γ) Αν συνεχίζει το πρόβλημα του ήχου, θα τσέκαρα αν όλες οι συσκευές υποστηρίζουν HDCP.
Τι σου είπαν δηλαδή?
Ποια είναι η Western Digital? Δεν πιάνει μια μπροστά στο Turbo-X...
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από τους πωλητές.
Παιδιά σε εμένα παίζει μια χαρά μετά από την συνδεσμολογία που μου είπενα κάνω ο φίλος groohunter πιο πίσω. Εκτός από κάποιες φορές που κάνει κάποιες διακοπές σε εικόνακαι ήχο του ενός δευτερολέπτου αλλά πολύ σπάνια. Ο ήχος που βγάζει η μπάρα ήχουτης τηλεόρασης ανάλογα και με την ταινία που βλέπω είναι D, DTS, PLII. Ερώτηση: εάν πάμε στο Πλαίσιο και τους πούμε στοκαινούργιο firmware να συμπεριλάβουν το πρωτόκολλο HDCP γίνεται να διορθωθεί η κατάσταση και να παίζει μόνομε ένα απλό καλώδιο hdmi;
Δηλαδή είσαι ικανοποιημένος να βλέπεις με αναλογική σύνδεση; Εγώ πάντως αν έκανα μια υπόθεση, θα κοίταγα προς το λογισμικό της τηλεόρασης.
Με τα α, β, δεν έγινε κάτι ε;
Έχει κανένας γνωστός σου media player άλλης μάρκας να δοκιμάσεις;
Νόμιζα ότι γύρισες σε component. Η σύνδεση HDMI -> DVI -> HDMI διατηρεί το HDCP. Αυτό που δεν διατηρεί είναι το HDMI CEC. Εκεί νομίζω ότι εστιάζεται το πρόβλημά σου, και για αυτό σου ζήτησα να απενεργοποιήσεις το Viera Link, ή όπως το λέει η σόνυ.
Επίσης, ανάλογα της μετατροπής, ίσως να χάνεται και ο ήχος. Πως έχεις συνδέσεις τον ήχο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.