Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

δυνατότητα για ρύθμιση της έντασης ήχου στην καταγραφή υπάρχει? Γιατί νομίζω ότι γράφει με χαμηλή ένταση. το wind είναι στο off.
Αυτό με το etrr δεν το γνώριζα . ήξερα μόνο ότι καλύτερα να υποεκθεσω για να εχω μεγαλύτερη ταχύτητα , προς αποφυγή θολης φωτογραφίας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σε πορτραίτο , όχι σε στούντιο ποια μέθοδος είναι ποιο σωστή?

Παιδιά καλησπέρα. Κατέβασα την εφαρμογή revolut αλλά και πάλι δεν μπορώ ν αγοράσω την εφαρμογή. Όταν πάω να κάνω την αγορά μπαίνει στο playmemories και μου έχει σαν default της κάρτας το United States όπως το είχα δηλώσει ενώ στην revolut έχω δηλώσει Ελλάδα. Προφανώς και μπλοκάρει μετά. ¨εχει κανείς καμια ιδέα. Ζητάω συγγνώμη απ τον φίλο cacau ου γράφω σ αυτό το νήμα αλλά εφορά εφαρμογή της μηχανής.

Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με κάρτες. Αγοράζεις psn card από amazon/ebay και κάνεις top-up το wallet σου στο playmemories.
Και από το wallet σου αγοράζεις μετά apps.

Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με κάρτες. Αγοράζεις psn card από amazon/ebay και κάνεις top-up το wallet σου στο playmemories.
Και από το wallet σου αγοράζεις μετά apps.

Με revolut κάποιος τρόπος θα υπάρχει.. Το έχουν κάνει φίλοι εδω μέσα

Από τη στιγμή που υπάρχει ο απλός τρόπος με αγορά psn card δεν βλέπω τον λόγο να ψάχνεσαι.

Άμεσα σου δίνεται ο κωδικός μετά την αγορά και φορτώνεις με το αντίστοιχο ποσό το wallet σου.

Βασικά έχω κάνει ότι λέει ο Τζο εύκολα 2 φορές.... δουλεύει μία χαρά.....

Aπαραιτήτως αγγλική psn card πάρε αν έχεις δηλώσει Αγγλία στο playmemories. Αλλιώς δεν θα δουλέψει.

http://www.ebay.co.uk/itm/PlayStati...545181?hash=item4affa46a9d:g:T8wAAOSw1h5XQIPM

Ναι, σου έρχεται με e-mail ο κωδικός και φορτώνεις το πορτοφόλι σου μετά με αυτόν (wallet top-up).

Last edited:

Aπαραιτήτως αγγλική psn card πάρε αν έχεις δηλώσει Αγγλία στο playmemories. Αλλιώς δεν θα δουλέψει.

http://www.ebay.co.uk/itm/PlayStati...545181?hash=item4affa46a9d:g:T8wAAOSw1h5XQIPM

Ναι, σου έρχεται με e-mail ο κωδικός και φορτώνεις το πορτοφόλι σου μετά με αυτόν (wallet top-up).

United States έχω δηλώσει στο playmemories.. Άρα? Δεν θέλω πάνω απο 10 να είναι η κάρτα.

Αν έχεις δηλώσει US, τότε απαραιτήτως US κάρτα, όπως αυτή που επέλεξες στο προηγούμενό σου link.

Προσοχή όποιος αγοράζει κάρτα psn, να αντιστοιχεί με τη χώρα που έχει δηλώσει στο playmemories, αλλιώς δεν δουλεύει.

για ποιο λόγο τα έχουν κάνει όλα τόσο πολύ δύσκολα δε μπορώ να το καταλάβω....

πουλάνε το ίδιο προϊόν σε μια παγκόσμια αγορά και κάθονται και βάζουν γεωγραφικούς περιορισμούς κλπ

να ψαχνόμαστε να βρούμε τρόπο για να τους δώσουμε τα λεφτά μας!!

ήμαρτον ρε sony, ήμαρτον

It is what it is. H γκρίνια δεν βοηθάει. Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί μπορεί να το κάνει απλά μην αγοράζοντας.

Προσωπικά έχω εγκαταστήσει απροβλημάτιστα όλες τις εφαρμογές (και τακτικά και τις αναβαθμίσεις τους) και στις τέσσερις μηχανές Sony, όπως και το OpenMemories-Tweak, που ακυρώνει γεωγραφικούς περιορισμούς και χρονικά όρια.

Αν έχεις δηλώσει US, τότε απαραιτήτως US κάρτα, όπως αυτή που επέλεξες στο προηγούμενό σου link.

Προσοχή όποιος αγοράζει κάρτα psn, να αντιστοιχεί με τη χώρα που έχει δηλώσει στο playmemories, αλλιώς δεν δουλεύει.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρει κανείς αν μπορώ ν αγοράσω απ το ebay χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο paypal (γτ προφανώς και δεν μπορώ ν αοράσω)? Πως μπορώ να περάσω την revolut sto ebay και οχι στο paypal? Πραγματικά έχω αγανακτήσει.

To ebay θέλει paypal.

Aγόρασε από το amazon.com τότε με την κάρτα σου.

Τόσα χρονια χρησιμοποιούσα paypal και δεν το είχα καταλάβει οτι θέλει μ´νο paypal. Τι $%%#*#@ είναι αυτές? Να μην έχει εναλλακτική? Είναι δυνατόν? Και κάθομαι κ ψάχνω στον λογαριασμό πως να βάλω την revolut.. https://www.amazon.com/PlayStation-...467897413&sr=8-1&keywords=psn+card+10+dollars . Aυτή κομπλέ είναι? Την έχουν και 3 παραπάνω.. Γ&^ώ &^%%^$#^$

Στο amazon.com πρόσεχε να είναι πωλητής το ίδιο το amazon (ώστε να λάβεις άμεσα τον κωδικό μετά το checkout) και στην περιγραφή του προϊόντος να γράφει [Digital Online Code] γιατί αλλιώς αγοράζεις την ίδια τη σφραγισμένη κάρτα που αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Στο amazon.com πρόσεχε να είναι πωλητής το ίδιο το amazon (ώστε να λάβεις άμεσα τον κωδικό μετά το checkout) και στην περιγραφή του προϊόντος να γράφει [Digital Online Code] γιατί αλλιώς αγοράζεις την ίδια τη σφραγισμένη κάρτα που αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Άρα αυτή που έστειλα παραπάνω δεν κάνει. Με 10 /$ δεν βλέπω κάτι στο οποίο να είναι πωλητής και το amazon. Μπορείς να βρείς εσύ κάτι? Ρε παιδιά κάποιος που να έχει το smooth reflection app να του δώσω 5 να τελειώνουμε.Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Τα περισσότερα απ οτι βλέπω πωλούνται απο sony ή playstation. tzo σε υπερευχαριστώ!

To app απαιτεί φυσική παρουσία της μηχανής σου συνδεδεμένη στον υπολογιστή του φίλου που τυχόν το έχει και θέλει να στο δώσει και σένα.
Δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή οπότε δεν μπορεί να σου το στείλει.

Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχεις Paypal. Σε δέκα λεπτά θα είχες τελειώσει. Το εύκολο έγινε δύσκολο χωρίς λόγο.

To app απαιτεί φυσική παρουσία της μηχανής σου συνδεδεμένη στον υπολογιστή του φίλου που τυχόν το έχει και θέλει να στο δώσει και σένα.
Δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή οπότε δεν μπορεί να σου το στείλει.

Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχεις Paypal. Σε δέκα λεπτά θα είχες τελειώσει. Το εύκολο έγινε δύσκολο χωρίς λόγο.

¨εχω paypal.. Aπλά μέσα στο paypal δεν μπορώ να βάλω χρήματα. Οπότε δεν μπορώ ν'αγοράσω απο ebay. Επειδή τόσα χρόνια έκανα αγορές απο ebay δεν είχα προσέξει οτι αγοράζεις μόνο με paypal. Νόμιζα ότι μπορείς και μέσω απλή κάρτας που να μην είαι συνδεδεμένη στο paypal. Οπότε ούτε τώρα μπορώ. Απ' το amazon δεν βρίσκω psn card των 10 που να πωλείται απ το amazon οπότε κατάλαβα.. Σ' ευχαριστούμε sony για τις εφαρμογές που μας παρέχεις. Τώρα πως αυτή η διαδικασία γίνεται σε 5 λεπτά δεν μπορώ να καταλάβω. Αν μου βρείτε και εμένα μια psn card των 10 η οποία ν απωλείται απο amazon ίσως τα καταφέρω κ εγώ.

Last edited: