Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000 ?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

lunapop

Established Member
22 July 2007
131
Καλησπερα σκοπευω να αγορασω μια απο τις Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000 αλλα δεν μπορω να αποφασισω, εμφανισιακα στα ματια μου η Samsung νομιζω εχει λιγο καλυτερη εικονα απο την αλλη ομως εχω ακουσει για καποια προβληματα που παρουσιαζουν λογω led. Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει για ταινιες (egreat) και τηλεοπτικα προγραμματα οχι για video games. Ποια ειναι καλυτερη?

Μικρες οι διαφορες , εγω μαλλον θα προτιμουσα την 40B750 και απο τις δυο....εκτος βεβαια αν σε ενδιαφερει πιο πολυ το design οποτε η B6000 ειναι μονοδρομος...

Γιατί την 40B750 ? Δεν είναι προτιμότερη η (νεότερη) led τεχνολογία ?
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η αγορά της 6000, 40 ή 46 αν καταφέρω να την χωρέσω στο δωμάτιο μου, βασικά για χρήση gaming... Γνωρίζει κανείς αν έχει παρουσιάσει πράγματι προβλήματα ? Στα δικά μου μάτια πάντως έπαιζε καταπληκτικά.

Last edited:
Γιατί την 40B750 ? Δεν είναι προτιμότερη η (νεότερη) led τεχνολογία ?

Η κυρια διαφορα ειναι στον σχεδιασμο , οι λεγομενες LED και αυτες LCD ειναι οπως οι υπολοιπες απλως αλλαζει ο φωτισμος και απο λαμπες CCFL αποτελειται απο λεντακια...

sony-tv-layers-club-sandwich-2.jpg

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29886&page=4

^^

Ναι πράγματι...! Αν οι καινούργιες Sony έχουν τίποτα down-firing ηχεία και δεν υποστηρίζουν .mkv αρχεία, αυτή είναι η καλυτερη επιλογή...