sony 40d3000 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ

σερβις.

Tιποτ αλλο ? ποιο πρωτοτυπο ?:flipout::flipout:

Την ειδα προχθες τη γραμμη και ειναι οντως Freak out situasion .
Δεδομενου δε οτι ανηκει και στην ακατανομαστη , προετοιμασου καλου κακου ....................... για αγορα νεας .

ε αμα δεν τη φτιαξουν και στο σερβις γαμα τα μετα:flipout: τη δινεις σε εμενα μηπως σταθω ποιο τυχερος και παιρνεις καινουρια:flipout: λεμε τωρα:Dεκτος αν θες να μου δωσεις εμενα την καινουρια και να κρατησεις αυτη!δε θα πω οχι:flipout:

Σιγα μην αλλαξουν και το πανελ.

Απλα μπορει να τον ρωτανε συνεχως αν εχει τιποτα μικρα στο σπιτι ...............για να αποφανθουν οτι το επαθε απο χτυπημα και οτι δεν φταιει η sony .:flipout::flipout:

Off topic, αλλά δεν έκατσε καλά στο μάτι μου...

Δεν νομίζω ότι είναι τιμητικό να σκάνε κάποιοι στα γέλια (βλέποντας τόσα πολλά σχετικά εικονίδια) με ενα τέτοιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενας συμφορουμίτης. Βοήθεια ζήτησε όπως θα ζήταγε ο καθένας μας στη θέση αυτή και θα'πρεπε να σεβαστούμε τη κατάσταση.

Να ευχόμαστε όλοι μη μας συμβούν ποτέ τα ίδια ή χειρότερα.

Δεν νομιζω να γελασαμε με το προβλημα του φιλου ........... αλλωστε και γω την ιδια εχω και θα μ ενδιεφερε η εκβαση της υποθεσης του γιατι αργοτερα μπορει να μου συμβει κατι αναλογο π.χ.

Ξερουμε ομως το σερβις της sony οπου συνηθως αυτες οι 2 εννοιες δεν συνυπαρχουν ..........ουτε στο Γκουγκλ σε αναζητηση στα Ελληνικα:flipout:

σερβις + sony = Η αναζήτηση - σερβις + sony - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.

Την ειδα προχθες τη γραμμη και ειναι οντως Freak out situasion .
Δεδομενου δε οτι ανηκει και στην ακατανομαστη , προετοιμασου καλου κακου ....................... για αγορα νεας .

Ποιά είναι η ακατανόμαστη? Εννοείς τη σονυ??

και τι να κανουμε να κλαιμε?η θα παει στο σερβις η δε θα φτιαχτει.αν μπορουσα να ταλλαξω εγω το πανελ θα προσφερομουνα...

και τι να κανουμε να κλαιμε?η θα παει στο σερβις η δε θα φτιαχτει.αν μπορουσα να ταλλαξω εγω το πανελ θα προσφερομουνα...

Δεν υπαρχει δεν μπορω, δεν θελω υπαρχει. Εαν ηθελες θα του το αλλαζες το πανελ.:singer:

Λοιπόν παιδιά η Β. ΑΡΜΑΤΑΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ είναι τελικά η ALPHA SERVICE.
Μήπως τώραέχει κανείς να μου πει τις εμπειρίες του?

ειδες λοιπον τι γινεται....:chinscratch: κιεγω την ειχα για ποιο σοβαρη τη σονυ σε τετοια θεματα.βεβαια χωρις ναχω εμπειρια,αλλα μονο και μονο απτο ονομα.και η σονυ ελλας που ειναι πολυ γνωστη:chinscratch: καλο ειναι να τα ξερουμε αυτα.κανονικα επρεπε να υπαρχουν καπου μαζεμενα για ολες τις εταιρειες.

Ναι αλλά εγώ πως θα τα κάνω όλα αυτά που πρέπει να τη στέιλω με μεταφορική από Ζάκυνθο Αθήνα?

1946a.jpg

Συνηθως ...........τις βαφουμε μπλε , για σενα θα κανουμε εξαιρεση και θα σου προσφερουμε αντι για εκπτωτικο κουπονι, την δυνατοτητα 3πλης εκλογης :flipout:

ΥΣ
Μην με ρωτησεις ποιες ειναι οι μπλε ..................

Ευχαριστώ,

θα προτιμήσω το κόκκινο, μου πάει περισσότερο και είναι και πιο αποδοτικό αυτές τις μέρες ειδικά απέναντι στο πράσινο.

Eλπιζω να εχεις φυλαξει το κουτι .............και να εχεις αντικαταστατη για να βλεπεις .
Οτι θα τη στειλης δεν το γλυτωνεις ετσι κι αλλοιως , τη συνεχεια να δουμε πως θα εξελιχθει , αν και βλεπω να εξελισετε σαν τα σηριαλ του Φωσκολου .
Παντα ομως υπαρχουν και χειροτερα , οπως οι ταινιες του Αγγελοπουλου που απο καλημερα σε καλημερα σε χαιρετισμο μεταξυ 2 ανθρωπων αλλαζει ο μηνας
Αυριο θα ρωτησω και γω για το ρεκορντερ και θα παρω το πρασινακι καθοτι ειναι της μοδας τωρα τελευταια και εκφραζει το πετυχημενο sex :flipout::flipout:

Ευτυχώς το κουτί το έχω φυλάξει, όσο για αντικαταστάτη έχω μια τίμια crt 21'', να βολευτώ.
Αυτό που με ζορίζει είναι ότι αν γίνει καμιά μ@λ@κί@ κατά τις μεταφορές ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλο και εγώ θα πάρω τον π@@λο.