SONY 40X4500 ή SONY 40Z4500 ή Samsung LE40A786R?????

Αν έχεις ακρή και σου κάνει καλές τιμές σε όλα τα μοντέλα Sony θα σου πρότεινα την Χ4500. Είναι σίγουρα καλύτερη απο πλευράς τιμής/απόδοσης/αξίας απο την Z4500.

Στην X4500 δεν θα έχω και καμιά τρελή προσφορά, περίπου στα ίδια με τη Ζ4500 1400 Euro. Όσο αφορά εικόνα και κίνηση πιστεύεις ότι είναι ανώτερη η X από τη Z??

Παιδια μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι η απόσταση θέασης θα είναι 3.6 με 3.8 μέτρα!!! Μήπως να 'παιρνα την 46W4500, που θα μου βγει με τη προσφορά κι αυτή 1400 Euro???? Παιδια HELP γιατι πανικοβλήθηκα τώρα!!!!!

Thanks φίλε μου για την άμεση ανταπόκριση! Μάλλον σε αυτή τη λύση θα καταφύγω τελικά!! Γι' αυτή την απόσταση θέασης στο σπίτι έχουμε μια TV 28", οπότε έλεγα ότι θα ήταν αρκετή μια 40", χωρίς όμως να υπολογίσω ότι αυτή που ήδη έχουμε είναι 4:3!!!!!!! Thanks και πάλι!

Πρόσεχε μόνο μην σου φανεί γκουμούτσα στον χώρο. Γιατι, δεν λέω, ωραία είναι όταν βλέπεις ταινίες αλλά όλες τις υπόλοιπες ώρες που είναι σβηστή παραμένει ενας τεράστιος όγκος που κυριαρχεί στην χώρο λές και ζείς για να βλέπεις τηλεόραση.
Εγω θα σου πρότεινα την 40άρα.

Για την SAMSUNG 46A956 τι λέτε? Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς και με προβληματίζει και εμένα το ενδεχόμενο Input lag (PS3). Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τιν Χ4500. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει τώρα στην αγορά.

Για την SAMSUNG 46A956 τι λέτε? Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς και με προβληματίζει και εμένα το ενδεχόμενο Input lag (PS3). Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τιν Χ4500. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει τώρα στην αγορά.
Μιλάς για την Χ4500 στις 40" η στις 46"? Γιατί στις 46 είναι led και κάνει κοντά 4,000 ευρώ :argue: ενώ η 40άρα δεν είναι και κοσίζει κάτω από 2,000!

Είπαμε έχω κάποιες ειδικές προσφορές, αλλά μη ζητάω και πολλά!!! :flipout:
Τελικά για την 46" W το κόβω παιδιά! Και τον Γενάρη που θα τη πάρω μπορεί να έχει πέσει κι άλλο!!! Thanks και για την ανταπόκριση σε όλους! :grinning-smiley-043

Είπαμε έχω κάποιες ειδικές προσφορές, αλλά μη ζητάω και πολλά!!! :flipout:
Τελικά για την 46" W το κόβω παιδιά! Και τον Γενάρη που θα τη πάρω μπορεί να έχει πέσει κι άλλο!!! Thanks και για την ανταπόκριση σε όλους! :grinning-smiley-043
Την 46" Ζ πάρε..

Την 46" Ζ πάρε..
Φίλε μου αυτή θα μου πάει με τη προσφορά γύρω στα 1900 που δεν διαθέτω!! Αν πάει 1500-1600 τον Γενάρη κάτι γίνεται, που αποκλείεται βέβαια αλλά λέμε τώρα!! :ADFAD2:

παιδια για σε ολους σας καινουργιος εδω σας παρακαλω ημουν ετοιμος να αγορασω την LE40A786R ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ μολις διαβασα για το προβλημα με το HDMI με ενδιαφερει γιατι βασικη λειτουργεια της θα ειναι απο pc home theater ειναι τελικα βεβαιω οτι εχει προβλημα ????η φταιει το οτι επαιζε με laptop και οχι με ενα pc home theater???
PLZZZZZZ HELPPPPPPPPPP
ειμαι ενα κλικ απο τη παραγγελια !!!!!

Το λεγόμενο input lag θα πρέπει να σε απασχολεί μόνο αν παίζεις παιχνίδια. Στη θέαση ταινιών δεν έχει σχέση.

Γενικά πάντως κάποιοι έχουν κάνει την τρίχα τριχιά με αυτό το θέμα.

δεν μιλαω για το lag εγραψαν οτι κανει γραμμες στην οθονη σαν να παρναει μηχανακη προφανος ενοουν κατι σαν παρασιτα εμενα με ενδιαφερουν ταινιες και οχι παιχνιδια γιαυτο ζηταω τα φωτα σας

Το λεγόμενο input lag θα πρέπει να σε απασχολεί μόνο αν παίζεις παιχνίδια. Στη θέαση ταινιών δεν έχει σχέση.

Γενικά πάντως κάποιοι έχουν κάνει την τρίχα τριχιά με αυτό το θέμα.
Κανένας δεν έχει κάνει την τρίχα τριχιά. Την έχω δοκιμάσει και το φαινόμενο είναι υπαρκτό. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει και το gaming οι LED της Samsung δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Επίσης οι διαφορές στην ποιότητα της εικόνας μεταξύ μιας Sony (W4000, W4500, Z4500) δεν είναι σημαντικές σε σχέση με τις LED για το 90% των ανθρώπων που κάνουν την μετάβαση από μια τηλεόραση παλιάς τεχνολογίας σε μια από τις προαναφερθείσες.

Γεια σας παιδια ενα πραγμα που δεν καταλαβα ειναι πως σκατα λεει στο site της SONY οτι η 40X4500 ειναι LED ενω δεν ειναι ..Παραπλανητικο //

http://www.sony.gr/product/t32-x-series/kdl-40x4500

http://www.sony.gr/product/t32-x-series/kdl-46x4500

Και στις δυο βαλαν το εικονακι της LED αλλα στην μια δεν το λεει στην επεξηγηση ,τους καγκουρες!

29277

φιλε αποστολη σε εργο απο υπολογιστη τελικα παιζει η κανει γραμμες οπως εχουν αναφερει σε παρακαλω πες μου αν ξερεις σιγουρα δεν με ενδιαφερει τοσο gamming στη tv αλλα να βλεπω ταινιες απο HTPC

Δημήτρη δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να κάνω το συγκεκριμένο τεστ. Αυτό που έκανα ήταν να συνδέσω ένα PS3 σε μια Α956 και να δοκιμάσω κάποια παιχνίδια. Δεν έχω εγώ την τηλεόραση για να ξανά κάνω σχετικά τέστ. Δεν πιστεύω πως θα υπήρχε πρόβλημα πάντως να πήγαινες σε κάποιο κατάστημα και να κάνεις μόνος σου τα τέστ που σε ενδιαφέρουν.