Sony 65X90J πρόβλημα βάσης

djade

New member
24 April 2013
6
Καλησπέρα ειμαι κάτοχος της συγκεκριμένης tv εδω και μια εβδομάδα,
Θλεω να αφαιρεσω τα ποδαρακια της βασης και δεν βγαίνουν με τπτ.
Εχω δει τον τροπο που βγαίνουν με το κατσαβίδι αλλα τπτ.
Εχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία με sony?

Κανενα κατσαβιδι, ζημια θα κανεις αν το βαλεις αγαρμπα ...
Εγω στην δικια μου την 55αρα την γυρισα αναποδα σε εναν καναπε και απλα τα τραβηξα με δυναμη αρκετη για να υπερνικησω το ελατηριο ασφαλειας που εχει. Θελει δυνημη και πολυ ορθα ειναι ετσι ωστε να ασφαλιζει σωστα και να μην γινοται στραβες με το παραμικρο.
Αν θυμαμαι καπου στη συσκευασια ή στο site σου δειχνει μαλιστα πως γινεται

Ηρθαν απο την sονυ να το ελέγξουν κ ουτε αυτοι μπορουσαν να τα βγαλουν.
Ο τροπος με το κατσαβιδι ειναι κ ο official που γράφει η σονυ στο manual.

Πνιγεστε σε μια κουτάλια νερό.
Επιμένω πως άπαξ και δεν κατάλαβες το σχέδιο με την πρώτη ΜΗΝ επιχειρείς να το βγάλεις με κατσαβιδι. Το πιο απλό είναι ότι το τραβάς με ΔΥΝΑΜΗ και βγαίνει. Απλά είναι σκληρό και θέλει δύναμη ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ το παραβίασες την πρώτη φορά που το έβαλες ή τα έβαλες ανάποδα.
Αν επιμένεις με κατσαβίδι τότε δες αυτό εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πιο απλά δεν γίνεται,
Καλη επιτυχία

WD40 θα βοηθήσει
Δεν θυμάμαι τώρα αν η φωλιά είναι ‘κουφια’ ή με τρύπα και φτανει στα ηλεκτρονικά μέρη. Με πολύ μεγάλη επιφύλαξη μην το παρακανει & πάει σε καμία πλακέτα και έχει μετά και άλλα….
Βασικά είναι απλό, και το video βοηθάει όπως και πολλά άλλα που υπάρχουν.

(Στην ανάγκη ας φωνάξει κανέναν τολμηρό …😁)

• Haha
Reactions: vlad66
Πνιγεστε σε μια κουτάλια νερό.
Επιμένω πως άπαξ και δεν κατάλαβες το σχέδιο με την πρώτη ΜΗΝ επιχειρείς να το βγάλεις με κατσαβιδι. Το πιο απλό είναι ότι το τραβάς με ΔΥΝΑΜΗ και βγαίνει. Απλά είναι σκληρό και θέλει δύναμη ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ το παραβίασες την πρώτη φορά που το έβαλες ή τα έβαλες ανάποδα.
Αν επιμένεις με κατσαβίδι τότε δες αυτό εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πιο απλά δεν γίνεται,
Καλη επιτυχία

Μου αρέσει που στο video έχει ήδη γδάρει το σημείο που ακουμπάει η μύτη κι έχει κάνει και μια μικρή κούρμπα στο πλαστικό που ακουμπάει ως μοχλός το κατσαβίδι. Κι εγώ θα πήγαινα με την λογική του τραβήγματος. Είχα δει τα ποδαράκια πριν τα βάλω, λογικά με μια δυνατή θα βγουν. Και προσοχή μην είναι καμιά γυναίκα από πίσω και κάνει video και κολλήσει χαλκομανία στον τοίχο :p .

• Like
Reactions: mikemtb