SONY 5400ES VS PIONEER 71/81

Σορρυ για την ασχετη ερωτηση μου στο συγκεκριμενο θεμα,αλλα Parasol θα ηθελα να σε ρωτησω ποσο πηρες τα thx t3,γιατι ειμαι στο πρωιμο σταδιο αγορας τους για να συμπληρωσω το κεντρικο crystal audio prisma center kai τα crystal audio dipole thx που εχω...

Τα ειχα παρει 700 ευρω το ζευγαρι...
Εσυ με τι ενισχυτη θα τα οδηγεις ή ποιον εχεις και για τα υπαρχοντα?

Re: Απάντηση: Re: SONY 5400ES VS PIONEER 71/81

Εχε πάντως υπ'όψιν σου ,ότι οι <καθώς πρέπει> εραστές της μεγάλης εικόνας τα φωτάκια τα επεχθένονται και κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξαφανιστούν απο τα μάτια τους, όταν αυτά αναγκαστικά υπάρχουν!!!

Ενταξει γουστα ειναι αυτα.....
Εμενα μου αρεσει το μπλε φωτακι γιατι ταιριαζει με το μπλε φωτακι του PS3 μου!

Προς το παρον εχω ενα sony str-db 925,τον οποιο τον εχω κοντα στα δεκα χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Εχω κλεισει τον 81 που θες και εσυ και για αυτο σε ρωτησα..Τα βρισκω 640 ευρω απο το ιντερνετ..η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα αλλα με σχεση τιμης-χαρακτηριστικων δεν υπαρχουν αλλα.Εσυ πως τα ακους?

Προς το παρον εχω ενα sony str-db 925,τον οποιο τον εχω κοντα στα δεκα χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Εχω κλεισει τον 81 που θες και εσυ και για αυτο σε ρωτησα..Τα βρισκω 640 ευρω απο το ιντερνετ..η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα αλλα με σχεση τιμης-χαρακτηριστικων δεν υπαρχουν αλλα.Εσυ πως τα ακους?

Εγω μεχρι τωρα ειχα εναν SONY STR-DB2000 και ειμουν αρκετα ευχαριστημενος,ενω ηταν και ψηφιακος με ενσωματομενο το γνωστο S-MASTER PRO.Ελπιζω τωρα με τον PIONEER να παρω κατι παραπανω σε ποιοτητα ηχου....Αυτος αραγε ειναι ψηφιακος ή αναλογικος?
Για τα ηχεια τωρα παρτα αφοβα εχουν παρει φοβερες κριτικες και απο ξενα site και ειναι αυτο που ειπες : best value for money!Ελπιζω και αυτα να παιξουν λιγο καλυτερα με τον PIONEER!

Γεια σας!Είμαι και εγώ υποψήφιος για τον 81.Έχω διαβάσει μόνο θετικά σχόλια.Τα ενισχυτικά του είναι ψηφιακά (ICE).Αυτό είναι που με φοβίζει,γιατί ο Sony που είχες δεν μου άρεσε καθόλου σαν ήχος.Μόλις τον ακούσω θα γράψω εντυπώσεις.

Τελικα η τελικη αποφαση παρθηκε!
PIONEER 71!Καθοτι καλυτερος σε αποδοση σε κινηματογραφικο υλικο(80% της χρησης του ενισχυτη που κανω ειναι για ταινιες),λογω περισσοτερων Watt ανα καναλι(σε συγκριση με τον DENON παντα) και λογω ωραιοτερου design....
Προτιμηθηκε απο τον PIONEER 81,γιατι η δευτερη εξοδος ειναι περιττη για τις αναγκες μου και τα εξτρα 10 watt που προσφερει ο 81,θεωρω οτι καλυπτομαι με τα watt του 71.
Περιμενω το δωρο Χριστουγεννων(για να πεσει και λιγο η τιμη του ακομα) και τον τσιμπησα!Το πρωτο τεστ θα γινει με τη CELINE DION (BLU-RAY) που το εχω εδω και καιρο και περιμενα να το ακουσω ''οπως πρεπει''!!
Ελπιζω να μην με απογοητευσει η μαμα PIONEER..........

Τελικα η τελικη αποφαση παρθηκε!
PIONEER 71!Καθοτι καλυτερος σε αποδοση σε κινηματογραφικο υλικο(80% της χρησης του ενισχυτη που κανω ειναι για ταινιες),λογω περισσοτερων Watt ανα καναλι(σε συγκριση με τον DENON παντα) και λογω ωραιοτερου design....
Προτιμηθηκε απο τον PIONEER 81,γιατι η δευτερη εξοδος ειναι περιττη για τις αναγκες μου και τα εξτρα 10 watt που προσφερει ο 81,θεωρω οτι καλυπτομαι με τα watt του 71.
Περιμενω το δωρο Χριστουγεννων(για να πεσει και λιγο η τιμη του ακομα) και τον τσιμπησα!Το πρωτο τεστ θα γινει με τη CELINE DION (BLU-RAY) που το εχω εδω και καιρο και περιμενα να το ακουσω ''οπως πρεπει''!!
Ελπιζω να μην με απογοητευσει η μαμα PIONEER..........

Δεν θα σε απογοητεύσει.. μη φοβάσαι :grinning-smiley-043

Eπιμενω τον 81 (ελαχιστα χρηματα παραπανω ,θα τον κρατησεις χρονια... )Ειναι πανεμορφος !

Ευχαριστω παδια ολους για τις ευχες σας,μολις τον παρω θα γραψω κατευθειαν εντυπωσεις σε απλο DVD,σε BLU-RAY και σε μουσικη.....
Φιλε Σπυρο ο 71 ειναι ιδιος στυλιστικα με τον 81 με 1 εξοδο HDMI λιγοτερη και καποια λιγοτερα βατ ανα καναλι.Ασε και τα 180 ευρω διαφορα θα τα κολλησω με αλλα χρηματα για να παρω και FULL HD βιντοκαμερα που θελω που εχει και αυτη κανενα χιλιαρικο!

Εχοντας καταληξει στον PIONEER 71 εκανα μια ερευνα στο γνωστο skroutz.gr για να δω που βρισκονται οι τιμες.3 sites ολα και ολα τον ειχαν το συγκεκριμενο ενισχυτη,οπου τα 2 στα 1700 ευρω και ενα στα 1620 ευρω.
Ψαχνοντας μετα ομως μονος στο ιντερνετ βρηκα ελληνικο site να τον δηνει 1500!Μου φανηκε ομως μεγαλη η διαφορα τιμης......
Λετε να υπαρχει απο πισω κανενα ''μαγειρεμα'' ή κατι περιεργο....
ειναι πολυ καλη σαν τιμη αλλα δεν ξερω ειμαι επιφυλακτικος.....
Δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?
Ασε που δεν το εβγαλε σαν αποτελεσμα στο skroutz, και αυτο μου φαινεται υποπτο...

Last edited:
Γιατί να σου φαίνεται ύποπτο,επειδή ο καταστηματάρχης δεν έχει πληρώσει το scroutz για να του διαφημίζει το μαγαζί? Αν το ψάξετε μπορείτε να βρείτε πολύ καλύτερες τιμές.