Sony..αλλά ποια???

SigmaDelta

New member
24 November 2007
45
Καλησπέρα σε όλους!! Ενώ είχα καταλήξει στο να αγοράσω την 40W4000 σε λίγες μέρες, είδα την προσφορά που κάνει το media-markt Αμαρουσίου για τις ακόλουθες: sony 40V3000 στα 888 και sony 46v3000 στα 1111(μέχρι το Σάββατο). Ο χώρος που θα μπει είναι σαλόνι, η απόσταση θέασης γύρω στα 3-3,5 μέτρα και θα χρησιμοποιείται εκτός από τηλεοπτικό σήμα και ως μόνιτορ Η/Υ και προβολή από εκεί HD υλικού. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει να πήγαινα στην 46άρα αν και παλιότερο μοντέλο? Την είδα από κοντά και μια χαρά μου φάνηκε.Ή να πάω στην 40v3000 και να γλιτώσω αρκετά χρήματα? Παρακαλώ γρήγορες απαντήσεις, γιατί αν είναι αύριο πάω να την χτυπήσω!!

Η μεγάλη έπαιζε ένα βίντεο της Sony,δεν είδα τηλεοπτικό.Η 40άρα αν θυμάμαι καλά έπαιζε Alpha.Τώρα για το αν έδειχναν καλά ή όχι, δεν έχω τόσο εκπαιδευμένο μάτι για να εντοπίσω τρελά προβλήματα ή διαφορές. Την 40v3000 ρε παιδιά? Δεν είναι αξιόλογη σε αυτά τα χρήματα? Γιατί φοβάμαι μήπως είναι θηρίο(η 46άρα) και ποιος ακούει την γυναίκα μετά...

Last edited:
τι καλά που θα ήτανε να συνέβαινε αυτό και με τις γυναίκες ...να πέρνεις 40αρα και σε ένα μήνα να την βλέπεις 32...

Η δικη μου εμπειρια πριν ενα 6 μηνο, ειχε ως εξης:
Παιρνουμε με τον αδερφο, μια 32αρα και μια 40ρα.

Στηνουμε την 32αρα στο σπιτι του αδερφου, που η αποσταση θεασης ειναι ιδια με το δικο μου (2.5-3μ).
Ααα, λεω μεγαλη ειναι η 32αρα, δε χρειαζομαι παραπανω. Ξαναφορτωνω την 40αρα και την παω πισω χωρις να ανοιξω το κουτι και παιρνω την καλυτερη 32 της εποχης (D3000).
Μετα απο ενα μηνα κατι μου εφταιγε, αλλα δεν το ειχα προσδιορισει.
Ενας φιλος του αδερφου μια μερα ειπε οτι ψαχνει για τηλεοραση. Και τοτε χωρις δισταγμο του προτεινα να παρει τη δικη μου, οπως και εγινε.
Τωρα εχω στο σαλονι μου μια 42 πλασμα, που οι φιλοι λενε στην αρχη οτι ειναι λιγο μεγαλη, αλλα οταν βλεπαμε τον Ολυμπιακο δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις οτι η καραφλα του Τζολε ειναι μεγαλη...

Εγω παντως με την 32αρα δεν εβλεπα.

Oι 32" ειναι καλες για κανενα υπνοδωματιο και πολυ μικρα καθιστικα με αποσταση θεασης το πολυ 2 μετρα.

Γυρω στα 3 μετρα οτιδηποτε κατω απο 46" ειναι "λιγο" με τις 42" να ειναι οριακες.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις τους.Πήγα τελικά πρωί-πρωί και φόρτωσα την 40V3000 στα 888! Πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή και θα μείνουν κάποια χρήματα να επενδύσω σε ηχεία κ ενισχυτή.

Απάντηση: Re: Sony..αλλά ποια???

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις τους.Πήγα τελικά πρωί-πρωί και φόρτωσα την 40V3000 στα 888! Πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή και θα μείνουν κάποια χρήματα να επενδύσω σε ηχεία κ ενισχυτή.

Καλωρίζικη φίλε SigmaDelta και σου εύχομαι να έχεις και τον απαραίτητο χρόνο για να την απολαύσεις :ernaehrung004:

Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου κι αν μπορείς και καμιά φωτογραφία.

Πολύ καλά έκανες και μοίρασες το μπάτζετ σου για να φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο. :a0210:

Καλορίζικη!
Μην ξεχάσεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου, μήπως και επωφεληθούμε και άλλοι όσο υπάρχει η προσφορά.
Άρα γράψε κάτι μέχρι αύριο!!!
Ευχαριστώ! Δυστυχώς η τηλεόραση θα βγει από την συσκευασία της μάλλον την Κυριακή,αφού πρέπει πρώτα να την πάω στο χωριό όπου μετακομίζω μόνιμα.Οπότε δύσκολο να γράψω εντυπώσεις.Πάντως όπως είδα πρόχειρα δεν είχε πάρα πολλά κομμάτια(εκτός και αν είχε πολλές στην αποθήκη),οπότε όσοι πιστοί..προλάβετε! Την έχει και δείχνει τηλεοπτικό σήμα στο κατάστημα,το επιβεβαίωσα σήμερα.

Απάντηση: Re: Sony..αλλά ποια???

Απο μια αποψη καλα εκανες και πηρες την "μικρη". Δεν εδωσες πολλα λεφτα οποτε σε 2-3 χρονια μπορεις να αναβαθμισεις σε μεγαλυτερη.

Καλοριζικη.
Στα 888 που την πηρες μπορεις ευκολα να " ζητησης " ξανα ασχετα με τον κυκλο γονομοποιησης .
Το size ματερ κλουμπ θα σε περιμενει-bye-

Ευχαριστώ! Δυστυχώς η τηλεόραση θα βγει από την συσκευασία της μάλλον την Κυριακή,αφού πρέπει πρώτα να την πάω στο χωριό όπου μετακομίζω μόνιμα.Οπότε δύσκολο να γράψω εντυπώσεις.Πάντως όπως είδα πρόχειρα δεν είχε πάρα πολλά κομμάτια(εκτός και αν είχε πολλές στην αποθήκη),οπότε όσοι πιστοί..προλάβετε! Την έχει και δείχνει τηλεοπτικό σήμα στο κατάστημα,το επιβεβαίωσα σήμερα.

Θα σου ευχομουν να ανακαλυψεις χρονο για να την ευχαριστηθεις, αλλα αφου μετακομιζεις μονιμα σε χωρια, προφανεστατα θα εχεις αρκετο χρονο...