sony 46 ex720

adonistsav

New member
25 March 2012
64
σημερα την βρηκα σε προσφορα 650 θεωρειτε οτι αξιζει η να παω τελικα σε μια απο τις καινουργιες σαμσουνγ . ξερω οτι ανεβαινω πολυ σε λεφτα αλλα για την ωρα αντεχω

Για να πας στην 46ES6530/6570 πρέπει να δώσεις τα διπλασία.

Υπάρχει και ενδιάμεση λύση να βρεις καμιά 46HX720.

Σαν value for money πάντως είναι καλή λύση στα λεφτά αυτά.

Για τέτοια τιμή θεωρώ πως αξίζει σαν αγορά. Αν είσαι στα 2,5 περίπου μέτρα και με σχετικά φωτεινό χώρο, διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις και για plasma στις 50" με λιγότερα χρήματα. ;)

μαλλον τελικα θα παω στην samsung 46 es6800 η στην d7000. μιλησα με καποιους σημερα που μου ειπαν οτι με το που θα βγουν στην κυκλοφορια οι νεες σασμσουνγκ θα πεσει και η τιμη τους και θα παιχουν και προσφορες. αυτο γυρω στα μεσα απριλιου. και επειδη θα ειναι και μετρητα η τιμη θα ειναι ακομα χαμηλοτερη. αυτο που καταλαβα τελικα ειναι οτι ολοι καιγονται για ΜΕΤΡΗΤΑ

Αποκλείεται να έχουν τιμή κοντά στα 650 ευρώ. Μάλλον θα κοστίζουν πάνω από χιλιάρικο...

Δεν θυμάμαι τι χρήση μας έχεις πει ότι θα κανείς.

Μπορείς πάντως να δεις και Panasonic 46ST50 και Samsung 51E6500 για καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις LED LCD.

60 % κανονικη θεαση , 30% μπαλλα και ταινιες και κανα 10% για pro evolution. βεβαια επειδη εχω δεκτη hd η περισσοτερη θεαση μπαλλας θα ειναι hd .

Re: Απάντηση: sony 46 ex720

Αποκλείεται να έχουν τιμή κοντά στα 650 ευρώ. Μάλλον θα κοστίζουν πάνω από χιλιάρικο...
Δινω με χρι 1200 αρκει να μην χρειαζεται να αγοραζω και γυαλια μετα και διαφορα αλλα παρελκομενα. Παντως οπυ και αν εχω κοιταξει σε μαγαζια η εικονα της samsung d7000 και πανω δεν παιζεται σε συγκριση με ολες τις αλλες . Βεβαια εχω δει hd και Νοβα ετσι? ελπιζω οτι στην 6800 το προβλημα με το clouding θα εχει διορθωθει καπως. Αληθεια το clouding φαινεται μονο σε συνθηκες πληρους σκοταδιου ?

Δεν θυμάμαι τι χρήση μας έχεις πει ότι θα κανείς.

Μπορείς πάντως να δεις και Panasonic 46ST50 και Samsung 51E6500 για καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις LED LCD.
yperion δεν ειμαι ειδικος αλλα γιατι θεωρεις οτι η πλασμα ειναι καλυτερες τηλεορασεις απο τις led?

yperion δεν ειμαι ειδικος αλλα γιατι θεωρεις οτι η πλασμα ειναι καλυτερες τηλεορασεις απο τις led?

Στο τελευταίο συγκριτικό που έκανε το avclub Panasonic VT20 και Pioneer Kuro πήραν 57 ψήφους , η Philips 9705 πήρε 1 (ολογράφως ΜΙΑ) ψήφο.

http://www.avclub.gr/forum/poll.php?pollid=810&do=showresults

Aπό τότε έχουν ψηφίσει και άλλοι που δεν ήταν στην δοκιμή βέβαια.

οταν ολοι κρινουν βλεποντας τις τηλεορασεις να παιζουν στις συνθηκες φωτισμου των μαγαζιων,τι νομιζεις οτι θα επιλεξουν?
αυτη που εχει ομορφα,ζωντανα χρωματα και συναμμα λεπτο ντιζαιν,αρα led.
κανεις δεν καθεται να ψαχτει για την καλυτερη εικονα,θελει μια τηλεοραση για να βλεπει.
και οταν οι ειδικοι σου προτεινουν την τελευταια λεξη της τεχνολογιας δεν μπορεις να αντικρουσεις την αποψη τους αν δεν εισαι ψαγμενος.

οκ αλλα αμα αποκοιμιεμαι στον καναπε και ξυπναω το πρωι δεν θα εχω προβλημα με τις plasma αφου εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να μενουν στο ιδιο καναλι για πανω απο 3-4 ωρες.