SONY 46W3000 ή 46X3500?

spiros

New member
28 October 2007
5
Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα σχετικά θρεντσ δεν μπόρεσα να καταλήξω.

Τα 100 ΗΖ τελικά κάνουν κάποια διαφορά ή όχι στην εικόνα, ώστε να δικαιολογούν τα παραπάνω χρήματα ή τα 100 ΗΖ μόνο πρόβλημα δημιουργούν?

ευχαριστιώ

δεν δημιουργουν κανενα προβλημα απολυτως

χωρις 100 Hz αρχιζουν τα προβληματα αλλα οχι κατι σοβαρο.

Χ3500 με προβλημα λογω 100 Hz δεν θα βρεις σε κανενα φορουμ,σε κανεναν πλανητη η ηλιακο συστημα....τουλαχιστον απο τα γνωστα:antlers:

Επειδή βλέπω ότι πολλοί όσοι έχουν 100 ΗΖ τα απενεργοποιούν, γιαυτό και ρώτάω για την χρησιμότητα τους.
Δηλαδή πιστεύεις φίλε vasdar ότι η 46Χ3500 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας ανεξάρτητως των 100 ΗΖ ή εξαίτίας τους?

Re: Απάντηση: SONY 46W3000 ή 46X3500?

Mηπως το ερωτημα θα επρεπε να ειναι...

46Χ3500 vs 46W4000 vs Samsung 46A656

H W3000 πλεον μας αφησε χρονους.

εχει καλυτερη εικονα χαρη στα 100 Hz
δεν θολωνει πουθενα(η αν το κανει δεν φαινεται) και τα απενεργοποιεις μονο οταν βλεπεις blu ray (λογω 24Hz) για να χαρεις αυτο το 24 και οχι για καποιο αλλο λογο
νομιζω οτι αν σκεφτεσαι να παρεις μια σοβαρη τηλεοραση για καποια χρονια πηγαινε στην Χ
αν παλι θελεις κατι πιο φτηνο-προχειρο να παρεις την W(ειτε την 3000 ειτε την 4000 αλλωστε και οι 2 θα ειναι πολυ φτηνες,αλλα και οι 2 χωρις 100 hz))

οπως ειπε και ο Gataros lcd το 2008 χωρις 100 Hz δεν ειναι σωστη κινηση

Last edited:
δεν θολωνει πουθενα(η αν το κανει δεν φαινεται) και τα απενεργοποιεις μονο οταν βλεπεις blu ray (λογω 24Hz) για να χαρεις αυτο το 24 και οχι για καποιο αλλο λογο
νομιζω οτι αν σκεφτεσαι να παρεις μια σοβαρη τηλεοραση για καποια χρονια πηγαινε στην Χ
αν παλι θελεις κατι πιο φτηνο-προχειρο να παρεις την W(ειτε την 3000 ειτε την 4000 αλλωστε και οι 2 θα ειναι πολυ φτηνες,αλλα και οι 2 χωρις 100 hz))

οπως ειπε και ο Gataros lcd το 2008 χωρις 100 Hz δεν ειναι σωστη κινηση

Mήπως είσαι λίιιγο υπερβολικός με το "δεν θολώνει πουθενά"; Γιατί εμένα αλλιώς μου φάνηκε στα γρήγορα. Εκτός βέβαια αν εννοείς σε σχέση με άλλες LCD, οπότε πάσο.

Για να ΜΗΝ "θολωνει" μια τηλεοραση καθολου, πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ plasma...:grandpa:

Αλλα φυσικά, και οι πλασμα ΔΕΝ ειναι τελειες... Εχουν κι αυτες τα "μειονεκτηματακια" τους! Πολυ λιγοτερα φυσικά απο αυτα των LCD, αλλα υπαρχουν...

Αντε να τσιμπισουμε κανενα μελος ακομα για το κομμα των αναποφασιστων...:flipout::flipout:

Last edited:
Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα σχετικά θρεντσ δεν μπόρεσα να καταλήξω.

Τα 100 ΗΖ τελικά κάνουν κάποια διαφορά ή όχι στην εικόνα, ώστε να δικαιολογούν τα παραπάνω χρήματα ή τα 100 ΗΖ μόνο πρόβλημα δημιουργούν?

ευχαριστιώ

Aν σε παίνρει οικονομικά πήγαινε στην 46Χ3500,κλάσεις ανώτερη σε όλα.

οταν λεω δεν θολωνει εννοω οτι δεν θολωνει.
αν θολωνει για καποια msec εγω δεν το βλεπω αρα δεν με ενδιαφερει.

θα επαιρνα πλασμα αν ειχα γραπτη εγγυηση οτι στην -παντελως απιθανη και σουπερ αδυνατη-περιπτωση που παθει burn in για παντα θα εχω δωρεαν αλλαγη τηλεορασης και οχι manual που λενε ξεκαθαρα,ευθαρσως,απροκαλυπτα και ξεδιαντροπα οτι
"ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ BURN IN ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ''

Κι εγώ το φοβόμουνα το burn in Βασίλη...αλλά πλέον δεν ασχολούμαι καν.
Τα εγγενή μειονεκτήματα και η "αίσθηση" των LCD μου φαίνονται πολύ χειρότερα από οποιοδήποτε απίθανο σενάριο σε βάθος ετών. Πραγματικά θα σου πρότεινα να δεις ταινία ή ποδόσφαιρο σε μία καλή πλάσμα για να δεις τις διαφορές (και φυσικά και τα όποια σημεία υπερτερεί τυχόν η LCD).

Να εισαι σιγουρος οτι θα γινει και αυτο.
εχω ηδη αποφασισει οτι το καλοκαιρι αν αυτο που ειδα σε καποιες φωτο τελικα ισχυσει θα αγορασω την 50αρα Pioneer full hd οποτε θα μαθω απο πρωτο χερι.

6 μηνες τωρα δεν εχω καποιο προβλημα με την Χ και πρεπει να το λεω σε οποιον ενδιαφερεται.

μακαρι και η Pioneer να αποδειχθει το ιδιο καλη και εδω ειμαστε,θα την εκθειαζουμε και εκεινη.

Αληθεια? Στις ταινιες τα απενεργοποιουμε? Αν δεν το κανουμε, χανουμε?:popcorn:

η ερωτηση ειναι, τι χρηση θα εχει η τηλεοραση. ποσο θα βλεπεις αναλογικα καναλια, ποσο ταινιες και ποσο και αν δορυφορικα.

και εμένα τέλεια η 46X3500 το ίδιο ικανοποιημένος με την 46X2000 αλλά με το ίδιο πρόβλημα στα αναλογικά και στις 2 τηλεοράσεις και στα 2 σπίτια....είδωλο σε όλα τα αναλογικά κανάλια....μου έχει σπάσει τα νεύρα μιλάμε!!!!

Την κεραία εννοείς ??? Μα δεν είναι δική μου η άτιμη, είναι του συνόλου των κατοίκων της πολυκατοικίας...