd.
3) Τα 100hz ειναι Marketing, ειναι ελαχιστες οι φορες που θα σου προσφερουν κατι και απειρες αυτες που θα σε εκνευρισουν με artifacts και θα τα απενεργοποιησεις. Προσωπικα δε κοιταζω καν στα specs μιας τηλεορασης αν εχει 100hz ή οχι, και ακομα και να εχει αυτη που θα παρω (γιατι καλως ή κακως πλεον εχουν οι περισσοτερες) θα φαει απενεργοποιηση με τη μια...

Επαναλαμβανω και τονιζω, "ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ" αποψεις, και ξερω οτι στο τριτο πολλοι θα διαφωνησουν, και χωραει μεγαλη κουβεντα, γιαυτο και το τονιζω γιατι δεν εχω καμια ορεξη να μπω σε καμια αεναη αντιπαραθεση...

Η W4000 ειναι αρκετα καλυτερη της D3000 με οποιοδηποτε σημα (SD , ΗD κτλ) και ας μην εχει 100 Hz.

Στο λεω υπευθυνα γιατι εχω και την 40D3000 και την 46W4000 σπιτι μου.-bye-

Τα 100hz ειναι Marketing, ειναι ελαχιστες οι φορες που θα σου προσφερουν κατι και απειρες αυτες που θα σε εκνευρισουν με artifacts και θα τα απενεργοποιησεις. Προσωπικα δε κοιταζω καν στα specs μιας τηλεορασης αν εχει 100hz ή οχι, και ακομα και να εχει αυτη που θα παρω (γιατι καλως ή κακως πλεον εχουν οι περισσοτερες) θα φαει απενεργοποιηση με τη μια...

Σε ενα βαθμο εχεις δικιο. Τα 100 Ηz θελουν και καλο σημα για να λειοτυργησουν σωστα. Αν μιλαμε για καμια NOVA με καρασυμπιεσμενο σημα τα artifacts πανε συννεφο.

Last edited: