sony 46v2500 me 1500euro!!!! Αξίζει όμως?

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Καλησπέρα. Όταν πρωτοβγήκε γράφτηκαν αρκετά καλά λόγια ενώ ο ΗΧΟΣ μίλάει για εξαιρετικό μαύρο και πολύ καλή εικόνα γενικά. Η τιμή της όμως ήταν 3200. Σήμερα αξίζει? Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα? (Σύντομα όμως γιατί η προσφορά τελειώνει στις 6 Αυγούστου..:FSGSFGS4:

Στην τιμη αυτη αποτελει πραγματικη ευκαιρια.

Βεβαια τα χαλια που εχουν τα Ελληνικα καναλια στις 46 ιντσες μαλλον θα μεγενθυνονται πολυ.

στον Καστανίδη στην 28ης Οκτωβρίου δίπλα στο supermarket Παπαγεωργίου.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να δείς ποδόσφαιρο γιατί ο υπάλληλος λέει ότι ειναι υποχρεωμένος να την έχει συνδεδεμένη με dvd player της sony.που μπορώ να τη δω?και περνάνε και οι μέρες

Τούτο ειναι στα Ιωάννινα..έχω αναφερθεί και σε πρόσφατο post..νομίζω ότι ο φίλος yorgos ειναι απο δω γιαυτό και απάντησα έτσι σαν κάτι φυσικό.sorry

Σκεψου οτι την ειχες αγορασει 28 δεκεμβριου του 2006 ....για να την εχεις στο ρεβεγιον .
Τωρα θα αναρωτιωσουνα ........που πηγανε τα 1000+ παραπανω ευρωπουλα μου οεο ?
Δεν θα αναρωτιωσουν καν αν αξιζει η οχι και θα ειχες θαψει βαθεια στο υποσεινηδητο το ποσα εδωσες για να την παρεις .
Αν εχεις το χωρο για 46 και ειναι του κουτιου τι ψαχνεις ? να τη βρεις 1000 ευρω ?
Μια U 40ρα αγορασθηκε την εποχη που σου λεω ...κωτσοβολιακα 1450 ευρω απο το αφεντικο μου για αντικατασταση της χαλασμενης crt ...... οποτε μονο να φανταστω μπορω ποσο θα εκανε η 46 V2500 τοτε .
Για μια καλη αγορα χρειαζοντε 2 , τιμη και προιον . Απο κει και περα η ακολουθεις την τεχνολογια μεχρι οπου φτανει η τσεπη σου η περιμενεις να βγουν οι OLED για να παρεις μια "ωριμη" LCD σε καλη τιμη .

Σκεψου οτι την ειχες αγορασει 28 δεκεμβριου του 2006 ....για να την εχεις στο ρεβεγιον .
Τωρα θα αναρωτιωσουνα ........που πηγανε τα 1000+ παραπανω ευρωπουλα μου οεο ?
Δεν θα αναρωτιωσουν καν αν αξιζει η οχι και θα ειχες θαψει βαθεια στο υποσεινηδητο το ποσα εδωσες για να την παρεις .
Αν εχεις το χωρο για 46 και ειναι του κουτιου τι ψαχνεις ? να τη βρεις 1000 ευρω ?
Μια U 40ρα αγορασθηκε την εποχη που σου λεω ...κωτσοβολιακα 1450 ευρω απο το αφεντικο μου για αντικατασταση της χαλασμενης crt ...... οποτε μονο να φανταστω μπορω ποσο θα εκανε η 46 V2500 τοτε .
Για μια καλη αγορα χρειαζοντε 2 , τιμη και προιον . Απο κει και περα η ακολουθεις την τεχνολογια μεχρι οπου φτανει η τσεπη σου η περιμενεις να βγουν οι OLED για να παρεις μια "ωριμη" LCD σε καλη τιμη .

Το σκεπτικο ειναι πολυ σωστο. Υπαρχει ομως και η αλλη οψη του νομισματος που ειναι και η πιο βασικη κατ εμε.

Αν εισαι ευχαριστημενος με την εικονα που βλεπεις τοτε τα οποια λεφτα σου, αισθανεσαι οτι δεν πηγαν χαμενα.

Αν παλι δεν εισαι ευχαριστημενος τοτε τα οποια λεφτα σου, αισθανεσαι οτι πηγαν χαμενα. (οποτε καλυτερα η 40αρα D3000

Τελικο συμπερασμα. Δες την σε τηλεοπτικο σημα πριν αγορασεις. Εγω οταν ειχα δει την 46αρα σε multirama δεν μου αρεσε το τηλεοπτικο αλλα πολυ πιθανον να εφταιγε το σημα.

Mηπως στα ιδια χρηματα ειναι καλυτερα η 40αρα D3000......

Tην 40 D 3000 μπορουμε να την θεωρουμε πλεον ως must to have ειδικα στα λεφτα που κυκλοφορει ..... Απ την αλλη σιγουρα θα παιζει καλυτερα μονο και μονο σαν μικροτερο μεγεθος ...μικροτερα σφαλματα να βλεπεις και οχι μονο.
Εγω παντος με την δικη σου οψη του νομισματος την πηρα και αισθανομε ευτηχης κατοχος γιατι πηρα αρκετα παραπανω απο οσα πληρωσα και δεν αναφερομε στις ιντσες ,αν και αυτες αρκετα φτηνες πεσανε 32.5 ευρω η μια.:flipout:
Στο φιναλε με τα ιδια λεφτα σε 3 χρονια (λεμε τωρα ... ) αν θελω παλι αγοραζω το τοτε top gun και παλι μεσα θα ειμαι μιας και δεν τα εχω προκαταβαλει ηδη σε περσυνη αγορα:grandpa:

επειδή δεν θέλω να πάρω προβολέa φαντάζομαι πώς θα είναι να βλέπω τα dvd μου σε 46'' και μάλιστα με κόστος 1500 ευρώ και δεν μιλάμε για εισαγωγικό μοντέλο.Φανταστείτε: ο ΗΧΟΣ έχει ακόμη την 46V2000 στους πίνακες τιμών του 3200 ευρώ. (τόσο έκανε μάλλον όταν βγήκε) .Είναι μεγάλη η οικονομική διαφορά με την le46m86 που σχεδίαζα να πάρω αλλά με προβλημάτισε ότι η κίνηση θα είναι και στις 2 το ίδιο κακή. οπότε τι να τα κάνω τα 1080/24ρ και τις Hdmi 1,3 αν δεν έχω κίνηση? που 2300 που 1500 και ίδιες ίντσες με παραπλήσια βαθμολογία απο τον ΗΧΟ (samsung 4,80 sony 4,77)

τα 24 χτυπάνε στο μάτι μόνο στον κινηματογραφόφιλο , οπότε μπορεί και να μην σε πειράξει ... Αλλωστε DVD λες θα βλέπεις , εκτός αμα αποκτήσεις μέσα σε 1 χρόνο 100 BR και HDDVD ... Η κίνηση είναι κακή σε γρήγορες σκηνές , αλλά μπορεί να το συνηθίσεις ( εγώ δεν μπόρεσα )