Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

mark5916

New member
14 April 2010
4
παιδια το πηρα εχτες απο το πλαισιο και μπορω να σας πω πως για τα λεφτα
του ειναι πολυ καλο....(169Ε)

1. Η ποιοτητα τον blu-ray ειναι πολυ καλη (δεν ειδα καμια διαφορα με το πολυ καλο BDP-S350 που επισης εχω...)

2. Η ποιοτητα AVCHD το ιδιο καλή....

3. Η ποιοτητα DVD (Eδω πιστευω πως με καποιες ρυθμισεις στην TV τα πραγματα φαινονται καλα μια και μου φαινεται πως σε σχετικα καινουργια εργα ειται αυθεντικα ειται (γραμμενα με καλη ποιοτητα) δειχνουν καλα... σε παλαιοτερα εργα εξαρταται απο το Bit rate πια. ( Εικονα παντως οχι καλυτερη απο ενα Pioneer 600AV που εχω). (νομιζω επισης οτι το S350 ειναι ενα τικ καλύτερο)

4. Ο λογος για τι οποιο το πηρα ειναι μονο και μονο για τα HD videos που παιζει...και οντως τα παιζει και πολυ καλα μαλιστα.....!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον παιζει τα ακολουθα: MP4, M2Ts, MKV, MPEG2, ts, Divx (μιλαμε παντα για HD Videos)...Βεβαια παιζει αψογα και κατεβασμενα avi me srt υποτιτλους.

Θα πω και το αλλο...εχτες εβαλα για δοκιμη ενα ts αρχειο σε ενα Kingston στικακι Fat32 (NTFS δεν υποστηριζει) και το επαιξε Αψογα...

Στην ερωτηση του φιλου για mkv θα βαλω σημερα ενα mkv στο στικακι για να δω εαν το παιξει (αλα γιατι να μην ???) (Λες αραγε να της λειπει η τεχνολογια της Sony και να μην μπορει να κανει να το παιξει ????)

δεν εχω στην διαθεση μου δισκο 2.5" σε fat32 (αυτους χωρις ρευμα) για να το δοκιμασω....

Οποτε γιατι να παρω WD HD TV NET και να παιριμενω να βγαλει Firmware που να δουλευη καλα.... bla bla, bla, bla. ενω εδω τα εχω ολα out of the Box !!!!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΟΜΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ

THANKS FOR LISTENING.....

Last edited by a moderator:
Re: New SONY Blue Ray Players 2010

Φυσικά έχει την τεχνολογία να παίζει mkv απλά δεν το κάνει για να μην σαμποτάρει το φορμά bluray που η ίδια πρωτοστάτησε γι'αυτό.
Πάντως αν ισχύουν τα γραφόμενά σου είναι πολύ σημαντικό νέο...τουλάχιστον.

Α ναι και κατι που ξεχασα....παιζει φυσικα και MP3 και δειχνει και HD εικονες...

ΑΡΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΕΩΣΕΙ:

1. ΠΑΙΖΕΙ BLU-RAY
2. ΠΑΙΖΕΙ DVD
3. ΠΑΙΖΕΙ HD KAI SD VIDEOS ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
4. ΠAIZEI ΜP3 KAI AUDIO CD (ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ SACD (ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!))
5. ΠΑΙΖΕΙ HD PICTURES ME SLIDESHOW (KAI ΕΦΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)
6. ΣΥΝΔΕΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ (FAT32)(ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ USB2)
7. ΘΥΡΑ USB2 ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΥΕΒΑΣΜΑ LIVE
8. ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ DLNA, YOUTUBE KAI ΟΤΙ ΑΛΛΟ...(ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ)
9. ΓΡΗΓΟΡΟ (ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ S350) (ΣΤΑ LOADING TIMES)

OΛΑ ΜΑΖΙ 169Ε...Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ (ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!)

ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ PC ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙΜΕΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟ!!!!!!!!! :) :) :)

Όποιος κατεβάσει το manual, λέει ότι υποστηρίζει mkv, όμως σε FAT32.
Που σημαίνει διαχείριση αρχείων μέχρι 4GB (νομίζω). Αποκλείει δηλαδή USB stick φορμαρισμένο σε NTFS. Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αναπαράγεις π.χ. αρχείο βίντεο 4,35GB.
Επιπλέον, ας αναφερθεί ο φίλος στην ποιότητα των υποτίτλων...

H ποιοτητα των υποτιτλων σε blu-ray ειναι οι γνωστοι πολυ καλη των Βlu-ray....

Και για υποτιτλους των DVD ειναι σε νορμαλ αναλυση (οχι βεβαια ποιοτητα blu-ray)

Οσον αφορα τους υποτιτλους των Divx,avi ταινιων ειναι λιγο μικροτερη απο οτι των DVD αλλα περιεργως ομορφα στρογγυλεμενη δηλαδη οχι με ουριτσες, κατι σαν TTF font υπολογισε...

Σημερα φορμαρα (FAT 32) ενα WD 500GB 2.5% αυτονομο (διχως ρευμα) του εβαλα γυρω στα 20gb για δοκιμη HD αρχεiα video....

Η αναγνωριση κρατησε γυρω στα 5sec ειδε ολους τους καταλογους και επαιξα κανα 2-3 αρχεια διχως προβλημα διχως κολληματα...ολα τελεια θαλεγα....

Τωρα βασικα ισχυουν τα παραπανω που εγραψα οσον αφορα τα formats των VIDEO προσοχη ομως οσον αφορα τα MKV !!!!!

ΠΑΙΖΕΙ ΜΚV ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ CODECS ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ.....

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΖΕΙ MKV (AVC ME HXO MP4A H MPEG KAO AAC)
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ OGG VORBIS...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΚΤΑΣΗ MKV ΜΕ CODEC XVID (NAI TO ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ !!!!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η SONY ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ STANDARD ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ FORMAT.

"Σημερα φορμαρα (FAT 32) ενα WD 500GB 2.5% αυτονομο (διχως ρευμα) του εβαλα γυρω στα 20gb για δοκιμη HD αρχεiα video...."

Επειδή υπάρχει σε πολλούς αμφιβολία λόγω FAT 32, αρχείο μονοκόματο μεγαλύτερο απο 4.5GB παίζει απο τον δίσκο?

Μπορεί να μου πει καποιος αν το Sony BDP-S370 Blue Ray Player κάνει θόρυβο όταν παίζει. Βλέπω ταινίες με πολυ χαμηλή ένταση επειδή κοιμούνται τα παιδιά και ένα Blue Ray της samsung σε χαμηλή ένταση έβγαζε ένα τσιριχτό βόμβο που το σούταρα.

Στο BDP-S550 της προηγούμενης χρονιάς που έχω, αντιλαμβάνεσαι θόρυβο κατά την διάρκεια της ανάγνωσης του δίσκου. Κατά την αναπαραγωγή δεν ακούγεται τίποτα.

Last edited:
Το αγόρασα χθες. Εξωτερικό σκληρό NTFS δεν διαβάζει.Εγραψα ένα MKV-the book of eli 720p σε dvd DL 8.3GB και το έπαιζε χάλια, τα pixel διαλύονταν. Μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να δω ένα MKV πάνω από 4.7 GB

Απάντηση: Re: Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Το αγόρασα χθες. Εξωτερικό σκληρό NTFS δεν διαβάζει.Εγραψα ένα MKV-the book of eli 720p σε dvd DL 8.3GB και το έπαιζε χάλια, τα pixel διαλύονταν. Μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να δω ένα MKV πάνω από 4.7 GB

Καλορίζικο λοιπόν...
Προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου.

Απάντηση: Re: Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Νομίζω οτι μόνο με την μέθοδο που ηδη ακολούθησες. Δηλαδή να το γράψεις σε δισκάκι.

Με ενα media player.. Ειναι ουτοπια να περιμένεις από την Sony να προσφέρει λύσεις για mkv μεσω των προιόντων της...