Sony 40X2000 ή υπομονή?

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Παιδιά πήγα σήμερα στο Mega-Kotsovolos στο The Mall και είδα την 40X2000 από κοντά. Επειδή σκοπεύω να διαθέσω κάπου κοντά στα 2500 θα ήθελα τη γνώμη σας. Επειδή δεν θα έχω την τηλεόραση δίπλα σε τοίχο λέω να απορρίψω την Philips 42pf9732 μιας και δεν θα πιάνει τόπο τo Ambilight. Για Plasma και Pioneer Kuro το αποκλείω, φοβάμαι το Burn in ( από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα). Την Tv την θέλω για 30% SD, και 70% για hd ταινίες και ps3. Είναι μάλλον σίγουρο ότι η Sony 40X3500 θα κοστίζει πάρα πολλά και ήδη με τα 2500 θα έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά μου. Στο μαγαζί μου είπε ο πωλητής ( ο οποίος μόνος του μου είπε ότι αυτό το μοντέλο, το 40Χ2000 υποφέρει συχνα από το Bleeding), ότι μου την δίνει 2800 με 24 άτοκες δόσεις μείον 300 ευρω! Κοινώς 2500. Το ερώτημα είναι: Τα αναμενόμενα μοντέλα της Sony, 40W3000, 3000 θα είναι καλύτερα από την Χ2000 και τι μου προτίνεται να κάνω? Ενημερώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι για μάρκες όπως η Samsung( στο μοντέλο F η λειτουργία των 100hz δεν αποδίδει καλά) και Toshiba/Panasonic. Μπορώ να περιμένω μέχρι και 1 μήνα περίπου, Eυχαριστώ!

Καλυτερα να περιμενεις μεχρι την εκθεση του Νοεμβριου. Μετα αποφασιζεις, αφου θα δεις και τα νεα μοντελα απο κοντα. Δεν ειναι και πολυ μακρια η εκθεση (1-4 Νοεμβριου).
-bye-

H W3000 πιστευω οτι θα αποδιδει καλυτερα απο την Χ2000. Μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο ενος χρονου που οπως και να το κανουμε δεν εχει τα τελευταια "καλουδια" πανω. Ειδικα το 24p πλεον ειναι "must".

H W3000 πιστευω οτι θα αποδιδει καλυτερα απο την Χ2000. Μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο ενος χρονου που οπως και να το κανουμε δεν εχει τα τελευταια "καλουδια" πανω. Ειδικα το 24p πλεον ειναι "must".

+1

Αν κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει LCD εκτός από Sony και Philips.

Αν είναι έτσι τσεκάρεις 40W3000 και 42PFL9632 (όταν έρθουν με το καλό) και παίρνεις όποια σε ικανοποιεί περισσότερο.

Προβληματίζομαι γιατί στο Hitech του τελευταίου μήνα αναφέρει για την W3000 κάποιες απουσίες όσον αφορά ενός συστήματος Pro νομίζω, για την επεξεργασία εικόνας κτλ, αν θυμάμαι καλά.Τώρα δεν ξέρω κατά πόσον στέκουν αυτά, Rivers έχεις απόλυτο δίκιο για το 24p. :grinning-smiley-043

Προβληματίζομαι γιατί στο Hitech του τελευταίου μήνα αναφέρει για την W3000 κάποιες απουσίες όσον αφορά ενός συστήματος Pro νομίζω, για την επεξεργασία εικόνας κτλ, αν θυμάμαι καλά.Τώρα δεν ξέρω κατά πόσον στέκουν αυτά, Rivers έχεις απόλυτο δίκιο για το 24p. :grinning-smiley-043

περιμενε να βγει ενα κανονικο review για την w3000. To hitech σ αυτα τα ομαδικα τεστ κανει περισσοτερο preview παρα review.

Ta bravia engine ex και pro ειναι video processors. Η διαφορα των 2 ειναι μονο στην παραπανω ενισχυση των σηματων high definition.

BRAVIA Engine EX

BRAVIA Engine EX: Also has further noise reduction, super enhanced contrast and advanced natural colour. It also features Digital Reality Creation (DRC), which up-scales standard definition inputs by quadrupling the number of pixels in the image source to create HD picture quality

BRAVIA Engine Pro

BRAVIA Engine Pro: Is the highest form of BRAVIA Engine. In addition to the benefits of BRAVIA Engine EX, BRAVIA Engine Pro features advanced Digital Reality Creation (DRC) which further enhances high definition inputs such as from Sky HD, to give clearer and sharper HD images

Εμενα αυτη η τιμη δεν μου φαινεται και super να σου πω την αληθεια. Εγω την δικη μου Χ2000 την αγορασα 2800 ευρω τον Οκτώβριο (πριν 1 χρονο σχεδον) που ητανε και στα hi της σαν τηλεοραση. Και τωρα με την ελευση της Χ3500 θα επρεπε να παει κατω απο 2500. Περι τα 2000-2200

Εγώ θα σου έλεγα να ξαναέβλεπες το θέμα Kuro μιας και οπως βλέπεις από ολα τα reviews η σειρά σκίζει.. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Με ελάχιστη προσοχή θέμα burn-in δεν τίθεται.. Δεν ειμαστε στο 2004

Επίσης επειδή η σειρά Χ ειναι φρέσκο φρούτο καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο εαν τελικά καταλήξεις εκεί για να αποκλείσεις πιθανά προβλήματα νεότητας...

περιμενε να βγει ενα κανονικο review για την w3000. To hitech σ αυτα τα ομαδικα τεστ κανει περισσοτερο preview παρα review.

Ta bravia engine ex και pro ειναι video processors. Η διαφορα των 2 ειναι μονο στην παραπανω ενισχυση των σηματων high definition.

BRAVIA Engine EX

BRAVIA Engine EX: Also has further noise reduction, super enhanced contrast and advanced natural colour. It also features Digital Reality Creation (DRC), which up-scales standard definition inputs by quadrupling the number of pixels in the image source to create HD picture quality

BRAVIA Engine Pro

BRAVIA Engine Pro: Is the highest form of BRAVIA Engine. In addition to the benefits of BRAVIA Engine EX, BRAVIA Engine Pro features advanced Digital Reality Creation (DRC) which further enhances high definition inputs such as from Sky HD, to give clearer and sharper HD images

Πολύ σωστά τα λές,

Στις 40" υπάρχει άλλωστε και η Σαμι, Μ86, μια εξαιρετική LCD, από όλες τις απόψεις, με πάρα πολύ καλό μαύρο.-bye-

υπαρχει η W3000 ??????

ποσο κανει/ θα κανει?
ξερουμε?

αν ειναι παραπανω απο την σαμσουνγκ F86... αφηστε το.

KURO ουτε εγω παιρνω.... τα 100Hz στην F86

δηλ. τι εχουν? δεν πιστευω

να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.

μαλλον παω για την F86

εκος αν βγει η W3000 με

την τιμη της F86 και με πεισετε.

Απάντηση: Re: Sony 40X2000 ή υπομονή?

υπαρχει η W3000 ??????

ποσο κανει/ θα κανει?
ξερουμε?

αν ειναι παραπανω απο την σαμσουνγκ F86... αφηστε το.

KURO ουτε εγω παιρνω.... τα 100Hz στην F86

δηλ. τι εχουν? δεν πιστευω

να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.

μαλλον παω για την F86

εκος αν βγει η W3000 με

την τιμη της F86 και με πεισετε.

Παρε την F86 να μας κανεις κι ενα review!!! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Sony 40X2000 ή υπομονή?

Δεν θα έπρεπε να προβληματίζεσαι. Με τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις χτυπάς σχεδόν ότι καλύτερο υπάρχει στις 40-42''.

Στην χειρότερη περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί κάποιο από τα νέα μοντέλα, θα πάρεις την X2000 γύρω στα 2000 .

Παιδιά όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει τέτοιες τιμές για την Χ2000 δηλαδή περίπου στα 2000 ευρώ. Γενικότερα φοβάμαι να εμπιστευτώ καταστήματα του εξωτερικού. Πλαίσιο, Μultirama, Perfectshop, Net-Electric ούτε και ο Λαρισαίος δεν έχει τέτοια τιμή για την tv αυτή.Θέλω η Tv να έχει οπωσδήποτε ελληνική εγγύηση. Η Samsung M86 έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα του stuttering, δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς, που σαν να κολλάει η εικόνα. Το πρόβλημα με την Tv είναι το εξής, το Φεβρουάριο πηγαίνω φαντάρος και δεν θα είμαι στο σπίτι για να προσέχω την Tv, στην περίπτωση της KURO, μιας και έχω έναν αδερφό, ο οποίος θα κάθεται για κανα 8ωρο καθημερινά να λιώνει στο Ps3. Εντυπωσιάστηκα όταν την είδα χθές σyνδεδεμένη με ένα ps3, όμως τωρα που το αναφέρατε για το 24p είναι σηματική παράλειψη. Κάτι τελευταίο η δυναμική αντίθεση έχει τοση μεγάλη διαφορά, μιας και η Χ2000 έχει γύρω στα 7000 ενώ οι καινούργιες θα έχουν πανω απο 15000. Υπάρχει τόση μεγάλη εξέλιξη όσον αφορά την τεχνολογία στον τομέα αυτό?

Re: Απάντηση: Sony 40X2000 ή υπομονή?

Καλυτερα να περιμενεις μεχρι την εκθεση του Νοεμβριου. Μετα αποφασιζεις, αφου θα δεις και τα νεα μοντελα απο κοντα. Δεν ειναι και πολυ μακρια η εκθεση (1-4 Νοεμβριου).
-bye-

Η σειρά Χ ήταν από παλιά η κορυφαία σειρά της Σονυ και με διαφορά, ο Π´νος έχει δίκυο περιμένεις.-bye-

Αφου θα παιξεις σε τοσο υψηλο ταμπλω βρε αδερφε δε χαλασε ο κοσμος να περιμενεις .
Ποιος ο λογος να παρεις το προηγουμενο μοντελο σε τετοια κατηγορια τιμης ?
Η Sony KDL-40X3500 κανει 2800 τωρα στην Ελλαδα.

Eυχαριστώ παιδιά! Μας βλέπω όλους στην έκθεση το Νοέμβριο με κανένα ταπεράκι στο χέρι,μην πάθουμε τίποτα από τις τόσες ώρες που θα είμαστε εκεί!