SONY BDP -S 760

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Kαλημερα στο φορουμ. Εχω βρει το συγκεκριμενο μοντελο μεταχειρισμενο σε καλη τιμη. Αξιζει να το παρω επειδη ειναι καπως παλαιοτερο μοντελο? Απο κριτικες που εχω διαβασει εχει πολυ καλη εικονα αλλα δεν παιζει αρχεια απο την usb του.
Εχετε να προτεινετε καποιο οικονομικο bluray που να παιζει απο την usb mkv αρχεια 720p, 1080p, ισως καποιο LG η καποιο οικονομικο SONY?
Ευχαριστω.

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω media player το wd gen 3 και με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα της εικονας να επιλεξω το sony η να κοιταξω και κατι πιο καινουργιο που να παιζει αρχεια mkv?

Τη καλύτερη ποιότητα εικόνας έχει το Panasonic DMP-BDT120. Παίζει mkv αλλά δε νομίζω να παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω media player το wd gen 3 και με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα της εικονας να επιλεξω το sony η να κοιταξω και κατι πιο καινουργιο που να παιζει αρχεια mkv?

Ποιό είναι το πρόβλημά σου με την ποιότητα εικόνας του WD3; To μηχανάκι είναι transparent σε απόδοση υλικού 1080p...

Τη καλύτερη ποιότητα εικόνας έχει το Panasonic DMP-BDT120. Παίζει mkv αλλά δε νομίζω να παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν θα το συνιστούσα ως media player, δεν δίνει έξοδο 24p σε τέτοια λειτουργία και οι ελληνικοί υπότιτλοι υποστηρίζονται μόνο μετά από ενσωμάτωση στον mkv container...

Και φυσικά, όπως και όλα τα BluRay-Players που κυκλοφόρησαν από τον Φλεβάρη του 2012 κι έπειτα, έχει και Cinavia...

Last edited:
Απλα εχει παλιωσει το bluray player και σκεφτηκα να παρω ενα καινουργιο γιατι εχω αρκετα δισκακια δεν εχω προβλημα με το wd απλα θελω να κανω αναβαθμιση στο player απλα μπορω να δωσω μεχρι 150 ευρω.

Εχετε καποιες προτασεις?

Last edited by a moderator:
Απλα εχει παλιωσει το bluray player και σκεφτηκα να παρω ενα καινουργιο γιατι εχω αρκετα δισκακια δεν εχω προβλημα με το wd απλα θελω να κανω αναβαθμιση στο player απλα μπορω να δωσω μεχρι 150 ευρω.

Εχετε καποιες προτασεις?

Υπό αυτές τις συνθήκες και εφόσον κρατήσεις το WD για mkv/avi, το 120 της Panasonic που σου πρότεινε ο papasouzakias είναι μία πολύ καλή περίπτωση για αμιγώς δισκοπαικτικό εικόνας...

Σε αναπαραγωγή BluRay έχει επίσης την ικανότητα για transparent απόδοση, ενώ σε ταινίες PAL-DVD θα πρέπει να ανέβεις αρκετά πάνω από το χιλιάρικο για να βρεις καλύτερες επιδόσεις...