καλησπερα
επειδη ενδιαφερομαι απο καιρο για την συγκεκριμενη τηλεοραση και λαμβανοντας υποψη οτι παιρνεις και το soundbar, και τον transmiter και 1 γυαλι θα ηθελα να μου πειτε εαν αξιζει τα χρηματα.
Σαν τιμή το όλο πακέτο ακούγεται καλό φίλε κατά την γνώμη μου.
Εξαρτάται βέβαια μέχρι ποιο ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις και ποια είναι η απόσταση θέασης.
Αρχικά όταν πρωτογράφηκα στο forum σκεφτόμουν να αγοράσω τηλεόραση μεταξύ 37 και 40 ιντσών. Διάβαζα τα παιδιά εδώ μέσα που μιλούσαν για 46 κλπ και μου φαινόταν υπερβολικοί. Έλα όμως που έχουν δίκιο!
Τελικά αγόρασα μια 46 με τη βοήθεια και τις πληροφορίες των παιδιών και δεν το μετάνιωσα.
Αν η απόσταση θέασης είναι περίπου δύο μέτρα κτύπα την. Για 2,5-3 μέτρα όμως ή περισσότερο, μπορείς να βρεις μια plasma στις 46"-50" με περίπου τα ίδια χρήματα.
η αποσταση ειναι εως 3 μετρα.
χρηση της τιβι : παιχνιδια στο ps3, ταινιες κατεβασμενες ( divx και 720p mkv) και βεβαια θεαση τηλεοπτικων προγραμματων.
υ.γ. θα ηθελα να εχει χαμηλη καταναλωση ενεργειας και σιγουρα τουλαχιστον 100hz και hdmi 1.4, usb movie player και recorder( to recorder θα μπορουσε να μου λειψει)