το έχω ξανααναφερει , αν κάποιος δε θέλει grading , LUT κλπ, βάζει το PP6 - PP4 picture profile .
Χάνεις 1 stop περιπου από δυναμική περιοχή , αλλα κερδίζεις σε ευκολία χρήσης .
Το καλυτρεο είναι να φτιάξεις ένα δικό σου picture profile, me Gamma κάποιο από τα Cine1-4 kai color mode ITU709 Matrix.
Μπορείς ακόμα και να απενεργοποιήσεις τακαι να βάλεις κάποιο από τα κλασσικα creative styles.
.
Γιάννη, τί γνώμη έχεις για το PP3 αν το έχω μόνιμα και για μέσα και για έξω?
Για χιονισμένο βουνό έχεις κανένα tip? Να βάλω φίλτρο ND?
Παρέλαβα σήμερα τον LA-EA4.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τους A mount Minolta για να συμπληρώσω τα όποια κενά έχω σε φακούς, μιας και απο την Sony ακόμα οι επιλογές που μου δίνει δεν με βολεύουν για τον έναν ή τον άλλον λόγο.
Ήρθε μαζί και ο Minolta AF 24mm f/2.8, στο δρόμο είναι και ο 70-210 f/4 Beercan και καλοκοιτάζω μερικούς ακόμα αν η απόδοση του συστήματος με ικανοποίήσει. Τις επόμενες μέρες θα κάνω μερικά τεστ και γενικότερη χρήση και θα αναφέρω εντυπώσεις.
Αν θυμάμαι καλά, ο Γιάννης είχε χρησιμοποιήσει τον συνδιασμό στο παρελθόν με τον 17-35 και τον 70-210. Αν έχεις καμια συμβουλή, τιπ κλπ θα σου ήμουν ευγνώμων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.