Σήμερα πήγα και είδα Samsung 55h7000 και τη Sony KDL-55W955B. Σε HD η Samsung είχε εντονότερα χρώματα και καλύτερο μαύρο, αλλά στη digea η Samsung με απογοήτευσε, δε βλεπόταν μπροστά στη Sony. Δεν περίμενα να δω τόση διαφορά.
Σήμερα πήγα και είδα Samsung 55h7000 και τη Sony KDL-55W955B. Σε HD η Samsung είχε εντονότερα χρώματα και καλύτερο μαύρο, αλλά στη digea η Samsung με απογοήτευσε, δε βλεπόταν μπροστά στη Sony. Δεν περίμενα να δω τόση διαφορά.
Ναι φίλε Αντώνη, τόσο χάλια στο τηλεοπτικό, στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις. Φυσικά δεν ξέρω πόσο βελτιώνεται αλλάζοντας τις ρυθμίσεις. Χαρακτηριστικά σου λεω οτι είμαι κάτοχος εδώ και 6,5 χρόνια μιας Sony 40V3000 και όπως είπα στον υπάλληλο του καταστήματος, έχει καλύτερο τηλεοπτικό σήμα από την Η7000 ... Οχι όμως και από την W955ΒΒ.
Άμα βλέπουμε από NOBA υπάρχει διαφορά; Δηλαδή είναι θέμα tuner ή upscaling?
Δε το έχω τεστάρει με τα μάτια μου, αλλά έχω ακούσει από άλλους ότι τα δείχνει καλύτερα η Digea και χειρότερα η Nova τα κανάλια της Digea.Άμα βλέπουμε από NOBA υπάρχει διαφορά; Δηλαδή είναι θέμα tuner ή upscaling?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.