- 18 November 2008
- 51
Καλημερα και καλο μηνα!!
Λοιπον, θελω τα φωτα σας και τη βοηθεια σας!!!
Θα παρω TV στις αρχες Γεναρη και ψαχνω απο τωρα για να ειμαι ετοιμος!!
Τη θελω για Gaming (PS3) και BluRay ταινιες! Α! Μη σας παραλειψω οτι εχω τρελα με την ποιοτητα και την εικονα οποτε θελω ακομα και τα SD να φαινονται πολυ καλα!!
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5 - 3m.
α) Καταρχας θελω να μου επιβεβαιωσετε οτι και οι 2 SONY που εχω σαν υποψηφιες δεν ειναι LED..
β) Μαλλον θα αγοραζα με κλειστα τα ματια την Samsung LE40A786R αλλα εχει πολυ μεγαλο input lag (80ms)!
Αυτο φτανει στα 35-40 αλλα αφου απενεργποιησεις LED και 100Ηz. Ξερει κανενας αν θα βγει καποιο Firmware που θα το βελτιωνει εστω και λιγακι?? Οι 2 SONY παντως σε game mode εχουν 0-10ms ενω χωρις game mode το πολυ 30ms!!!!!:grin:
γ) Ξερω ολες τις διαφορες στα χαρακτηριστικα αναμεσα και στις 3, αλλα θα ηθελα την δικη σας γνωμη για το ποια απο τις 3 να αγορασω..
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας
Γιωργος.
Λοιπον, θελω τα φωτα σας και τη βοηθεια σας!!!
Θα παρω TV στις αρχες Γεναρη και ψαχνω απο τωρα για να ειμαι ετοιμος!!
Τη θελω για Gaming (PS3) και BluRay ταινιες! Α! Μη σας παραλειψω οτι εχω τρελα με την ποιοτητα και την εικονα οποτε θελω ακομα και τα SD να φαινονται πολυ καλα!!
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5 - 3m.
α) Καταρχας θελω να μου επιβεβαιωσετε οτι και οι 2 SONY που εχω σαν υποψηφιες δεν ειναι LED..
β) Μαλλον θα αγοραζα με κλειστα τα ματια την Samsung LE40A786R αλλα εχει πολυ μεγαλο input lag (80ms)!

γ) Ξερω ολες τις διαφορες στα χαρακτηριστικα αναμεσα και στις 3, αλλα θα ηθελα την δικη σας γνωμη για το ποια απο τις 3 να αγορασω..
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας

Γιωργος.