Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Αγόρασα την 40w5500 (μετά από συζήτηση σε αυτό το υπέροχο site) και θα την αφήσω στους δικούς μου...

και τώρα θέλω μια σαλονάτη ... μουράτη... υπέροχη τηλεόραση...

Είμαι ανάμεσα σε 46z5500 ή την 46PFL9704....
το θέμα είναι ότι στην τηλεόραση θα παίζω και κανα παιχνιδάκι... και ως εκ τούτου το χαμηλό input lag είναι επιθυμητό.... (γι αυτό άλλωστε απορρίπτω την B8000 αφού και αυτή είναι πολύ όμορφη τηλεόραση.... με δυνατότητες)..

Την τηλεόραση την θέλω όπως είπα και gaming και για hd θεάσεις... και για τηλεόραση... (γυναίκας γαρ...)...

Ποιά από τις δύο??? Μήπως κάποια άλλη???

Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

Τις πλασμα τις εχεις αποκλεισει?

Δυστυχώς ναι... αλλιώς θα τσιμπούσα την V10.... (είναι η καλύτερη έτσι δεν είναι?)

δεν μπορώ τα στρωσίματα.. και φοβάμαι μην μείνουν ίχνη στην τηλεόραση όταν θα παίζω ή όταν θα βλέπω τηλεόραση....(ξέρεις το σήμα του καναλιού)...

Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

Τις πλασμα τις εχεις αποκλεισει?

Απο LCD στην θεση σου θα κοιτουσα την 47PFL9664...

http://www.skroutz.gr/s/82976/Philips-47PFL9664H.html?keyphrase=Philips+47PFL9664H

Υστερει λιγο σε μαυρο και αντιθεση αλλα εχει πολυ καλη εικονα σε SD και HD...

Είναι όμορφη...
Δεν θα έχει προβλήματα σε 24p....?
Δεν θα έχει τρελό input lag σε games?

Re: Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

Δυστυχώς ναι... αλλιώς θα τσιμπούσα την V10.... (είναι η καλύτερη έτσι δεν είναι?)

Σε HD ισως η καλυτερη απο τις φετινες αλλα υπαρχουν παραπονα απο τις G10 και V10 που αφορουν την εικονα σε τηλεοπτικο σημα που θα μπορουσε να ειναι καλυτερη...

Είναι όμορφη...

Απο οτι λενε οι Ιταλοι σε game mode δεν εχουν προβλημα οι φετινες Philips...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=51233

Παντως και η 46Ζ5500 ειναι πολυ αξιολογη , απλως η 9664 ειναι μια φθηνοτερη εναλλακτικη της 9704 η οποια κατα την γνωμη μου συνδυαζει την εικονα με την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ("μουρατη" που λες)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

Απο οτι λενε οι Ιταλοι σε game mode δεν εχουν προβλημα οι φετινες Philips...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=51233

Παντως και η 46Ζ5500 ειναι πολυ αξιολογη , απλως η 9664 ειναι μια φθηνοτερη εναλλακτικη της 9704 η οποια κατα την γνωμη μου συνδυαζει την εικονα με την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ("μουρατη" που λες)....

H 9704 είχε κάτι ψιλοπροβλήματα διάβασα σχετικά με το input lag...

άρα Υπερίονα κατέληξα στην 9664 μετά φυσικά από την υπερπολύτιμη... και πάλι βοήθειά σου.... (εσύ είχες προτείνει να πάρω την W5500 όταν είχα ζητήσει και πάλι τη συμβουλή σου.. και φυσικά ήταν άψογη)...

Thanks AGAIN.... :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλλο?

Τιποτα...

Ειναι μια απο τις σπανιες φορες που προτεινω Philips αλλα η συγκεκριμενη νομιζω οτι το αξιζει...:D

Πες μας εντυπωσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony 46z5500 ή Philips 46PFL9704H ή κάτι άλ

Τιποτα...

Ειναι μια απο τις σπανιες φορες που προτεινω Philips αλλα η συγκεκριμενη νομιζω οτι το αξιζει...:D

Πες μας εντυπωσεις...

ΦΥΣΙΚΑ....:award:

Είναι όμορφη...

To έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ το input lag στις philips είναι ΜΥΘΟΣ έχουν σχετικά 0 input lag είχα ανεβάσει και foto kai review, input lag έχει μόνο αν έχεις στο ON το perfect motion και παει στα 273 ms μετριμένο αλλα το perfect motion είναι άχρηστο σε ήδη full HD σήμα εδώ έκανα test την σειρα 37pfl9603d κόντρα με μια samsung T220 που είναι φτιαγμένη για pc και μάντεψε η philips ήταν κατα 19-32 ms ταχύτερη με το perfect motion off.
Μην ξανακούσω για input lag γιατί και εγώ το είχα ακούσει και φοβήθηκα και πήγα στον κωτσόβολο και τις δοκίμασα με το Laptop με trailer hd και games (isspro09 kai prototype) και δεν παρατήρησα τίποτα και προς έκπληξή μου ήταν ακόμα πιο γρήγορη και απο την samsung Τ220 Που χρησιμοποιώ στο pc.
Και πληροφοροιακά αγώρασα και την 37pfl9603d και έχα και το MCPC πάνω της πέζουμε isspro kai streetfighter4 και είμαι υπερευχαριστημένος λίγο ακριβούτσικη ήταν πέρισυ αλλα βλέπω και το ευχαριστιέμε εδω βλέπω απλό σήμα tv και είναι σαν να βλέπω DVD mhn πώ 720p σήμα και υπερβάλω με τόση επεξεργασία που τρώει το σήμα απο την tv.

Καλορίζικη, περιμένουμε εντυπώσεις εδώ

Οι κάτοχοι της 9664, μπορείτε να γράφετε τις εντυπώσεις σας στο παραπάνω link...για να μην χάνονται οι πληροφόριες που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο...:D

Φίλε mamanicks μετέφερα το μήνυμά σου στο νήμα της 9664...καλορίζικη!!!

Last edited: