Sony 40S4000 vs LG 42PQ2000

Συμφωνώ με τον Γιάννη.

Ειδικά σε τηλεοράσεις 50+ δεν υπάρχει απλά κανένας λόγος να μην πάρεις FullHD οθόνη.

Μέχρι κι εγώ θα ψηνόμουν αν δεν προείχαν τα ηχεία !

Δεν πειραζει Κωστα , εμεις θα διοργανωσουμε το δικο μας powerbuy μια ημερα...αλλωστε βλεπω 50PS7000 και 50Β650 κατω απο το χιλιαρικο σε 2-3 μηνες...-bye-

τα πολυκαταστηματα δεν ειναι μετρο συγκρισης , τι εικονα να δεις με video splitter συν τις χαλια ρυθμισεις που εχουν
Η μονη αξιολογη εικονα στο κεντρο της αθηνας ειναι στο κοσμα μια κουρο να παιζει το cars σε dvd παλια βεβαια , οι υπολοιπες που εχω δει δεν βλεπονται ειδικοτερα σε κατι πλαισια που φαινονται λες και ειναι dvd υπερβολικη φωτεινοτητα ,χαλια contrast Blur σε απιστευτο βαθμο μεχρι και χιονια φαινονται αν δεις απο κοντα

Το marketing σαφως προσταζει full hd και βλεπω και το forum να πηγαινει μαζι με αυτο , περσυ προτεινε hd ready με ολοκληρα τεστ εβγαζε αχρηστο το full hd και φετος ως δια μαγειας αλλαξε αρδην λες και εξελιχτηκε καμια τεχνολογια στην αναλυση μεσα σε λιγους μηνες :flipout:

Νομιζω αναφερομαστε Sony 40S4000 vs LG 42PQ2000 και με αφορμη αναφορα στο τηλεοπτικο και SD σημα.

Αν η τηλεοραση δεν εχει προσανατολισμο απο την κατασκευη της να δειχνει σηματα απο πηγες καλα,δεν γινεται τιποτε.Το ιδιο και στο τηλεοπτικο σημα,αυτες που παιζουν ως τωρα καλυτερα (οι HD ready),υστερουν σε πολλα σημεια στα σηματα πηγων.Τηλεορασεις που να συνδιαζουν και τα δυο ακομα εστω ικανοποιητικα μαλλον κοστιζουν αρκετα ή ακομα εξελισονται (ότι πανελ και να εχουν....)

Για ολα τα υπολοιπα,οποιος ενδιαφερεται να το ψαξει,βγαζει τα συμπερασματα του και με απλες δοκιμες,και με βαση τι θελει σε μια τηλεοραση,καθως υπαρχουν πολλες επιλογες και για ολα τα βαλαντια.Οτι λαμπει παντως δεν ειναι χρυσος στα θεματα τεχνολογιας-bye-

Εν τέλει πάντως δε θα αγοράσω καμία από τις δύο
αφού δεν διαθέτουν δέκτη για mpeg4.
Θα περιμένω λίγο καιρό για καλύτερες προσφορές σε τηλεοράσεις με τέτοιο δέκτη.
Ευχαριστώ πολύ όσους ενδιαφέρθηκαν.

Δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι το εχουν δεσει σχοινι κορδονι οτι οι HD Ready δειχνουν καλυτερα τηλεοπτικο σημα απο τις Full HD.

Για παραδειγμα η Philips 9703 δειχνει πολυ καλυτερα απο την 5403 , η W4500 απο την V4000 κτλ.

Απο την αλλη πλευρα ακομη και αληθεια να ηταν απο τις 32" και πανω σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν καν HD Ready να αγορασει κανεις οποτε οι Full HD ειναι μονοδρομος.

Μαλλον μερικοι δειχνουν τον καημο τους αναφεροντας την Philips στο τηλεοπτικο σημα, σε ασχετη θεματική ενοτητα ...
Οποιος αναρωτιεται για τα μελλοντικα μοντελα που θα ερθουν,αν λογικα θα ειναι καλυτερα απο τα σημερινα σε πολλα,και αν μπορει κανεις να κρινει σχετικα,οπως τα υπαρχοντα μοντελα, δεν θα αγορασει κανεις ποτε τίποτε.

Ομως αυτος που ενδιαφερεται αποφασισε και σεβαστη η θεληση του,αν και το Mpeg4 δεν ειναι κριτηριο για αγορα γιατι του χρονου θα ερθει και αλλο ρποτυπο ψηφιακης επιγειας,και μια απο τα ίδια....

Last edited:
Μηπως μπορεις να μας κανεις μεταφραση αυτων που γραφεις παραπανω σε απλα ελληνικα?

Εκτος αν το κανεις επιτηδες και γραφεις ετσι για να μην καταλαβαινει κανενας τι θελεις να πεις...

Oποιος εχει γνωσεις και μπορει να συγκρινει με οτι αναφερονται απο αποψεις εδω μεσα,μπορει και να καταλάβει -bye-

Σπιτι μου εχω δυο τηλεορασεις , Sony 40D3000 και Sony 46W4000 , η πρωτη HD Ready και η δευτερη Full HD , η W4000 δειχνει αρκετα καλυτερα με τηλεοπτικο σημα και DVD...

Bεβαια αν και εγω ειχα μονο Hd Ready ισως να ελεγα οτι δειχνει καλυτερα απο τις Full HD λογω κομπλεξ κατωτεροτητας...ειναι γνωστος ο μυθος με την αλεπου με την κομμένη ουρα...-bye-

:offtopic:Δεν ξερω ποιος εχει κομπλεξ κατωτεροτητας οτι καθε νεο ειναι παντα και καλυτερο,ποσο μαλλον οταν οι Sony LCD δεν φημιζονται για την αποδοση τους στο τηλεοπτικο σημα και το θεμα μας αφορουσε και συγκεριμενες τηλεορασεις.