Sony 40" x3500 - Τι φταίει, μήπως το τηλεκοντρόλ??

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

SAERDNA

New member
14 January 2008
30
Χρειάζομαι βοήθεια από είδη κατόχους της.

Το τηλεκοντρόλ εάν δεν σημαδέψεις ακριβώς στο σημείο που λαμβάνει το σήμα δεν δουλεύει. Λίγο δεξία ή αριστερά από το σημείο εκείνο δεν δουλεύει και η 14" προς δεκαετίας να είμαι στο διπλανό δωμάτιο κει αλλάζει κανάλια.

Επίσης όταν η τηλεόραση δουλεύει ακούγεται ένας ελαφρύς ήχος από την πίσω μεριά της τηλεόρασης (σαν εάν ΗΜΜΜΜΜΜ). Δεν ξέρω εάν πρέπει να το κάνει ή όχι.

Έχετε τα ίδια προβλήματα ή μάλλον ελαττωματική τηλεόραση έχω (1 μήνας που την αγόρασα).

Re: Sony 40" x3500 - Μήπως είναι προβληματική

Δοκιμασες να αλλαξεις μπαταριες?

Μηπως εχεις τιποτα μπροστα στην τηλεοραση και καλυπτει τον δεκτη IR?

Δοκιμασες να αλλαξεις μπαταριες?

Μηπως εχεις τιποτα μπροστα στην τηλεοραση και καλυπτει τον δεκτη IR?

Καινούργιες μπαταρίες αλλά τίποτα τα ίδια και τίποτα που να καλύπτει τον δέκτη.

Απάντηση: Sony 40" x3500 - Μήπως είναι προβληματική

Και γιατί αντί να παιδέυεσαι και να έχεις ανασφάλειες δεν την πας γιά έναν
έλεγχο και να σου λυθούν όλες οι απορίες?
Ο ελαφρύς ήχος που ακούς από το πίσω μέρος της τηλεόρασης, παράγεται
κατά πάσα πιθανότητα από το παλμοτροφοδοτικό της. Δεν έιναι κάτι το
ασυνήθιστο, αλλά πρόσεξε αν τυχόν γίνει πιό έντονος γιατί τότε κάτι συμβαίνει.

είναι οι ανεμιστήρες που κάνουν θόρυβο αν θες έχει βγει fw που το διορθώνει

Παιδιά την ιδια έχω εδω και δυο μήνες και ούτε με το κοντρόλ έχω πρόβλημα αλλά και δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος απο την tv.

Παιδιά την ιδια έχω εδω και δυο μήνες και ούτε με το κοντρόλ έχω πρόβλημα αλλά και δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος απο την tv.

+1 (για κοιταξε το μην το αφηνεις ετσι)

Ευχαριστώ παιδιά θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο.

Sry gia ta greeklish.To problhma (an legetai etsi) me to remote control isxuei.To exw parathrhsei kai me th dikia mou tv.Den mporw na pw oti einai se tetoio bathmo bebaia alla an dokimaseis na allakseis kanali enw shmadeueuis thn aristerh panw gwnia ths tv,den tha allaksei.

Εγω νομιζω οτι ειναι γενικο προβλημα να μη πιανουν τοσο καλα οι καινουριες (ολες). :tdown:

Πηρες την καλυτερη (και πιο ακριβή) LCD της αγοράς....

Γι αυτο αν έχεις οποιαδήποτε υπόνοια ότι κάτι δεν δουλευει σωστά, πάρτην κατευθειαν για έλεγχο τώρα που είναι ακόμα καινουργια και ΜΗΝ ακους κανεναν....:drummer:

Mηπως εχει κανενα διαφανες αυτοκολητο πανω στον δεκτη ρε παιδια?

Εγω στην 40D3000 δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημα.

εγω σημαδευω μισο μετρο εξω απο την τηλεοραση απο την αντιθετη πλευρα και μια χαρα αλλαζει καναλια
για προσεξτε το αυτοκολλητο ''FULL HD 1080'' που εχει κατω αριστερα μηπως ενοχλει τον δεκτη οπως ειπε ο Γιαννης

Κανε και ενα ελεγχο στο τηλεκοντρολ, γιατι μπορει να εχει αυτο βλαβη, και οχι η TV.

Αλλαξα λίγο τον τίτλο του θέματος για να είμαστε πιο in στο θέμα, αφού σχετίζεται με πρόβλημα που συνδέεται με το τηλεκοντρόλ.
-bye-

Παρέλαβα τη 40Χ3500 την προηγούμενη εβδομάδα. Κανένα απολύτως πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ ακόμα και αν δεν σημαδεύει κανείς τη TV!