SONY BDP-S300 Blue Ray Player

Re: SONY BLU RAY BDP S300 499$$$$$

Ναι αλλά στην Αμερικη...

Το καλό ειναι οτι πέφτουν οι τιμές... Μεχρι τα Χριστούγεννα θα τα χτυπάμε με 250 Ευρώ ... Υπομονή να βγουν και τίτλοι :firstprize:

Καλησπέρα στο Forum-bye-
αγόρασα σήμερα το BDP-S300 με το Set Home Cinema HTP-BD2RSF της SONY και θα συνδεθούν με την 40Χ3500.
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας βρήκα οτι υπάρχει αναβάθημιση του λογισμικού vers_3,8
Σας παρακαλώ, αν κάποιος έχει τη συγκεκριμένη πηγή να μου πεί αν κερδισε κάτι με την αναβάθμηση ή του δημιούργησε προβλήματα.
Επίσης, σαν νέος στην παρέα σας, κάθε σχόλιο ή συμβουλή για το σύστημα είναι ευπρόσδεκτα.
ευχαριστώ...

Last edited by a moderator:
Re: Blu Ray SONY BDP-S300 upgrade

Καλησπέρα,
έχω και εγώ το ίδιο και έκανα την αναβάθμιση χωρίς να δω κάποια αισθητή βελτίωση αλλά και χωρίς πρόβλημα!

Sony BDP-S300 Νεα version 4.30

Φιλοι μου γεια σας. Εχω το BD-S300 και κατεβασα την παραπανω version. Την φορτωσα σε CD-R οπως λεει , αλλα οταν το τοποθετω στην συσκευη δεν κανει upload.Μηπως θελει καποια επεξεργασια πριν την γραψω στο cd ... η κανω καποιο αλλο λαθος; Παρακαλω οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει... λιγο αναλυτικα .
icon5.gif

Re: Sony BDP-S300 Νεα version 4.30

φιλε μου θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το nero και με την επιλογη
cd image η cd iso (αναλογα την εκδοση του nero)θα γραψεις το cd.

Ο.Κ σε ευχαριστω πολυ nradeon.Πιστευω να τα καταφερω .Θα ενημερωσω σχετικα...

Η αναβαθμιση εγινε.Νομιζω βελτιωθηκε ο ηχος και εγιναν λιγο πιο γρηγορες οι λειτουργιες του BDP..-bye-

SONY BDP-S300 απο Pixmania. Αξιζει?

Θα αγοραζατε αυτο το Player απο το συγκεκριμενο καταστημα?
Εννοω ειναι εγγυημενο καταστημα?
Θελω το συγκεκριμενο μηχανημα γιατι διαθετω μεχρι αυτα τα λεφτα!
Ειναι το μονο (αν και περασμενο μοντελο) που διαθετει 5.1 εξοδους ηχου!
Θελω να το δωρισω σε φιλο που εχει παλαιοτερο ενισχυτη αλλα με 5.1 εισοδους!
Τι λετε?
Εχει ξαναγορασει κανεις σας απο εκει?
Η Συσκευη ειναι αυτη:

http://www.pixmania.com/gr/gr/1653165/art/sony/bdp-s300-blu-ray-dvd-play.html

Re: Αγορά Sony BDP S300!

Άστο τότε... Με 50 ευρώ επιπλέον παίρνεις καινούριο Samsung, σαφώς πιο σύγχρονο. Το 300άρι δεν υποστηρίζει τα νέα φορμά ήχου, δεν είναι profile 2.0, είναι θεόαργο και το upscaling που κάνει στα DVD απαράδεκτο... Αν ήταν του κουτιού για 100 ευρώ, θα έλεγε ως δεύτερο μηχάνημα, αλλά ως εκθεσιακό, μακριά...