SONY 36'' CRT TV Μεγαληηηηηηηη Προσφορα

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Ακουσον ακουσον εν ετη 2007 και μεσα στον χαμο των LCD HDready/Full HD γνωστο καταστημα προιοντων SONY εχει ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 συλεκτικα κοματια SONY 36'' CRT TV μοντελο KV36FQ80 με την μοναδικη τιμη των 1999 ευρω, καλα μας δουλευουν :flipout:

Αντι να της δωσουν στο 1/3 της τιμης και παλι δυσκολα θα πουληθουν, ε ρε κατι μαγαζατορες οτι θελουν πουλανε :BDGBGDB55:

Καλα μας κοροιδευουν? Ποιος θα αγορασει 36" CRT οταν με πολυ λιγοτερα λεφτα παιρνεις LCD η πλασμα 40-42".

Αφηστε που για να την κουβαλησεις θελεις κλαρκ. Εδω η 32" Sony που εχει ο κουνιαδος μου και παει 100 κιλα (κυριολεκτικα) , αυτη ποσο θα πηγαινει? 150?

λόγω του τεράστιου καθοδικού σωλήνα και της ακτινοβολίας που παράγει, μπορεί να κάνει και για λάμπα μαυρίσματος τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, και να την έβγαλαν ως εποχιακό είδος, που ξέρει κανείς...

Μπορει να τις σπρωξουν σε κανενα δημοσιο φορεα , αλλα και επειδη το ειδος του μ@λ@κα ειναι ανεξαντλητο δεν αποκλειετε να βρεθει αγοραστης πεπεισμενος οτι πηρε οτι καλυτερο κυκλοφορει σε τιβι για τα επομενα 5 χρονια......:violent-smiley-030:

αυτην εχω στο σπιτι! 90τοσο κιλα
προσφορα μονο 1699 ευρω την πουλαω
μονο για τα μελη του avclub!!!
Προσοχη! θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας:flipout: :flipout: :flipout:

καλα δεν πανε καλα
οτι θελει ζηταει ο καθενας

Το επιπλο της τηλεορασης πωληται εξτρα η περιλαμβανετε στην "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" των 1999 ευρω?:grandpa:

:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: SONY 36'' CRT TV Μεγαληηηηηηηη Προσφορα

'Ασχετα με τα κιλά, μήπως έχεις καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις LCD?

στάνταρ καλύτερη εικόνα από τις περισσότερες LCD.
Αλλά η τιμή...δεν...

Re: Απάντηση: Re: SONY 36'' CRT TV Μεγαληηηηηηηη Προσφορα

'Ασχετα με τα κιλά, μήπως έχεις καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις LCD?

Ναι εχεις....:grandpa:
Εχω μια sinudyne 34" crt 4:3 εχει vga εισοδο της εχω καρφωσει πανω το htpc :BDBDG54: και δεν την αλλαζω για την ωρα με καμια lcd h plasma:flipout:

Re: Απάντηση: SONY 36'' CRT TV Μεγαληηηηηηηη Προσφορα

Για κανένα υπερήλικα με πρόβλημα στα μάτια που βλέπει σαπουνόπερες δεν θα ήταν άσχημη, αλλά σε τιμή praktiker :P

Εαν ο υπερηλικας βλεπει πραγματι σαπουνοπερες (δηλ προγραμμα TV) και εχει και προβλημα στα ματια μαλλον LCD πρεπει να παρει, που περα απο το οτι θα 'τα δειχνει πιο ωραια' τα δειχνει και 'πιο μεγαλα και στρογγυλα' στην λειτουργια smart!!!!!

Επειδή σας βλέπω διαστακτικούς...έχουμε κι εμείς στην οικογένεια το περι ης ο λόγος καμάρι...
κι αφου ο καλός φίλος τη δινει 1699 ευρά...εμείς τη δίνουμε 1699 και δωρο το DVB-T αξίας 80 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελα...μην αφήνετε να περνάν τετοιες ευκαιρίες...βάλτε τωρα που γυρίζει...

Υ.Γ την τηλεόραση αυτή την εχει ο αδερφός μου αλλά η οικοδέσποινα ούτε να ακούσει δεν θελει περί αντικατάστασης...(δεν πείθεται ούτε απο την κομψότητα των flat...ούτε απο την μηδενική εκπομπή ακτινοβολίας) έτσι λοιπόν έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στο να χαλάσει...την εχει 5 χρονια....ελπίζει να μην αντέξει άλλα τόσα...

Ναι εχεις....:grandpa:
Εχω μια sinudyne 34" crt 4:3 εχει vga εισοδο της εχω καρφωσει πανω το htpc :BDBDG54: και δεν την αλλαζω για την ωρα με καμια lcd h plasma:flipout:

...καρασωστός! :operator: Καμία πλάσμα ή lcd, δεν έχει φτάσει ακόμη το τηλεοπτικό σήμα των crt.

...καρασωστός! :operator: Καμία πλάσμα ή lcd, δεν έχει φτάσει ακόμη το τηλεοπτικό σήμα των crt.

Εγω δεν συμφωνω με αυτο. Μια καλη LCD η plasma δειχνει καλυτερα απο οποιαδηποτε CRT.