SONY 46EX700/720 - Samsung 46D6100 / 6530

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!! (Και δεν ξερω και αν γενικα πραγματικα αξιζει ... (if you get your money's worth)...)

Αρα (παραμενοντας στις Samsung), δεν σημαινει οτι η σειρα 9 ειναι καλυτερη απο την 6?

Ολα τα πανελ με local dimming ειναι ικανα για αστειες καταστασεις. Την ωρα που βλεπεις το Planet Earth στο στιγμιότυπο με την Γη απο το διαστημα μετρας μια μια τις ζωνες που αναβουν.

Το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι η ακριβοτερη αρα πρεπει να ειναι η καλυτερη (copyright Petasis™).:p

Αρα (παραμενοντας στις Samsung), δεν σημαινει οτι η σειρα 9 ειναι καλυτερη απο την 6?

Περυσι η σειρα 9 ηταν χειροτερη και απο την 6. Ειχε δωθει βαρος αποκλειστικα στον σχεδιασμο (παρα πολυ λεπτη).

Χθες ηρθε η 32D6000 που παρηγγειλε ο γειτονας μου απο το διπλανο διαμερισμα. Στο πρισμα+ ειδησεις, εβλεπα ghosts στα γραμματα των τιτλων! (MPEG4 στις 27 του μηνος!)

Αν σας πω οτι μου αρεσει η δικια μου LG καλυτερα, θα με κραξετε?

Φοβαμαι μην απογοητευτω με την 6530 που περιμενω (ναι, δεν την εχω δει, βασιζομαι στο Γιαννη! -- Γουρουνι στο σακι που λενε...χαχαχα !!!)

Local Dimming, Τ' ειν' τουτο παλι?

Δεν εχει local dimming η δικια σου. Ειναι edge LED.

Πες του γειτονα να κοιταξει τις ρυθμισεις του "motion plus".

Τωρα που ακριβως ειναι στο μενου θα σε γελασω.

Δεν εχει local dimming η δικια σου. Ειναι edge LED.

Ξερω, απλως ρωτησα να μαθω τι ειναι / τι κανει.

Πες του γειτονα να κοιταξει τις ρυθμισεις του "motion plus".

Τωρα που ακριβως ειναι στο μενου θα σε γελασω.

Θα του το πω.

Για την 6530 εχουμε "ιδανικες" ρυθμισεις καπου αντι των εργοστασιακων?

Περι LED γενικα (και local dimming)...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Awsome! Δυστυχως εδω στην επαρχια δεν εχουμε τη δυνατοτητα να συγκρινουμε side by side, αφου και την 6530 με παραγγελια την πηρα.

Κανουν "μπαμ" ομως αυτες οι διαφορες η "only to the trained eye"?
Και αν ναι, αντε και να παω στα 2Κ Ε, παιρνω κατι visibly καλυτερο στο ιδιο μεγεθος? (Το PVR και time shift σιγουρα το θελω! :smile:)

Ανοιξε ενα νεο νημα κατοχων μολις την παρεις και θα βρουμε και ρυθμισεις (οσο ειναι εφικτο να ταιριαζουν στο δικο σου περιβαλλον με τα δικα σου μηχανηματα).

Ανοιξε ο φιλος ck13 εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79312

Ευχαριστουμε και παλι για τη μορφωση.

Για την τεχνολογια edge LED ηδη 46" στα 1400 ευρω ειναι πολυ ακριβα κατα την αποψη μου ποσο μαλλον αν δωσεις 2000 ευρω.

Ειπαμε να παρεις τηλεοραση οχι να πληρωσεις τον κουκο αηδονι.

Εννοειται οτι αν παω στα 2000 να παρω κατι "ευδιακριτως" καλυτερο, οχι φυσικα την ιδια τεχνολογια. (Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε την καππα αλλιως)!

(Εμενα στα 1350 μου βγηκε, και απ' οτι ειδα στο skroutz και απο το φιλο ck13, εκει κυμαινεται.)

ΜΟΝΟ που εγω ΔΕΝ ειναι πολυ αργα ν' αλλαξω γνωμη!

Γιαννη μου γιατι σιωπησες? Αν ειναι ν' αλλαξω γνωμη θα πρεπει να το κανω πριν το ... delivery!!!

(pizza θα πηρα!!! LOL)

Εχεις δικαιο και συ... Σε πριζουμε!