_tzo_
Banned
Re: Απάντηση: Sony Alpha A7 ,A7R, Α7s , Α7ΙΙ, Α7RII, A7sII Full Frame Mirrorless
Χόμπι είναι, είτε βρίσκεις εσύ νόημα είτε όχι.
Αυτό που δεν έχει νόημα είναι η απαίτηση να δείξουμε δικό μας έργο στην κατηγορία της φωτογραφίας αλλιώς είμαστε αναξιόπιστοι και όχι "σωστά" μέλη στην κατηγορία του εξοπλισμού.
Στην κατηγορία των φακών (όχι των φωτογραφικών, αλλά των φακών που φωτίζουν) τι πρέπει να πούμε; Δείξτε μας τι φωτίζετε αλλιώς σταματήστε να μιλάτε για φακούς;
Κι ακόμη λιγότερο νόημα έχει να φιμώνεται αποσπασματικά ένα νήμα απλά επειδή κάποιοι δεν χωνεύουν τη μάρκα και τη δημοτικότητα που απέκτησε την τελευταία διετία με τα έξι μοντέλα α7.
Δεν τρώμε ούτε bandwidth, ούτε άλλους πόρους. Ένα νήμα είναι το παρόν από τα εκατοντάδες άλλα νήματα του φόρουμ. Ας γράψει ο καθένας στο νήμα της μηχανής που τον ενδιαφέρει τόσα και ακόμη περισσότερα από νέα, reviews και λοιπές πληροφορίες.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να παραβλέψω το ignore για αυτή τη φορά και να σου απαντήσω.
Κανείς δεν έγραψε ότι έγινε καλύτερος φωτογράφος από τα γραφόμενά μου, από το μυαλό σου το έβγαλες.
Το σίγουρο είναι ότι ανάθεμα αν έμαθα εγώ τίποτε από σένα, που ένα μήνυμά σου που να μην περιέχει χλεύη και σαρκασμό με απαραίτητο το emoticon στο τέλος δεν έχω διαβάσει.
Σήμερα βλέπω απανωτά τα μηνύματά σου στο "αγαπημένο" σου αυτό νήμα. Είδες "φασαρία" και βρήκες το στοιχείο σου;
Κάποιοι δείχνουν σαν να πανηγυρίζουν με τις σημερινές εξελίξεις.
Το παράδειγμα με τον εξοπλισμό στο audio/video είναι μάλλον αδόκιμο, καθώς εκεί μιλάμε για μέσο αναπαραγωγής ενός έργου, ενώ σε αυτή την κατηγορία για μέσο δημιουργίας.
Στο πρώτο μπορώ πάντως να δεχθώ πιο εύκολα κάποιον που αδιαφορεί για το αναπαραγόμενο και προσηλώνεται στο μέσο πχ βλέπει πατερνάκια.
Τέτοια όμως προσήλωση στο μέσο στη δεύτερη περίπτωση δεν βρίσκω να έχει νόημα, γίνεται πια φετίχ. Εκτός εάν περάσουμε στη συλλεκτική διάσταση της κατοχής/λατρείας μηχανημάτων, εκεί βέβαια δεν μιλάμε κατά κανόνα για τρέχοντα μοντέλα και την τεχνολογική αιχμή του δόρατος, αλλά ιστορικά εργαλεία.
Χόμπι είναι, είτε βρίσκεις εσύ νόημα είτε όχι.
Αυτό που δεν έχει νόημα είναι η απαίτηση να δείξουμε δικό μας έργο στην κατηγορία της φωτογραφίας αλλιώς είμαστε αναξιόπιστοι και όχι "σωστά" μέλη στην κατηγορία του εξοπλισμού.
Στην κατηγορία των φακών (όχι των φωτογραφικών, αλλά των φακών που φωτίζουν) τι πρέπει να πούμε; Δείξτε μας τι φωτίζετε αλλιώς σταματήστε να μιλάτε για φακούς;
Κι ακόμη λιγότερο νόημα έχει να φιμώνεται αποσπασματικά ένα νήμα απλά επειδή κάποιοι δεν χωνεύουν τη μάρκα και τη δημοτικότητα που απέκτησε την τελευταία διετία με τα έξι μοντέλα α7.
Δεν τρώμε ούτε bandwidth, ούτε άλλους πόρους. Ένα νήμα είναι το παρόν από τα εκατοντάδες άλλα νήματα του φόρουμ. Ας γράψει ο καθένας στο νήμα της μηχανής που τον ενδιαφέρει τόσα και ακόμη περισσότερα από νέα, reviews και λοιπές πληροφορίες.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
...αλλα το οτι διαβαζωντας τα γραφομενα του tzo εγινε καποιος καλυτερος φωτογραφος, δεν μπορω να σταθω απο τα γελια!![]()
Να παραβλέψω το ignore για αυτή τη φορά και να σου απαντήσω.
Κανείς δεν έγραψε ότι έγινε καλύτερος φωτογράφος από τα γραφόμενά μου, από το μυαλό σου το έβγαλες.
Το σίγουρο είναι ότι ανάθεμα αν έμαθα εγώ τίποτε από σένα, που ένα μήνυμά σου που να μην περιέχει χλεύη και σαρκασμό με απαραίτητο το emoticon στο τέλος δεν έχω διαβάσει.
Σήμερα βλέπω απανωτά τα μηνύματά σου στο "αγαπημένο" σου αυτό νήμα. Είδες "φασαρία" και βρήκες το στοιχείο σου;
Κάποιοι δείχνουν σαν να πανηγυρίζουν με τις σημερινές εξελίξεις.