sony 46hx920(εκθεσιακο) η 46ηχ850?

bil31

Established Member
3 January 2007
118
καλησπερα τι μου προτινετε να κανω αγορα της εκθεσιακης hx920? η της καινουργιας hx850?

απο το καταστημα μου ειπανε οτι η 920 ητανε 1 μηνα στο ραφι και μετα αποσυρθηκε.

η τιμη της 920 ειναι 1250 euro.

απο το καταστημα μου ειπανε οτι η 920 ητανε 1 μηνα στο ραφι και μετα αποσυρθηκε.

Μήπως να σου λέγανε γιατί αποσύρθηκε τόσο σύντομα??
Εγώ θα πήγαινα για την 850 πάντως

εχω διβασει οτι η 920 θεωρητε ακομα η καλητερη tv..αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτομαι στο skroytz εχει 2000 euro!

Μη γελιέσαι φίλε μου.Δεν υπάρχουν ειδικοί.Αυτά που βλέπουν τα μάτια σου είναι η όλη ουσία...
Δες,αποφάσισε κι αγόρασε

Re: Απάντηση: sony 46hx920(εκθεσιακο) η 46ηχ850?

Μη γελιέσαι φίλε μου.Δεν υπάρχουν ειδικοί.Αυτά που βλέπουν τα μάτια σου είναι η όλη ουσία...
Δες,αποφάσισε κι αγόρασε
φιλε μακη το λεω γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη στην τιμη και απο οτι εχω διαβασει η διαφορες στα φετινα μοντελα ειναι πολυ μικρες σε σχεση με τις περσινες.

απλα με προβληματιζει το οτι ητανε εκθεσιακη..

Εαν δεν έχει εμφανείς φθορές και είναι εντάξει από καμμένα Pixels ή εμφανή προβλήματα απεικόνισης (ΒΑNDING, DSE κτλ.), γνώμη μου είναι να την πάρεις.
Αν μπορείς βέβαια χτύπα και άλλο την τιμή και εξασφάλισε αν είναι δυνατόν 5ετή εγκύηση.

Εγώ πήρα την 46LW980S εκθεσιακή ατα 1080 και έβαλα + 370 5ετή εγκύηση από τα DIXONS.

Ετσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Εαν δεν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό για Passive 3D και εγώ στην SONY 46HX920 θα πήγαινα.
Ωστώσο δεν το μετάνιωσα με την LG γιατί είναι απλά ΦΟΒΕΡΗ TV και το αυτό που βλέπω έχει ξεπεράσει κατά πάρα πολύ την προσδοκία μου.

Re: Απάντηση: sony 46hx920(εκθεσιακο) η 46ηχ850?

φιλε μακη το λεω γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη στην τιμη και απο οτι εχω διαβασει η διαφορες στα φετινα μοντελα ειναι πολυ μικρες σε σχεση με τις περσινες.

απλα με προβληματιζει το οτι ητανε εκθεσιακη..

Η τιμή της 850 είναι μόλις 100 ευρώ παραπάνω,και μιλάμε για νέα TV,κορυφαίο για φέτος μοντέλο...
Αν μου έλεγες την 920 στα 1000 ευρώ και χωρίς εμφανές πρόβλημα κάτι γινόταν

Πάντως εκείνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τα εκθεσιακά μοντέλα των LCD - LED δεν είναι σε καμμία περίπτωση προβληματικά όπως οι plasma....
Kαι 2000 ώρες να έχουν γράψει δεν υπάρχει καμμία επίπτωση στην απόδοση του panel - backlight...
Aρκεί βέβαια να μην ήταν τοποθετημένα σε καμμιά μπροστινή βιτρίνα καταστήματος και έπαιζαν 24 ώρες το 24ωρο και ψηνόταν από τον ήλιο...

φιλε μακη δεν καταλαβες μαλλον η 920 εχει 2000 euro αυτην την στιγμη μιας και θεωρητε η καλητερη τηλεοραση ακομα..

Δεν αμφιβάλλω ότι ίσως είναι καλύτερη.Το θέμα είναι να ελέγξεις ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα...
Όσον αφορά για την τιμή της.Είναι υψηλή διότι είναι περσινό μοντέλο
Μπορείς να το δεις και στην πορεία της τιμής της στο skroutz.Πριν 2 μήνες ήταν 1300-1400 ευρώ

Ελα ρε παιδια τι λετε η 920 η 46 2000?Την παλευουμε?Τοσο ειχα παρει την 55αρα εγω περσυ...Οχι οτι τα ξαναεδινα τοσα λεφτα βεβαια τωρα αλλα ειναι πολυ καλη τηλεοραση...2000 για 46αρα?Δουλευομαστε?

ναι φιλε μου 2000 euro γιατι δεν εχει αλλα κοματια και δεν κυκλοφορισε ακομα η 950.

τελος παντων μαλλον θα την παρω η τιμη της ειναι πολλη καλη.

Και επειδη δεν εχει βγει η καινουρια καποιοι που πιθανως την εχουν ειπαν να κλεψουν τον κοσμο.Αν ειναι ετσι τοτε να βαλω και εγω αγγελια τν 55αρα 920 2000 μηπως την παρει κανεις :P

τελικα την εκλεισα (ηχ920) με 5ετη εγγυηση.ελπιζω να εκανα καλα.

Καλοθέατη φίλε μου....
Περιμένουμε εντυπώσεις και να δούμε τελικά πως τα πάει σε σύγκριση με την δική μου 47LW980S...