- 26 March 2008
- 5,762
Απάντηση: Sony alpha A7 - A7r, Α7s , Α7ΙΙ και Α7R mkII Full Frame Mirrorless
https://www.flickr.com/photos/izumiflowers/20325321840/
https://www.flickr.com/photos/izumiflowers/20325321840/
Το διάβασα αλλά επειδή έχω διαβάσει και αρκετά που ισχυρίζονται το αντίθετο, μου κάνει περιέργεια που παρά τα όσα γράφει, δεν ανέβασε ούτε μία σχετική φωτογραφία...
Και παλι απο το tablet μπορεις να τα εχεις ολα. Και εναρξη και ζουμ και ρυθμισεις και μεγαλη εικονα.. Στην περιπτωση ζουμ ταυτοχρονα απο τον φακο της μηχανης και απο το app, η μηχανη υπακουει στον φακο. Στα δυο app;Πολλές εφαρμογές έχει, γιαυτό άλλωστε και άλλες εταιρίες το υποστηρίζουν.
Μπορείς στο κινητό να χρησιμοποιείς την έναρξη/ παύση της εγγραφής και ρυθμίσεις, και στη ταμπλέτα να έχεις μια καλύτερη/ μεγαλύτερη εικόνα, mirrored view κλπ.
Διότι εκκίνηση απο IR remote δεν υποστηρίζεται ταυτόχρονα με τη χρήση του app.
Το άνω "αντι-παράδειγμα" είναι μάλλον άκυρο, αφού και χωρις δευτερη συσκευη γίνεται αυτό, άν ο ένας ζουμάρει στη κάμερα και ο άλλος στη συσκευή....
Με γεια! Εξαιρετικές επιλογές έκανες σε φακούς. Αν δεν εκτυπώνεις σε μεγάλες διαστάσεις, δεν χάνεις και πολλά που δεν πήγες σε α7rII.
DIBOX-EW-Y1 39,00 (+1 χρονος)H έξτρα εγγύηση πόσο κοστίζει;
Το θέμα είναι να επιτρέπει και δεύτερη, τρίτη κλπ συσκευή να συνδεθεί.Και παλι απο το tablet μπορεις να τα εχεις ολα.
Θα ηταν καλο να υπαρχει, αν και δεν θα το χρησιμοποιουσα. Μου φαινεται παντως πολυπλοκο και ενεργοβορο να streamαρει την live εικονα σε περισσοτερες συσκευες απο μια.Το θέμα είναι να επιτρέπει και δεύτερη, τρίτη κλπ συσκευή να συνδεθεί.
Έχει αρκετες χρήσεις για remote viewing κλπ.
Εδώ δε το έχω καταφέρει. Η Πανασόνικ το επιτρέπει αυτο.
Μονο για το σωμα ή και για τους φακους? Σκεφτομαι μονο για το σωμα...
Θα πρότεινα μόνο για το σώμα, αφού έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει κάτι σε σύγκριση με φακό. Από Αγγλία θα πάρεις το Extended Plan; Δώσε link αν θες. Η επέκταση εγγύησης ισχύει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, άσχετα από πού είναι αγορασμένη;
...σε καθε προιον που δηλωνεις σου δινει την δυνατοτητα μεσα σε 90 ημερες απο την ημερα αγορας για την επεκταση εγγυησης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.