sony-40w4500vs samsung40a656ή40α756.

countrocker

New member
2 December 2008
2
thessaloniki
ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΙΝ 2ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1200 ΤΗΝ fillips-37pfl960 αλλα δεν προλαβα.τωρα εχω καταληξη εδω .θα συνδεθει με pc για home-cinema πιο πολλη .τα φωτα σασ παρακαλω.διαθετο γυρω στα 1500 αλλα αν γινεται η δουλεια μου με κατι ποιο φτηνο γιατι οχι.απο οσο εχω δει οι samsung δεν ειναι οτι καλυτερο για συνδεση με pc.
βοηθεια πριν τρελαθω.

ευχαριστω για την απαντηση .αυτο εχω καταλαβει και εγω.λετε να ριξουν και αλλο τις τιμες λογο γιορτων.αλλα βαρεθηκα να περιμενω.εχω να συνδεσω και ενισχυτη,6 ηχεια.μαλλον θα χτυπησω την 4500 σε 40.
ή μηπως 46?ειναι πολλα για 2-2.5 μετρα?

Πολλές δεν ειναι, αλλά και με την 40" μια χαρά ικανοποιημένος θα είσαι, αν λάβουμε υπόψη οτι διαθέτεις 1500 .

Εγώ με την 42" (Phlips γαρ) σε απόσταση 2.70 μια χαρά είμαι πάντως και σίγουρα δεν θα έλεγα όχι σε ακόμα μεγαλύτερες ίντσες.

Πάντως, να ξες οτι στο 90% των περιπτώσεων η σύνδεση με τον υπολογιστή δεν ειναι τόσο προβληματική αυτή καθε αυτή, αλλά όταν πας να παίξεις κάποιο παιχνίδι και αρχίζει να γίνεται εμφανές το Input Lag. Με λίγα λόγια, αν δεν παίζεις παιχνίδια, ότι μάρκα και να πάρεις ικανοποιημένος θα είσαι(εκτός από μερικά μοντέλα της Philips ίσως).

Γενικά πάντως, πιστεύω η W4500 είναι μια πολύ καλή επιλογή από κάθε άποψη. Ειδάλλως και η Samsung με τα Led, είναι κι αυτή μια εξαιρετική επιλογή. Πάνε δες τες από κοντά και make your choice :)

Εγω παντως στα 2.60 μ,που την εχω και στα 1300 (μετρητοις) που την απεκτησα πολυ προσφατα,ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο το συνολικο αποτελεσμα.
Εκτος κι αν σ ενδιαφερει μεγαλυτερο μεγεθος....
Μιλαω για την 40W4500 παντα.