Ωραία.
Να δούμε λοιπόν δουλειά σου στις ανάλογες κατηγορίες;
Πρέπει να αναλύουμε εδω μέσα γράμμα γράμμα το μάνιουαλ της Σόνυ;
Πρέπει να ανεβάζουμε ότι ανεβαίνει στο youtube για την Σόνυ;
Πρέπει να βλέπουμε τις εικαστικές ανησυχίες του όποιου αυτοπροσδιοριζόμενου ιντερνετικού παντογνώστη, απλά και μόνο γιατί τράβηξε με Σόνυ το μπαλκόνι της κυραΚατίνας απέναντι και είναι supersharp?
Το νήμα έχει καταλήξει να λειτουργεί ως φυλλάδιο της εταιρείας και αυτό δεν θα το επιτρέψω
Γιάννη Σπύρου και _tzo_ εάν έχετε να μας δείξετε κάτι που είναι δική σας δημιουργία και αξίζει να ανέβει στην κατηγορία της φωτογραφίας και όχι εδώ έχει καλώς.
Αλλοιώς απο εδω και πέρα θα διαγράφεται ως διαφημιστικό, το νήμα θα κλειδωθεί και είναι κρίμα
Όποιος θέλει να μάθει εύκολα γουγγλάρει για τα πάντα.
Μην μας αναγκάσετε να το κάνουμε.
Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Όποιος θέλει να μάθει εύκολα γουγγλάρει για τα πάντα.
Ο Σπύρου γιατί μπαναρίστηκε;
..Όποιος θέλει να μάθει εύκολα γουγγλάρει για τα πάντα. .. .
Πιο άστοχο πράγμα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει σε τεχνολογικό φόρουμ! Δηλαδή στο παρόν νήμα τι ακριβώς θα έπρεπε να γράφεται κατά τη γνώμη σου; (ή κατά την “κοινή λογική” που λέει ο cacau)
Εγώ είμαι μέλος του AVclub για να ενημερώνομαι - μεταξύ άλλων - από εμπειρότερους από μένα χρήστες που εξειδικεύουν τις γνώσεις τους πάνω σε συγκεκριμένους τομείς. Αν ήταν να αναζητώ τα πάντα στο Google, τι να το κάνω στο AVclub;
Να πεις πως, ώρες - ώρες, μερικοί χρήστες το παρακάνουν (έως και φλυαρούν) κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί σου. Αλλά αυτά που γράφεις [να ανεβάζουμε μόνο τις δίκες μας δημιουργίες και μάλιστα όχι στο παρόν νήμα] προσβάλλουν τη δική μου κοινή λογική!
Από [Γιάννη Σπύρου και _tzo_] έχω μάθει πολλά πράγματα [και έχω εκνευριστεί με το φανατισμό του πρώτου μερικές φορές]. Αλλά από αυτό έως το άλλο άκρο του Bann μου φαίνεται πως υπάρχουν και ενδιάμεσες, ψυχραιμότερες και πιο αποδεκτές από την κοινή λογική λύσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.