Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Η κάμερα ακόμη και με καπέλο τα αξίζει με το παραπάνω. δε το έγραψα μα σε φακούς αναφερόμουν δίχως έκπτωση στη ποιότητα.

Εγώ θυμάμαι μόνο την τιμή που αναγράφεται σε κάμποσα ποστ πιο πριν. Έχει βγει τιμή που δείχνει καπέλο στην Ελλάδα;

Μια ενημερωση που ειχα απο γνωστο καταστημα (οχι το DigitalPassion.gr): "...Aύριο παραλαμβάνουμε για πρώτη φορά λίγα σώματα Α7Μ3, ενδιαφέρεστε για άμεση αγορά ; ή επόμενη παραλαβή θα είναι γύρω στις 15/4. H τιμή θα είναι 2.150 για το σώμα, επίσης υπάρχουν διαθέσιμα κιτ με τον 28-70 στα 2.300..."

Οποτε λογικα απο αυριο θα πουλιεται και σε αλλα καταστηματα η Α7 ΙΙΙ..

Αυτό με την πενταετία για εγγύηση και τι καλύπτει και το πόσο ακριβώς κοστίζει είναι που θα κάνει τη διαφορά.
Όταν κάποιος όντως αγοράσει το πακέτο θα ήθελα να το μάθω να δούμε τους όρους.

Βρε καλή τιμή είναι αλλά κάποιες σελίδες πριν αναφέρθηκε ότι με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις και προστασία από δικές σου ζημιές π.χ. νερό για 5 χρόνια.
Αν αυτό δεν είναι ράδιο αρβύλα τότε μιλάμε για εκπληκτική τιμή.

έχω την εντύπωση ότι την 5ετή εγγύηση με +100 Ευρώ και την έξτρα ασφάλεια με άλλα 100 Ευρώ μπορείς να την πάρεις μόνο αν αγοράσεις απευθείας από τη sony

Eιναι βεβαιο αυτο ή ετσι λενε και μετα θα "καθυστερησει" η αποστολη και θα περιμενει ο υποψηφιος αγοραστης.

Βλεπω και ανατολικη ακτη και Βρεττανια σε προπαραγγελια ειναι .

Αυτο που εχει σημασια ειναι αν ειναι ετοιμο το release firmware να δουμε αν λυθηκαν οι παιδικες ασθενειες.

Το μαγαζι που μου εστειλε εμαιλ μου ειπε οτι αυριο θα εχει στα χερια του κομματια (λιγα...), αλλα εγω ηδη εχω προ-παραγγελια σε αλλο καταστημα (Digitalpassion.gr) που ακομα δηλωνει αγνοια και περιμενει την αλλη εβδομαδα παραλαβη (ελεος).
Περα απο ολα αυτα, η πενταετης εγγυηση ειναι +200 ευρω και περιλαμβανει οπως λενε στο εξωτερικο accident, δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, ατυχημα απο πτωση, σπασιμο, νερο/υγρασια, ολα εκτος απο κλοπη. Οταν παραλαβω την καμερα +5 χρονια εγγυηση θα ανεβασω να διαβασετε τους ορους κλπ της επεκτασης εγγυησης.
Ελπιζω συντομα να εχω ευχαριστα νεα :drool1:

Νομιζω οτι βρηκα τους ορους χρησης εδω
Όροι & Προϋποθέσεις για ‛Επέκταση Εγγύησης’, ‛Επέκταση Εγγύησης με Κάλυψη Ατυχούς Χρήσης’
Τα έξοδα επισκευής του Προϊόντος,συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και εργατικών εξόδων που απαιτούνται λόγω μηχανολογικής ή ηλεκτρικής βλάβης ή βλάβης προκληθείσας από ‛Ατυχή Χρήση’.

Η ‛Επέκταση Εγγύησης με Κάλυψη Ατυχούς Χρήσης’ καλύπτει βλάβες οφειλόμενες σε αμέλεια), και
viii. Βλάβες που οφείλονται σε ‛Ατυχή Χρήση’ (ισχύει μόνο για ‛Επέκταση Εγγύησης’. Προς αποφυγή αμφιβολίας η ‛Επέκταση Εγγύησης με Κάλυψη Ατυχούς Χρήσης’ καλύπτει βλάβες οφειλόμενες σε ‛Ατυχή Χρήση’), Πυρκαγιά, εισροή υγρών, χημικών και λοιπών ουσιών, πλημμύρας, κραδασμών, έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες, κακό
εξαερισμό, αυξομειώσεις της ηλεκτρικής τάσης, υπέρμετρη ή μη ορθή παροχή ή τάση εισόδου, έκθεση σε ακτινοβολία, ηλεκτροστατικές εκκενώσεις συμπεριλαμβανομένου του κεραυνού, λοιπών εξωτερικών δυνάμεων και επιρροών.

Οσο και να ειναι δελεαστικη η αποκτηση της αν δεν λυθουν τα προβληματα που δειχνει να ειχε το προπαραγωγης μοντελο.....δυσκολο το βλεπω.

Ασε να κυκλοφορησει και μετα τον Μαιο βλεπουμε.

Αν εννοείς το θέμα με τα back-light stripes, δεν είναι θέμα firmware και δε νομίζω να λυθουνε σ αυτό το μοντέλο.

Υπήρχαν και υπάρχουν στα περισσότερα μοντελα με pdaf...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Πάντως η επίσημη τιμή είναι 2300 μόνο το σώμα και όχι 2150 που ειπώθηκε πιο πάνω.
Αν παίζει αυτή η τιμή σε μαγαζί από κοντά με ενδιαφέρει. 150 διαφορά δεν είναι λίγο.

Θεωρητικά πιστεύω σε μετρητά πάντα κάνουν κάποια έκπτωση ειδικά σε τόσα μεγάλα ποσά, οπότε δεν το αποκλείω να την δίνουν 2.150.

Σίγουρα αν πας στο κατάστημα και αγοράσεις χωρίς δόσεις θα κόψουν κάτι. στον 85/1.4 μου είχαν κόψει 300 ευρώ.
τελικά την 5ετή εγγύηση και έξτρα κάλυψη ατυχήματος μπορούν να την προσφέρουν και τα καταστήματα ή μόνο η sony?

2100 μου εδωσε τιμη το Digital Passion.gr οταν εκανα την προπαραγγελια και 2150 ηταν η τιμη που πηρα χτες...οποτε ναι απο κοντα τα μαγαζια κανουν καλυτερες τιμες τις μετρητοις (οχι δοσεις). Την 5τη εγγυηση νομιζω μπορεις να την αγορασεις και ενα εξαμηνο μετα την αγορα της μηχανης, και δηλωνεις το SN της μηχανης στην Sony οποτε εισαι καλυμενος. Νομιζω ειναι πλεον μια καρτα (σαν πιστωτικη) που ξυνεις και το δηλωνεις στο site της Sony.