Παιδιά δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά όταν συνδέω την φωτογραφική με pc και βλ´πεω τις φωτος δεν μπορώ ούτε να τις διαγράψω , ούτε να τις κάνω cut. Δεν ξέρω πως έγινε αυτο..
Οκ παιδιά το έλυσα.. Ήταν επιλεγμένο το auto και οχι το mass storage στις ρυθμίσεις..
Το spot υπερεκθέτει
θα σου προτεινα αντι να συνδέεις την μηχανη στο PC καλυτερα να βαζεις την καρτα στο pc
εγώ πάλι κάνω όλες τις μεταφορές αρχείων wireless διότι το συνεχές βάλε-βγάλε ενδέχεται να δημιουργήσει φθορές στην ίδια την κάρτα αλλά και στα πορτάκια κλπ
το μειονέκτημα είναι πως αργεί λίγο και επίσης πως το software της σονυ είναι για :smash:
Κουσουρι μετα απο 2 χρονια χρησης και 14.000+ κλικ δεν το λες και ασχημα για μια φωτογραφικη που ταραξε την κατηγορια... Αλλα εχω την εντυπωση οτι το προβλημα ειναι στον φακο και οχι στη φωτογραφικη.μου φαίνεται ότι το θέμα απο εδώ και πέρα θα έχει μόνο γκρίνιες. ...ξαι το λεω εγω που το διάβασα 310 σελίδες μονομιάς. ετσι φαίνεται πιο έντονα η αλλαγή αυτή. ισως λογικό αφού στην αρχή ήταν ο ενθουσιασμός και η χαρά.
Τώρα θα βγαίνουν και τα κουσούρια της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.