SONY 40HX750 600EURO ΑΞΙΖΕΙ?

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΣΟΝΥ 40ΗΧ750 ΣΦΡΑΓΙΣΤΗ ΣΤΑ 600 EUROS ΤΙ ΛΕΤΕ?

Τί περιμένεις τόση ώρα;;
Τρέξε όσο είναι καιρός !!!
Δε κάνω πλάκα !!!

ΜΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ TV?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Re: Απάντηση: SONY 40HX750 600EURO ΑΞΙΖΕΙ?

ΜΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ TV?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΠΕΡ:
Είναι Smart TV, 3d, 200hz πραγματικά (πολύ καλή σε κινούμενα πλάνα όπως αθλητικά), Πολύ καλή αντίθεση, καλό μαύρο, θεωρείται πολύ καλό value for money (καλή αναλογία αξίας/απόδοσης).
ΚΑΤΑ:
περιορισμενες γωνίες θέασης, είναι περυσινό μοντέλο (αν και αυτό δεν είναι αρνητικό, ιδίως αν δεις τα φετινά μοντέλα), δεν περιλαμβάνει 3d γυαλιά που πρέπει να αγοράσεις εξτρά (αν σε ενδιαφέρει το 3d), πολύ κακός media player (υποστηρίζει ελάχιστα αρχεία και format, χωρίς υπότιτλους).

Το μόνο μείον στην επιλογή σου αυτή είναι οτι είναι 40'' (bigger is better)!

Τα είπε ο Βασίλης όπως έπρεπε. Εγώ απλά θα πω με απλά λόγια σε αυτή την τιμή δε θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Ο μόνος λόγος για να μην την επιλεξεις είναι αν σε κουράζει το ενεργητικό 3D και αν δεν ταιριάζει στην απόσταση θέασης σου. Αν είσαι κάπου ανάμεσα στα 1,5 - 2.0 μέτρα είσαι Οκ πάντως

Μarvel656 θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα. Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: SONY 40HX750 600EURO ΑΞΙΖΕΙ?

sor για τα κεφαλαια.πρωταρης ;) για δωματιο ειναι οποτε 40 ειναι super απλα ειχα διαβασει οτι εχει led μονο στο επανω μερος.

yperion σε ευχαριστω για την βοηθεια.ειναι για δωματιο 2μ το πολυ οποτε ειναι οκ νομιζω. επειδη πονταρω πολλα στη γνωμη σου θα μπορουσες να μου κανεις ενα μικρο review παντα ομως συμφωνα με τη γνωμη σου.αυτο βεβαια χωρις να θελω να θιξω τα αλλα παιδια που απαντησαν στο καλεσμα μου.

ευχαριστω εκ των προτερων

Ακριβώς όπως τα λέει ο Βασίλης...

ΥΠΕΡ:
Είναι Smart TV, 3d, 200hz πραγματικά (πολύ καλή σε κινούμενα πλάνα όπως αθλητικά), Πολύ καλή αντίθεση, καλό μαύρο, θεωρείται πολύ καλό value for money (καλή αναλογία αξίας/απόδοσης).
ΚΑΤΑ:
περιορισμενες γωνίες θέασης, είναι περυσινό μοντέλο (αν και αυτό δεν είναι αρνητικό, ιδίως αν δεις τα φετινά μοντέλα), δεν περιλαμβάνει 3d γυαλιά που πρέπει να αγοράσεις εξτρά (αν σε ενδιαφέρει το 3d), πολύ κακός media player (υποστηρίζει ελάχιστα αρχεία και format, χωρίς υπότιτλους).

Ουσιαστικά εκτός απο το ανύπαρκτο media player και ότι σε 3D είναι μέτρια δεν έχει άλλα σοβαρά αρνητικά. Ειδικά σε κίνηση είναι κορυφή.

σχετικα με τις αναωαθμισεις μεσω internet αξιζει να τις κανω?προσφερουν κατι ουσιαστικο?????

Γεια σας. Εχω μια sony 40hx750 που ομως δεν παιζει ταινιες απο usb. Πρεπει απαραιτητα να αγορασω media player? Μηπως βοηθαει που εχω και sony bluray dvd?

Πρέπει να πας σε media player ή εναλλακτικά πιο φτηνή λύση είναι να αγοράσεις Bluray που να παίζει αρχεία από το usb , πχ. αυτό...

https://www.skroutz.gr/s/3042508/Samsung-BD-F5100.html

Το ότι έχεις Sony Bluray αν δεν παίζει αρχεία από το usb δεν σε βοηθάει σε τίποτα.