Ο 10-24 δε μου κάνει την καλύτερη επιλογή για συναυλίες ,επίσης x-t2 + 3xf θα φτάσεις 4-5χιλιάρικα ,μη σου πω και παραπάνω αν μπεις στο τριπάκι με grip κ.α. ,οπότε όπως είπε και ο τηνιακός υπάρχει και η a7rii .Βέβαια, χάνεις σε έτοιμο jpeg
μονο η μηχανη εχει 3000 ευρω![]()
Ναι βρε Κώστα αλλά με αυτή θα συγκρίνει την X-T2 και όχι με την Α7ii η οποία είναι μηχανή του 2014 με πολλές παιδικές ασθένειες(θόρυβο στα υψηλά iso,δύσχρηστα raw κ.α).
Αναλυτικά μπορεί να τα δει εδώ. https://www.dpreview.com/reviews/sony-alpha-7-ii/12
Η Χ-Τ2 είναι από τις πιο Hot μηχανές αυτή τη στιγμή και παίζει σε άλλη κατηγορία.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Fuji X-T2 + 18-55 (ο πιο τίμιος φακός για όλα) στα 2000 περίπου.
Fujinon 35αρη F1.4 ή f2 στα 300-400 ευρώ.
Samyang 12mm 280-300 ευρώ.
Fujinon 55-200 στα 500 ευρώ.
3100 ευρώ - 3200 ευρώ και είσαι αρχηγός.
δεν χρειαζομαι την r2 η αληθεια ειναι!
το σετακι με τους φακους πολυ μου αρεσει!
θα αλλαζα τον τηλεφακο ισως με τον 85 η τον 135 της samyang..
Bλαδίμηρε μιας και θες να χρησιμοποιήσεις Samyang FF φακούς, θα ταιριάξουν καλύτερα στην A7II. Γιατί είναι full frame και θα τους έχεις όλους σταθεροποιημένους με το IBIS και στα σωστά εστιακά μήκη. Eίναι τόσο απλό κατά τη γνώμη μου και δεν χρειάζεται παραπάνω ψάξιμο.
Για τα υψηλά iso που λες και τα jpeg... αν τα θεωρείς τόσο πολύ σημαντικά, κακώς έδωσες την 6d. Ξανααγόρασέ την μαζί με τους Samyang. Δεν είναι και τόσο μεγάλη και βαριά. Οι φακοί σου ήταν κτήνηθα μου πεις, εκεί θες το evf, μαζί σου. Απλά να ξέρεις είναι άλλη αίσθηση το evf από το σκόπευτρο, στην αρχή θα σε ξενίσει. Αλήθεια, focus screen άλλο δοκίμασες στην 6d, νομίζω δέχεται. Βέβαια σου σκοτεινιάζει λίγο, αλλά με τα διαφράγματα των Samyang ίσως δουλεύεται ακόμα και βράδυ.
Ωστόσο νομίζω και με την A7II θα την βρεις την άκρη με τα αρχεία και το iso, δεν είναι τόσο κακή.
Βέβαια η Samyang τελευταία έχει βγάλει και φακούς για μικρότερα φορμα, αν δεν κάνω λάθος και για fuji και για sony A6XXX και για m43. Που είναι και μικρότεροι σε μέγεθος. Οπότε εκεί απλά διάλεξε το σώμα που σε βολεύει και σου αρέσει. Όλες άριστες είναι με τα συν και τα πλην τους. Δώσε προσοχή στην γκάμα των φακών τους. Διάβασε τεστ, δες φωτογραφίες τους, κατέλειξε ανάμεσα σε 2 και στο τέλος πήγαινε από ένα κατάστημα και ζήτα να τις πιάσεις στα χέρια σου.
Την έχω παροπλίσει την "μικρή"...
Η "μεγάλη" έχει άλλη χάρη![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.