SONY 52X3500 VS PDP 5080XD

Τελικα παιδια υστερα απο ωριμη σκεψη και με γνωμονα την τεραστια διαφορα τιμης και απο τις δυο που ηθελα να παρω κατεληξα στην SAMSUNG 52 656. Ξερω οτι σιγουρα δεν ειναι κορυφαια σαν την SONY η σαν την KURO αλλα απο τα λεγομενα σας και απο το πως την ειδα στο καταστημα να παιζει απο bluray (ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΑΚΙ) ειχε πολυ ωραια εικονα και επισης αυτο που με ενδιεφερε και πολυ καλο μαυρο. Ελπιζω να εκανα καλη αγορα αυτην την φορα και να μην χρειαστει να ταλαιπωρηθω ξανα. Θα σας ενημερωσω οταν μου την παραδωσουν και θα ανεβασω και σχετικες φωτο. Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

Ποιος σου ειπε οτι η samsung δεν ειναι κορυφαια σαν τη sony?Και μαλιστα ειναι και ενα κλικ καλυτερη στο μαυρο απο τη sony.Για ρωτα και το μανωλη που κατι ξερει παραπανω.Η kuro ειναι αλλη κλαση και αλλη τιμη(lx508).

Μακαρι παιδες αν και μου κανει εντυπωση αυτο που μου λετε για το μαυρο πιστευα οτι η Χ3500 εχει το καλυτερο μαυρο για lcd panel. Αν ειναι ετσι οπως τα λετε για την SAMSUNG τοτε μαλλον εκανα πιο εξυπνη αγορα αφου γλυτωσα πανω απο 1000 ευρω διαφορα. Οντως ομως εχει πολυ καλη εικονα και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι τα χρωματα ηταν πολυ σωστα (ξεκουραστα) και πολυ καλη κινηση. Οσο για την εμφανιση οκ θα την προτιμουσα πιο "αυστηρη" (κανει λιγο σαν KOSTA BODA) με το μπορντω περιγραμμα αλλα οκ ο σκοπος της ειναι να εχει καλη εικονα. Το τηλεχειριστηριο ειναι πολυ πιο γρηγορο στις εντολες του απο την Μ86 που ειχα και σαφως πολυ πιο εργονομικο. Περισσοτερα οταν μου την φερουν σε λιγες μερες.

Πήρες την καλύτερη LCD στην αγορά, μην την συγκρίνεις ακόμα και με την X3500.
Απο τί απόσταση θα την βλέπεις;

Η αποσταση ειναι γυρω στα 3.5 με 4 μετρα μια χαρα εβλεπα και με την προηγουμενη δεν κουραζονταν τα ματια μου.

Θελω να ευχαριστησω και δημοσια τον Μανωλη Καστρουνη και τον Νασο Μανιατη για τις πολυτιμες συμβουλες τους και την ανεκτικοτητα που εδειξαν (κυριως ο Μανωλης). Οσο για το αλλο thread που ειχα ανοιξει για την δημοσιοποιηση της περιπετειας μου λογοι ηθικοι και προσωπικοι που εχουν να κανουν με το εργασιακο μου περιβαλλον, και ανθρωπους που ερχομαι σε επαφη μαζι τους συχνα, απο τον χωρο που εχει αμεση σχεση με εικονα και ηχο ,και βοηθησαν στην αντικατασταση της προηγουμενης .δεν μου επιτρεπεται να συνεχισω το θεμα περαιτερω γιατι θα εκτεθουν και για λογους προσωπικης ευαισθησιας τελειωνω εδω την ιστορια.

Να κανω μια χαζη ερωτηση; Οταν ενα panel εχει θυρα usb επανω εκτος απο αρχεια mp3 μουσικης. αν συνδεσω ενα εξωτερικο σκληρο που περιεχει ταινιες μεσα high definition 1080p η 720p θα τις βλεπω κανονικα η λεω μ@μ@κιες;

Σε ευχαριστω πολυ Νασο και εγω το ελπιζω αυτην την φορα να πανε ολα καλα για να μην σας πρηζω οχι τιποτε αλλο ¨):grinning-smiley-043

Eπιτελους μετα απο αναμονη πολλων μηνων πιστευω οτι κτυπησα την
καταλληλη στιγμη.:twoguns:
Αμφιταλαντενομενος μεταξυ SONY 52X 3500 SAMSUNG 52 656 και PION.PDP 5080XD.... Εκλεισα την SONY που στα ματια μου....
1) γενικοτερα επαιξε καλυτερα
2) φαινοταν μεγαλυτερη απ´ολες (παρολο του ιδιου samsung πανελ)
3) Ηταν το ομορφοτερο κομματι (βαρεων-βαρων μεταλουργια- 50 κιλων!)
4) Με την 4ετη εγγυση (Περα-βρεχει -για 4 + 2 χρονια θα παιζει σιγουρα!
5) Απαλαγμενη απο καθε παιδικη αθενεια.. ειναι πιο ωριμη απο ποτε
6) Με τιμη 3352 ντουκου !! εκλεισε.

Σιγουρα εαν δεν ειχε αυτο "μπορδο" χρωμα η SAMSUNG, να ηταν πρωτη επιλογη μου , και να γλιτωνα το χιλιαρικο..με 2 ετη εγγυηση?

Δεν θα επαιρνα την PIONEER -για την ακριβη τιμη, το πανελ χαμηλης αναλυσης, τις μικροτερες ιντσες, το φοβο των στατικων εικονων του PC, και την μονοετη εγγυηση..

Εδωσα προκαταβολη,σε μεγαλη ελληνικη αλυσιδα -και μεχρι 21/06/08- (λογω επαρχιας),παραλαμβανω εγω , και ενας φιλος την την 46χ3500 για 2418 ευρω.
Περμενοντας με αγωνια το Θηριο,ανοιγω χωρο στο σαλονι και μετραω τις μερες σαν φανταρος:award:

Καλορίζικη...και καλές θεάσεις...-bye-

..το έχω ξαναπεί...αλλά θα το επαναλάβω....κι ας γίνω γραφικός...

..τέτοια μου αρέσει να ακούω...το βασικό είναι να μένει ευχαριστημένος...

...αυτός που αγοράζει τη τηλεόραση....

...και όχι αυτός που την κρίνει....!!!!!

....από την πιο μικρή και φθηνή...

...έως την πιο μεγάλη και ακριβή...;)

10>>Sony BRAVIA KDL-X3500 (40 ", 46", 52 ")Αρνητικά: Ορισμένα ελαττώματα entrelacements SD, μια τιμή ελαφρώς υψηλότερη!!ΕΙΝΑΙ 10 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ!!!ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA EYXARHSTO:BDGBGDB55: