Sony 40X3500

Έστειλα mail να ρωτήσω αν έχουν ελληνική εγγύηση και αν κάνουν δόσεις.Αναμένω νέα γιατί από τιμές σκίζει. Για σκεφτείτε κανα power buy από εκεί....:rifle:

το καταστημα ειναι γνωστο στο ηρακλειο και αιναι ο επισημος αντιπροσωπος για την Sony, πουλαει μονο προιοντα Sony , δεν εχει ακουστει ποτε προβλημα εγγυησης

Κύριοι, μη ξεχνάτε και το www.bch.gr, το οποίο έχει μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων, και διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα.
Επίσης μπορεί να κάνει επιπλέον έκπτωση στα μέλη του AVClub.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση το είχα ξεχάσει ότι έχετε τόσο καλές τιμές!!Είναι πραγματικά πολύ καλές τιμές!!!

Σιγά σιγά όλο και περσισσότεροι την φέρνουν μόνο ο λαρισαίος μένει

Sony KDL-46XBR4 review

"The bottom line: Although not quite as impressive as the best plasmas, the 46-inch Sony KDL-46XBR4 outperforms any flat-panel LCD we've tested so far."

Η XBR4 πρέπει να είναι κάποια εκ των Χ3000/3500 αν δεν κάνω λάθος. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει αναφερθεί αυτό το review από το Cnet.

Re: Απάντηση: Sony 40X3500

Sony KDL-46XBR4 review

"The bottom line: Although not quite as impressive as the best plasmas, the 46-inch Sony KDL-46XBR4 outperforms any flat-panel LCD we've tested so far."

Η XBR4 πρέπει να είναι κάποια εκ των Χ3000/3500 αν δεν κάνω λάθος. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει αναφερθεί αυτό το review από το Cnet.

Τετοια βλεπουν οι "Παιονερολοβερς " και
a115.gif
απο ευχαριστηση .

Re: Απάντηση: Sony 40X3500

Sony KDL-46XBR4 review

46X3000 είναι Γιώργο!Το review το χα δει στο avfoums.