SONY 46W3000 ή 46X3500?

Στο πλαισιο της κηφισιας παντως ειχε το καλυτερο σημα στα αναλογικα η Χ-3500, Η 40αρα ομως. Ειναι τυχαιο

Τώρα μην γελιόμαστε, για να βγάλουν τα θηρία απο 40 ίντσες και πάνω σωστό αναλογικό, θέλουν προσπάθεια ρυθμίσεις και υπομονή! Ακόμα και η κεραία του καθενός παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...

Τώρα μην γελιόμαστε, για να βγάλουν τα θηρία απο 40 ίντσες και πάνω σωστό αναλογικό, θέλουν προσπάθεια ρυθμίσεις και υπομονή! Ακόμα και η κεραία του καθενός παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...

Πολύ μεγάλο ρόλο θα έλεγα..

...ΠΧ η δικιά μου που δουλεύει 2 φορές καλά και μου τα δείχνει όλα 2 φορές διπλά!

Παιδια εγω την ειχα αγορασει απο κωτσοβολο.Μου αρεσε τρελα η 46Χ3500 αλλα.....για κανα 10ημερο η χαρα μου.Πριν παμε για ανασταση,πριν την κλεισω για να φυγουμε,ενω τη χαζευα....3 πιξελ καμενα.......Μη μακρυγορω μου την πηραν πισω μετα απο μαχες 2 εβδομαδων και τελικα τα καταφερα μεσω γνωστου.Και εχω μεινει με μια Samsung 32 τη καινουρια(δε θυμαμαι μοντελο).πολυ πιο φτηνη και κυριως δεν αγχωνομαι!!!!

Κάτσε για να καταλάβω, έδωσες πίσω την 46άρα και πήρες 32άρα και νιώθεις καλά για αυτό??????????

οχι ρε συ.τις ειχα κ τις δυο.την 32 την ειχα για το δωματιο.κ τελικα εμεινε σαλονι.ευτυχως τη πηρανε πισω κ μου δωσανε κ τη δοση που ειχα δωσει.