ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Sony alpha A7 & A7r Full Frame Mirrorless
Για το jpg συμφωνούμε. Για τα άλλα έχουμε διιστάμενες απόψεις. Π.χ. θεωρείς ότι ο 28-70 είναι καλός φακός. Αντίθετα από αυτά που μας ε´δειξες και είδαμε κι αλλού μου φαίνεται ότι μάλλον πνίγει τις δυνατότητες του αισθητήρα.
καθε φορα που αλλαζω μηχανη , και οτιδηποτε αλλο, αναφερω τα θετικα και τα αρνητικα.
Ποτε δεν ειπα , για κανενα μηχανημα, οτι ειναι το τελειο, ιδανικο κλπ.
Ολα εχουν ατελειες, κι αυτες προσπαθω να βρω αλλωστε.
Τις μηχανες (και τα υπολοιπα) τ αλλαζω συνεχως για να εχω πληρη αποψη , και δεν διαβαζω παντα τα reviews για να βγαλω συμπερασμα.
Aπο την αρχη ανεφερα τ αρνητικα της Α7 (μικρη μπαταρια, ελλειψη touch screen, σχετικα αργο focus σε low light ) , αλλα οχι και δεχτω σαν αρνητικο την κακη επιδοση σε jpg!
Πρωτον γιατι δεν ισχυει (οχι σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον που αναφερει και το Dpreview) και δευτερον γιατι δεν αποτελει κριτησιο το jpg σε αυτη τη κλαση μηχανων.
Και δεν ειναι τυχαια τα site... το ιδιο to Dpreview ειναι , το Imaging Resource και ο πολυς Gordon Laing απο το πασιγνωστο Camera Labs!
Για το jpg συμφωνούμε. Για τα άλλα έχουμε διιστάμενες απόψεις. Π.χ. θεωρείς ότι ο 28-70 είναι καλός φακός. Αντίθετα από αυτά που μας ε´δειξες και είδαμε κι αλλού μου φαίνεται ότι μάλλον πνίγει τις δυνατότητες του αισθητήρα.