Sony 52Z5500

Status
Not open for further replies.

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Πωλείται η τηλεόραση του τίτλου, αγορά 1/2010 απο Media Markt (τότε ναυαρχίδα της Sony) σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση χωρίς το παραμικρό ψεγάδι στα 1150 ευρώ!

http://www.skroutz.gr/s/82975/Sony-Bravia-KDL-52Z5500-52.html?keyphrase=52z5500

Παρακαλώ όχι υπερβολές και ανόητα παζάρια.. Όποιος ξέρει αυτή την tv καταλαβαίνει... πωλείται λόγω αγοράς 3d 55άρας LG λόγω μόδας (έστω αν στο 2d η sony είναι άπιαστη..)

Έρχεστε την βλέπετε και αν σας αρέσει την φορτώνετε στο αμάξι :) (εγώ την έφερα με το κουτί τις μαζί με getz μαζί με συνοδηγό οπότε στην μεραφορά δεν θα υπάρξει πρόβλημα)

1050 Τελική! δείτε reviews για να δείτε για τι τηλεόραση μιλάμε..

Ξέχασα :) ανταλλαγή ΜΟΝΟ με ραδιοενισχυτή 3d (πχ denon 1311 κτλ) + διαφορά.. (αν υπάρχουν και ηχεία το συζητάμε αλλά ΌΧΙ μόνα τους)

Τελευταία και τελική τιμή στα 1000 ευρώ παρακαλώ χωρίς παζάρια σε αυτή την τιμή..

Αφού οι εποχές είναι δύσκολες.. 950 ευρώ.. κρίμα είναι να πάει χαμένη τέτοια tv ή να καταλήξει σε τίποτα γονείς να βλέπουν star.. ΑΛΛΑ κανένα παζάρι!..

Μπορεί να γίνει ανταλλαγή και με 32άρα (φτηνή αλλά καλή) + τουλάχιστον 700 ευρώ διαφορά ή κάποιο home cinema απαραίτητα 3d με blue ray και hdmi inputs + διαφορά (θα προτιμούσα LG αλλά δεν το πιέζω).

Επίσης
1) Παρακαλώ μην μου στέλνετε απο Θεσσ/Επαρχία για αποστολή με Courrier.. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την στείλω με Courrier (!!) οπουδήποτε...
Αν ανέβω Θεσσαλονίκη θα το δηλώσω εδω (ανεβαίνω συχνά) αλλά δεν υπάρχει κάτι στα άμεσα σχέδια
2) Μην μου κάνετε παζάρια σε αυτές τις τιμές που λέω.. αν θέλω θα την ρίξω μόνος μου την τιμή όπως έκανα ήδη κατά 200 ευρώ.. νομίζω ότι σε τέτοια χρήματα μια 52άρα sony που ήταν πριν ενάμιση χρόνο το καλύτερο της μοντέλο σε αυτές τις ίντζες (και όταν η φτηνότερη 50+ αυτή την στιγμή της sony έχει 1500-1600) δεν συζητιέται :)

Last edited:
Έφυγε σε μέλος του forum. Καλοθέατη και καλορίζικη :)

Status
Not open for further replies.