SONY 46X4500

Πρίν απο 15 μέρες την παρέλαβα και ´γω. Λόγω μετατροπής του επίπλου που την φιλοξενεί μόλις προχτές την άναψα. Απλα τέλεια για τα δικά μου "θέλω". Σιγά σιγά θα την ρυθμίσω και βλέπουμε.
Μιας και τεθηκε θέμα τιμής την αγόρασα 2200 ευρω απο sony center !

Aγόρασες τη 46χ4500 στα 2200 ευρώπουλα? Μια χαρά!

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X4500

Αυτό είναι το ζουμί, καλορίζικη και χρόνο να έχεις να την απολαύσεις...:2thumb22sup:

1000 ευχαριστώ :ernaehrung004:
Υπάρχουν τίποτα τιμές - συμβουλές για να την καλιμπράρω καθόλου? :worshippy:

Πιθανόν να βρεις κάποιες προτάσεις σε ξένα forum, να ξέρεις όμως, ότι μόνο προτάσεις είναι, κάθε τηλεόραση έχει την δική της συμπεριφορά, ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο.

Συνήθως κάποιο Cinema, Movie κ.λ.π. με θερμοκρασία λευκού Warm (ανάλογα με το πως τα αναφέρει ο κατασκευαστής) είναι η αρχή για μια σωστή εικόνα, από κει και πέρα είναι στη κρίση του κάθε κατόχου αν τον ικανοποιεί η τελική απεικόνιση, αν μπορεί να καταφέρει μόνος του να την ρυθμίσει, αν επιλέξει ρύθμιση από επαγγελματία με ειδικά όργανα...αν, αν, αν....

Υ.Γ.: Ρυθμίσεις για τηλεοπτικό δεν υπάρχουν, ότι ρυθμίσεις βρεις αφορούν μόνο την αναπαραγωγή HD μέσω της HDMI, από κάποιο player με αυτή τη δυνατότητα.

Πρίν απο 15 μέρες την παρέλαβα και ´γω. Λόγω μετατροπής του επίπλου που την φιλοξενεί μόλις προχτές την άναψα. Απλα τέλεια για τα δικά μου "θέλω". Σιγά σιγά θα την ρυθμίσω και βλέπουμε.
Μιας και τεθηκε θέμα τιμής την αγόρασα 2200 ευρω απο sony center !

Καλορίζικη σου εύχομαι και καλές (τηλε)θεάσεις.

Και εγώ σε sony center βρήκα την τιμή που αναφέρω (2.500,00) και μιλάω για τιμή μετρητοίς.

Βλέπω ότι είσαι φτηνότερος κατά πολύ , όπως δεν ξέρω αν η δική σου τιμή είναι μετρητοίς ή διακ/σμός.

Αν δεν σε κουράζω θα ήθελα να μου κάνεις αυτή τη διευκρίνηση.

Υ.Γ. Έχεις πάθει ζημιά με την κούκλα ;

Sony, σειρα Χ, και να μην εισαι ευχαριστημενος, απλως, δεν γινεται.
Με γεια, και να την φτυνεις συχνα για αποφυγη ματιασματος.

Re: Απάντηση: SONY 46X4500

Πιθανόν να βρεις κάποιες προτάσεις σε ξένα forum, να ξέρεις όμως, ότι μόνο προτάσεις είναι, κάθε τηλεόραση έχει την δική της συμπεριφορά, ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο.

Συνήθως κάποιο Cinema, Movie κ.λ.π. με θερμοκρασία λευκού Warm (ανάλογα με το πως τα αναφέρει ο κατασκευαστής) είναι η αρχή για μια σωστή εικόνα, από κει και πέρα είναι στη κρίση του κάθε κατόχου αν τον ικανοποιεί η τελική απεικόνιση, αν μπορεί να καταφέρει μόνος του να την ρυθμίσει, αν επιλέξει ρύθμιση από επαγγελματία με ειδικά όργανα...αν, αν, αν....

Υ.Γ.: Ρυθμίσεις για τηλεοπτικό δεν υπάρχουν, ότι ρυθμίσεις βρεις αφορούν μόνο την αναπαραγωγή HD μέσω της HDMI, από κάποιο player με αυτή τη δυνατότητα.

Ψάχνω και γενικά ψάχνωμαι. Οσο ζω μαθαίνω !!!!!-bye-

Καλορίζικη σου εύχομαι και καλές (τηλε)θεάσεις.

Και εγώ σε sony center βρήκα την τιμή που αναφέρω (2.500,00) και μιλάω για τιμή μετρητοίς.

Βλέπω ότι είσαι φτηνότερος κατά πολύ , όπως δεν ξέρω αν η δική σου τιμή είναι μετρητοίς ή διακ/σμός.

Αν δεν σε κουράζω θα ήθελα να μου κάνεις αυτή τη διευκρίνηση.

Υ.Γ. Έχεις πάθει ζημιά με την κούκλα ;

Χωρις να θελω να εκθέσω κανέναν την τιμή αυτη την πήρα απο Πάτρα και με 6 ατοκες δόσεις -bye-

Απάντηση: Re: SONY 46X4500

Η απόσταση θέασης είναι max 3 μέτρα (περίπου).

Και να φανταστείτε ότι μέχρι πριν λίγο καιρό πήγαινα για την 40άρα.

Μην ξεχνάμε οτι στις πρώτες 3 εβδομάδες οι τηλεοράσεις.....μαζεύουν 5-6 ίντσες... !!!! :HTEHEH56:
Εγώ είμαι ακριβώς στα 3,5 μέτρα και οι 55 ίντσες μου φαίνονται άψογες.... και εγώ σκεφτόμουν για 46 και είχα αμφιβολίες για το οτι οι 55 είναι υπερβολή κλπ κλπ...
Για τα 3 μέτρα που είναι η δική σου απόσταση εγώ θα τολμούσα τις 55....η λογική επιλογή είναι οι 46 αλλά και οι 55 παίζουν...:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X4500

Μην ξεχνάμε οτι στις πρώτες 3 εβδομάδες οι τηλεοράσεις.....μαζεύουν 5-6 ίντσες... !!!! :HTEHEH56:

"TVs start to shrink the minute you install them"

Πολυ πετυχημενο , το διαβασα παλιοτερα σε Αμερικανικο φορουμ...-bye-

Αν έχει υπομονή περίμενε λίγο. Θα βγουν σε λίγο καιρό "φτηνές" 55" με LED με τιμή λιανικής από 3.000 ευρώ και πάνω. Πιστεύω πως αξίζουν περισσότερο οι +9".

Oταν θα γινει προγραμμα αποσυρσης παλιων τηλεορασεων ίσως αξιζουν :idea:

Εγώ δεν θα την αγόραζα πάντως. Η Χ4500 είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση, αλλά νομίζω υποδεέστερη της Χ3500. Επίσης της λείπουν πλέον ευκολίες που έχουν οι νέες σειρές τηλεοράσεων, όπως η Β7000/Β8000 της samsung.
Βέβαια ούτε την Β7000 θα αγόραζα...

Συμφωνώ απολύτως.Η μία έχει rgb led με local dimming και η άλλη οπίσθιο φωτισμό με ccfl.Καλή η x3500 για την εποχή της αλλά καμία σύγκριση.

Απάντηση: Re: SONY 46X4500

Συμφωνώ απολύτως.Η μία έχει rgb led με local dimming και η άλλη οπίσθιο φωτισμό με ccfl.Καλή η x3500 για την εποχή της αλλά καμία σύγκριση.

Η X-3500 ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ...... ? ? ? ?

Όχι δεν κάνω πλάκα. Επίσης, νομίζω μόνο η μεγάλη Χ4500 έχει LED (η 52"; ).
Αυτή με τα LED δεν την έχω δει, αλλά έχω δει την Χ4500 με λάμπες.
Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε σχέση με αυτές που ήταν δίπλα (μια 9803 και μια Α856 ή 956 δεν θυμάμαι ακριβώς), και οι διπλανές μου φάνηκαν καλύτερες. Για εμένα η Χ4500 είναι μια καλή LCD, αλλά δεν είναι Η LCD.
Εκτός και αν το μοντέλο με τα rgb led κάνει πραγματικά θαύματα, αλλά δεν μιλάμε για αυτή μάλλον...

Η Χ3500 στην εποχή της (2007) ήταν Η LCD για εμένα. Η Χ4500 δεν ήταν. Ο ανταγωνισμός όμως είναι καλός για εμάς τους καταναλωτές...

???kidding?η Χ3500 δεν ποιανει μια μπροστα στην Χ4500,πλακα κάνεις?

Δεν είπα ότι δεν πιάνει μία, ότι δεν είναι καλύτερη είπα... -bye-
Και με εξαίρεση αυτή με τα rgb led, που δεν έχω δει ποτέ. Μιλάω για τις μικρές εκδόσεις με CCFL...

Όχι δεν κάνω πλάκα. Επίσης, νομίζω μόνο η μεγάλη Χ4500 έχει LED (η 52"; ).
Αυτή με τα LED δεν την έχω δει, αλλά έχω δει την Χ4500 με λάμπες.
Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε σχέση με αυτές που ήταν δίπλα (μια 9803 και μια Α856 ή 956 δεν θυμάμαι ακριβώς), και οι διπλανές μου φάνηκαν καλύτερες. Για εμένα η Χ4500 είναι μια καλή LCD, αλλά δεν είναι Η LCD.
Εκτός και αν το μοντέλο με τα rgb led κάνει πραγματικά θαύματα, αλλά δεν μιλάμε για αυτή μάλλον...

λάμπες είχε μονο η 40Χ4500,46X4500&55X4500 εχουν RGB LED επομενως δεν τιθεται θεμα.Ακομα και η 40Χ4500 με λαμπες,εστω και με μικρη διαφορα περναει την παλια 40Χ3500,σιγουρα ομως με μικρη διαφορα