Re: Sony Alpha A7 ,A7R, Α7s , Α7ΙΙ, Α7RII, A7sII Full Frame Mirrorless
...Θα μου πείτε "μα εδώ μιλάμε για τεχνικά θέματα"... Σωστά, αλλά όποιος θέλει να είναι "σωστό" μέλος δίνει (έστω αραιά και που) κάποιο δείγμα γραφής - αφενός για να κερδίσουν αξιοπιστία τα λεγόμενά του και αφετέρου από ευγένεια και σεβασμό προς τους υπόλοιπους που το κάνουν εκτιθέμενοι στην κριτική ματιά όλων μας...
Υ.Σ. Προσωπική άποψη είναι αυτή, κάθε αντίρρηση δεκτή...
Αφού λοιπόν είναι δεκτή η αντίρρηση, και δεν σβηστεί όπως σβήστηκε η προηγούμενή μου απάντηση στο "tzo, να δούμε και δική σου δουλειά", η δική μου στάση απέναντι σε όλες τις μορφές τέχνης που σχετίζονται με το φόρουμ μας (audio/video) είναι ότι η απόλαυσή τους είναι προσωπική μου υπόθεση που δεν επιθυμώ να τη μοιράζομαι. Ούτε στην κατηγορία της μουσικής είμαι ενεργό μέλος, ούτε θα γράψω τι ταινία είδα στο σινεμά ή στο home cinema στην κατηγορία των ταινιών. Και αντίστοιχα δεν με ενδιαφέρει να δω τι αρέσει να φωτογραφίζει ο καθένας και τι τον εκφράζει στην κατηγορία της φωτογραφίας. Αντίθετα, είμαι πολύ ενεργός στον εξοπλισμό σε όλες τις κατηγορίες που σχετίζονται με τον ήχο και την εικόνα.
Αν αυτό με καθιστά αναξιόπιστο και όχι "σωστό" μέλος στα μάτια σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Επειδή η επίπληξη ήταν συγκεκριμένη στον Γιάννη Σπύρου και μένα, θέλω να πω ότι μαθαίνω και πληροφορούμαι πολύ περισσότερα και χρήσιμα πράγματα από τον Γιάννη παρά
από όλους τους επικριτές του μαζί, φανερούς και μη.
Το τι φωτό και βίντεο τραβάει π.χ. ο Γιάννης σπίτι του και αν είναι καλλιτέχνης ή όχι και "άξιος" χρήστης στην προσωπική του ενασχόληση με το αντικείμενο ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που θα τον παρακαλέσω είναι να μείνει με την ίδια όρεξη κοντά μας να μας χαρίζει γνώση.
Το ίδιο ισχύει και για άλλα αξιόλογα μέλη της κατηγορίας του εξοπλισμού, π.χ. kbouk.
Οι επικριτές κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας και τα γραπτά σας στην κατηγορία του εξοπλισμού και μετά κρίνετε τι γράφουν οι άλλοι και πόσο συνεισφέρουν στην κατηγορία. Μου είναι παντελώς αδιάφοροι αν είστε κορυφαίοι καλλιτέχνες και δημιουργοί. Βρισκόμαστε στην κατηγορία του εξοπλισμού και στη συγκεκριμένη κατηγορία αναφέρομαι.
Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να κρατήσω το post μου και να στο στείλω και με π.μ. γιατί δεν ξέρω αν και πόσο γρήγορα θα σβηστεί κι αυτό.