Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Παντως η τιμη της καμερας οπου ρωτω χωρις πολλα πολλα πλεον οπως στις πρωτες εβδομαδες ειναι στα 2100 τελικη τιμη με φπα.

Αυτή ακριβώς την τιμη μου ειχαν δώσει και αρχές Αυγούστου... Τότε βέβαια ήταν "μόνο για επαγγελματίες"

Το ειδα κα αυτο, η Elena Shumilova με Sony ILCE-7RM3 :ernaehrung004:
Η Ελένη πολύ καλή την είχα ποσταρει παλιότερα. Μάλλον ο Βασίλης την αναφέρει γιατί είχε Canon.
Εννοείται ότι η συγκεκριμένη με το στυλ φωτογράφισης της δεν επηρεάζεται από τη μάρκα μιας φωτογραφικής.

Re: Απάντηση: Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III

Η Ελένη πολύ καλή την είχα ποσταρει παλιότερα. Μάλλον ο Βασίλης την αναφέρει γιατί είχε Canon.
Εννοείται ότι η συγκεκριμένη με το στυλ φωτογράφισης της δεν επηρεάζεται από τη μάρκα μιας φωτογραφικής.

Καλά τι φώτος βγάζει η Γυναίκα???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.....ντρέπομαι που λέω ότι φωτογραφίζω και εγώ...πάω να ασχοληθώ με Πινκ Πονγκ καλύτερα...

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το νήμα.

Ούτε καν ατο νήμα των 7R δεν είμαστε, για να πει κανείς ότι τάχα βλέπουμε δείγμα της μηχανής.

Ο φορτιστής με τις μπαταρίες είναι πολλές μέρες κολλημένος στο status AMS, shipment arrived in AMS
Tracking TSLEP1000002173YQ
Τόσο πολύ αργεί το alliexpress;

Σωστός λάθος νήμα, ζητώ συγγνώμη για το σφάλμα μου.
Η Φωτογράφος είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις φωτογραφίες της καθώς και την επεξεργασία τους. Χρόνια με canon κάμερες με άφησε άφωνο όταν δούλεψε άλλη εταιρία.

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το νήμα.

Ούτε καν ατο νήμα των 7R δεν είμαστε, για να πει κανείς ότι τάχα βλέπουμε δείγμα της μηχανής.

Ένα θέμα με τους βαρείς Sigma φακούς μέσω MC-11 στην α7ΙΙΙ είναι η επιβάρυνση του mount της μηχανής.

Αυτό λύθηκε τώρα με το SmallRig Lens Adapter Support Bracket for Sigma MC-11 2063.

To καλό είναι ότι βιδώνει στο arca-swiss plate του halfcage 2098 στην μπροστινές τρύπες που έχει ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό, κι έτσι το MC-11 γίνεται ένα σώμα με τη μηχανή, ακλόνητο, πέτρα.
Κανένα ζόρι πλέον δεν τραβάει η μοντούρα της μηχανής από το βάρος.

usG88n.jpg

yYa595.jpg

Download εδω

Benefits and Improvements from the latest update
- Support of "SEL400F28GM"and "SEL24F14GM"
- Optimization of the optical image stabilization performance, and addition of a new image stabilization mode of the lens (Mode 3)(Only "SEL400F28GM").
- Addition of a Function Ring(Lens) to the menu. Note: For the SEL400F28GM lens, the APS-C S35/Full Frame Sel. setting is assignable to the Function Ring in addition to Power Focus.
- Addition of [Aperture Drive in AF] setting in the menu.
*Using the lens "SEL400F28GM" or "SEL24F14GM", when [Silent priority] is selected, the sound emitted by the aperture drive will be reduced. This is useful in shooting conditions where camera.
noise should be kept to a minimum. Note that Auto Focus may become slower when [Silent priority] is selected.

New features:
- [AF Track Sens] can be assigned to a custom key.
- When used with the LA-EA3 mount adaptor [link to product page], all focus areas are supported (Note : Focus Area options added : Zone, Expand Flexible Spot, and Lock-on AF.)
- Bracket shooting is available during silent shooting when [File Format] is set to [RAW] or [RAW & JPEG] and [RAW File Type] is set to [Uncompressed].

Other improvements:
- Improvement of the performance and the overall stability of the camera.
- Better reproduction of the gradation of RAW pictures (Note: Imaging Edge software needs to be updated to benefit from the improvement in the RAW processing).
- When shooting with a flash in an environment with flickering light sources, the stability of the exposure is improved.
- Improvement of managing continuously shot images as a group.

Πολυβόλο η α7ΙΙΙ μετά το firmware update.

Στην ίδια κάρτα (Sandisk Extreme Pro 64GB UHS-II)
85 raw compressed (24MB) + 85 jpeg fine (400MB), σύνολο 2.50GB σε 30'' (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)
82 raw compressed (24MB) + 82 jpeg extra fine (800MB), σύνολο 2.70GB σε 34'' (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)
46 raw uncompressed (46MB) + 46 jpeg extra fine (800MB), σύνολο 2.50GB σε 20" (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)

Στη μία κάρτα τα raw (UHS-II), και στη δεύτερη τα jpeg (Sandisk Extreme Pro 256GB UHS-I):
85 raw compressed (24MB) + 85 jpeg fine (800MB), σε 30'' (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)
81 raw compressed (24MB) + 81 jpeg extra fine (800MB), σε 33'' (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)
50 raw uncompressed (47MB) + 50 jpeg extra fine, σε 20'' (λήψη και άδειασμα buffer μαζί)

Για σύγκριση, τo imaging-resource έγραφε στο review του:
Uncompressed RAW + Large Extra Fine JPEG
30 frames total
36 seconds to clear

και γιατί δεν τα έδινε αυτά στο release της κάμερας; Σύμφωνα με τη θεωρία σου ,παρόμοια firmware από τη Fuji είναι marketing tricks και έπρεπε να δοθούν εξαρχής.

Άρα, μήπως συνεχώς και βαθμιαία βελτιώνονται οι εταιρείες σε θέμα software και τεχνολογίας ;

Από το στόμα μου το πήρες.

Αν ήταν Fuji θα γράφονταν πολλά, μας έκανε δώρο νέα μηχανή η Fuji, ζήτω η Fuji, μπράβο στη Fuji, να τα βλέπουν άλλες εταιρίες που βγάζουν μηχανές αντί firmware και άλλα φαιδρά του τύπου Kaizen και δεν συμμαζεύεται.

Στη Sony στα ψιλά θα περάσει.

Μπράβο στην Sony, αλλά η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ασχολείται με παλαιότερα μοντέλα - ενώ τα κρατάει στην παραγωγή για να "σκουπίζει" τον ανταγωνισμό από κάτω.

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk