Sony AG9 vs LG CX @65''

Το θέμα του burn in έχει αναλυθεί πολλές φορές μιας και υπάρχει σχετικό νήμα και απορίες .
Υπάρχει ξεχωριστή και όχι ίδια προσέγγιση μιας και η υλοποίηση γίνεται σε μια πλακέτα άλλος την προσεγγίζει με πλακέτες .
Υπάρχει διαφορετική προσέγγιση ακόμη και στο θέμα τροφοδοσίας .
Από θέμα της ποιότητας εικόνας δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα σε LCD και σε μια Oled(άπειρος λόγος αντίθεσης )

Και είναι άξιο απορίας πως δεν μας ενοχλούν οι γωνιές θέασης σε μια LCD που όλα ξεθωριάζουν .
Από την άλλη μην νομίζεται ,κάποιοι από εμάς έχουν OLED (νεώτερης γενιάς )και της χρησιμοποιούν σε καθημερινή χρήση προβάλλοντας όχι μόνο τα κανάλια της digea.
Αν και εφόσον υπάρξει πρόβλημα είναι έτοιμοι να γράψουν δυο ,τρία πράγματα ....Καθαρές κουβέντες !!
Από την άλλη όμως περισσότερο θα με απασχολούσε να πέσω σε καλό κομμάτι αυτός είναι ένας γενικότερος κανόνας που ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις και όχι μόνο για τις oled.
Καλό panel εν προκειμένω όσον αφορά τις oled..

DSE και Vertical Badling έχουν σε μεγάλο ποσοστό δυστυχώς..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

O Κωτσοβολος, την εχει στα 2100 την LG CX 65. Τελικά εγω την παραγγείλα απο το media markt λογω της προσφορας που τρέχει.

Για πείτε καμμια κουβέντα για αρχικοποιήση και πρώτες ρυθμίσεις. Τι να προσέξω τι να ρυθμίσω. υπάρχει κάποια βάση για τοίχο που θα μπορουσα να βάλω ?

Re: Απάντηση: Sony AG9 vs LG CX @65''

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά κατέληξα στην 65'' LG CX με προοπτική μάλλον να μειώσω όπως προτάθηκε την απόσταση θέασης στα 3,5 μέτρα.
Λόγω του όχι μικρού κόστους, προτίμησα να μη θυσιάσω την ποιότητα εικόνας (στα δικά μου μάτια έστω) και τις έξτρα παροχές (hdmi 2.1 κλπ) για να πάω σε κάτι υποδεέστερο 75'' εντός του budget μου.

Καλοθέατη !

Συνέχεια με Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια στο νήμα κατόχων LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια