Κανένας πανικός.
Παίρνεις την 46άρα W4500 και είσαι σούπερ :a0210:
Μιλάς για την Χ4500 στις 40" η στις 46"? Γιατί στις 46 είναι led και κάνει κοντά 4,000 ευρώ :argue: ενώ η 40άρα δεν είναι και κοσίζει κάτω από 2,000!Για την SAMSUNG 46A956 τι λέτε? Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς και με προβληματίζει και εμένα το ενδεχόμενο Input lag (PS3). Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τιν Χ4500. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει τώρα στην αγορά.
Είπαμε έχω κάποιες ειδικές προσφορές, αλλά μη ζητάω και πολλά!!!Για την SAMSUNG 46A956 τι λέτε? Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς και με προβληματίζει και εμένα το ενδεχόμενο Input lag (PS3). Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τιν Χ4500. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει τώρα στην αγορά.
Την 46" Ζ πάρε..Είπαμε έχω κάποιες ειδικές προσφορές, αλλά μη ζητάω και πολλά!!!
Τελικά για την 46" W το κόβω παιδιά! Και τον Γενάρη που θα τη πάρω μπορεί να έχει πέσει κι άλλο!!! Thanks και για την ανταπόκριση σε όλους!![]()
Φίλε μου αυτή θα μου πάει με τη προσφορά γύρω στα 1900 που δεν διαθέτω!! Αν πάει 1500-1600 τον Γενάρη κάτι γίνεται, που αποκλείεται βέβαια αλλά λέμε τώρα!! :ADFAD2:Την 46" Ζ πάρε..
Κανένας δεν έχει κάνει την τρίχα τριχιά. Την έχω δοκιμάσει και το φαινόμενο είναι υπαρκτό. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει και το gaming οι LED της Samsung δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.Το λεγόμενο input lag θα πρέπει να σε απασχολεί μόνο αν παίζεις παιχνίδια. Στη θέαση ταινιών δεν έχει σχέση.
Γενικά πάντως κάποιοι έχουν κάνει την τρίχα τριχιά με αυτό το θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.